Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Düşman kitaplarını yok etme

Lindita666

Member
Mâlum dinlerin, mâlum kitaplarını çok iyi biliyoruz. Bu kitaplar tılsımlı olduğu için yakılamıyor, yakıldığı zaman tılsımlae astral boyuta gidiyor. Evimizde olan bu kitaplardan nasıl kurtulabiliriz?

Hayır, yakabilirsiniz. Bu tür eylemlerde önemli olan niyettir; yok etme amacıyla yakarsanız, yok etmiş olursunuz.

Hayır, yakabilirsiniz. Bu tür eylemlerde önemli olan niyettir; yok etme amacıyla yakarsanız, yok etmiş olursunuz.
Yakma eylemi her niyet için kullanılabilir mi ? mesela rünleri kağıda yazdım diyelim. iyi amaçla bir büyü yapıyorum örneğin hasta birisini iyileştirmek için. ondan sonra bittikten sonra kağıdı yaksam bu büyünün gücünü arttırır mı ?

Nee tılsım mı.. benim odamda 2 tane k*ran var ve odamdan başka bir yere koysam sorun çıkar çünkü ailem aşırı dindar ben artık hic bir ibadeti fiziken bile yapmasaöda her cuma zorla gidiyorum mesela-(gerçekten çok kötü bir his orda pis yahudi enerjilerinin köleleri olan insanlarla bulunmak, ki yapabildigim kadar koruma auramı güçlendiriyprum zaten)- ve bu kuranlar dolabın içinde tabii ki gormek bike istemiyorum ama bunların bana etkisi olur mu veya etkisini kırmak için ne yapabilirim

Nee tılsım mı.. benim odamda 2 tane k*ran var ve odamdan başka bir yere koysam sorun çıkar çünkü ailem aşırı dindar ben artık hic bir ibadeti fiziken bile yapmasaöda her cuma zorla gidiyorum mesela-(gerçekten çok kötü bir his orda pis yahudi enerjilerinin köleleri olan insanlarla bulunmak, ki yapabildigim kadar koruma auramı güçlendiriyprum zaten)- ve bu kuranlar dolabın içinde tabii ki gormek bike istemiyorum ama bunların bana etkisi olur mu veya etkisini kırmak için ne yapabilirim
Benim odamda da Türkçe versiyonu var ama yüzüne bakmıyorum. :D Tılsım kitapların içinde. Okumadıktan sonra sıkıntı yok diye biliyorum.

Peki bu tılsım tam olarak nedir? O nedenle mi insanlara meal yerine arapçasını okumayı dayatıyorlar?

Peki bu tılsım tam olarak nedir? O nedenle mi insanlara meal yerine arapçasını okumayı dayatıyorlar?
Arapça ya da Türkçe olmasının önemi yok. İncil içinde geçerli. Okudukça, okuyanı İbrahimi dinlere daha çok çekmeye neden oluyor. İncil'in orijinali İbranice ve Aramice, ancak İngilizce versiyonu bile tılsımlı. Aynı kitap sonuçta. Dili farklı. Türkçe Kur'an okuyup, islam'a daha çok bağlanan tatlısu müslümanları da var. Sebep, kitapta y*hudi tılsımı olması.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back