Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Valefor'u Onurlandırmak İçin Toplu Ritüel Takvimi [27 Ağustos - 1 Eylül]

Apollonius666 said:
Yapacağımız süre 6 gün değil mi? 27-28-29-30-31-1

Esenlikler,

Kafa karışıklığı yaşanmış olabilir. 5 gün veya 6 gün yapabilirsiniz, size kalmış. Ya 5 gün bilgisi düzeltilecektir, ya da verilen tarih aralığı.

İyi akşamlar.

Baroness Blossom said:
Esenlikler,

Bright Truth bey, lord valefor'un ritüelinde "Mührün içindeki harfler: Abrasax’ın Adı için Antik Yunan harflerinin dizimi." Şu yazıyı düzeltebilir misiniz ?

İyi günler

Esenlikler,

Düzeltildi.

İyi akşamlar.

Thersthara said:
Esenlikler,

Bu çalışmanın ''kullanım alanları''nı nasıl ayarlayabiliriz? Ekstra bir afirmasyon ile mi? Sadece ritüeli yaparken o amaçla mı yapmalıyız yoksa?

Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

İyi günler.

Esenlikler,

Lord Valefor'dan isteyebilirsiniz.

İyi akşamlar.

Yüksek Rahip'in yazısında başlangıç tarihi olarak 26 Ağustos verilmiş, saat farkı sebebiyle tarihler bizde 1 gün ileri mi alınıyor? Bunun dışında toplu ritüellere hiç katılamadım, buna katılmak istiyorum dolayısıyla nasıl yapılacağına dair sıfır deneyimim var. Bu ritüeller tam olarak günün hangi saatinde yapılmalı ve nasıl yapılmalı? Ritüel sürecini ezberleyip, gözlerim kapalı bir şekilde mi yapmalıyım yoksa normal, bilgisayar başında otururken ekrandan talimatları izleyip, afirmasyonları okuyarak yapabilir miyim? Bunun dışında rünleri halkanın çevresine nasıl titreteceğim? "SATANAS" titretmeyi biliyorum, "AENAOS"u ve "VA-LE-RE-FON"u nasıl titreteceğim?

Sonrasında 20 kez “SATANAS AENAOS”u ve “VA-LE-RE-FON”u titretin,

Bu ritüelde tırnak içindekilerin nasıl titretileceğini bilmiyorum,bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Tukidides said:
Sonrasında 20 kez “SATANAS AENAOS”u ve “VA-LE-RE-FON”u titretin,

Bu ritüelde tırnak içindekilerin nasıl titretileceğini bilmiyorum,bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Esenlikler,

Okunduğu gibi. Titreşim yazsa da aslında okuyacaksınız.

İyi geceler.

Spine said:
Yüksek Rahip'in yazısında başlangıç tarihi olarak 26 Ağustos verilmiş, saat farkı sebebiyle tarihler bizde 1 gün ileri mi alınıyor? Bunun dışında toplu ritüellere hiç katılamadım, buna katılmak istiyorum dolayısıyla nasıl yapılacağına dair sıfır deneyimim var. Bu ritüeller tam olarak günün hangi saatinde yapılmalı ve nasıl yapılmalı? Ritüel sürecini ezberleyip, gözlerim kapalı bir şekilde mi yapmalıyım yoksa normal, bilgisayar başında otururken ekrandan talimatları izleyip, afirmasyonları okuyarak yapabilir miyim? Bunun dışında rünleri halkanın çevresine nasıl titreteceğim? "SATANAS" titretmeyi biliyorum, "AENAOS"u ve "VA-LE-RE-FON"u nasıl titreteceğim?

Esenlikler,

ABD'de paylaşıldığında 26 Ağustos içerisindeydi, yani oradaki kardeşlerimiz çabucak başlayabilirdi. Bizde ise 27 Ağustos'tu zaten, o yüzden değiştirdim.

Saat önemli değildir. Talimatlara uyun yeterli.

Rünleri titretirken mühre, Şenu Halkasına odaklanıp onun çevresinin parladığını imgelemeniz gerekiyor. Yani her türlü elektronik alet başında yapmalısınız.

Üstte belirttiğim gibi.

Yazıldığı gibi okunuyor. Aslında titretmeyeceksiniz, okuyacaksınız.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Spine said:
Yazıldığı gibi okunuyor. Aslında titretmeyeceksiniz, okuyacaksınız.
"SATANAS" için titretme kılavuzu var. "AENAOS" için de aynı yöntemi mi uygulayacağım? Yoksa "SATANAS"ı sitede yazıldığı gibi yaparken, "AENAOS"u yalnızca okuyacak mıyım? Bunu ne yazık ki anlamadım. Tanrımızın adına gelince, normal bir kelimeyi heceleyerek okur gibi, onun adını da hecelendiği gibi okuyacağım, anladığım bu. Doğru muyum?

Spine said:
"SATANAS" için titretme kılavuzu var. "AENAOS" için de aynı yöntemi mi uygulayacağım? Yoksa "SATANAS"ı sitede yazıldığı gibi yaparken, "AENAOS"u yalnızca okuyacak mıyım? Bunu ne yazık ki anlamadım. Tanrımızın adına gelince, normal bir kelimeyi heceleyerek okur gibi, onun adını da hecelendiği gibi okuyacağım, anladığım bu. Doğru muyum?

Esenlikler,

Bu ritüel özelinde Satanas'ı titretip titretmemenizin çok büyük farklar yaratacağını düşünmüyorum. Evet, AENAOS'u yalnızca okuyacaksınız. Evet, Lord Valefor'un isimlerini de Türkçe yazı okur gibi okuyacaksınız.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Spine said:

Esenlikler,

Bu ritüel özelinde Satanas'ı titretip titretmemenizin çok büyük farklar yaratacağını düşünmüyorum. Evet, AENAOS'u yalnızca okuyacaksınız. Evet, Lord Valefor'un isimlerini de Türkçe yazı okur gibi okuyacaksınız.

İyi akşamlar.
Anladım, teşekkür ederim.

Esenlikler,

Lord Valefor’un enerjisi muazzam.Zihnin ve Ruh’un şifası konusunda ricada bulundum ve ilk andan itibaren etkisini görmeye başladım.Ritüeller dahilinde Lord Baal ve Babamız’dan sonra en güzel hisleri kendisiyle yaşadım.

Esenlikler,

Programınıza duruişiti ve görüde eklemeniz faydalı olacaktır.Ruhu güçlendirmek için Raum’da oldukça iyidir ilk andan itibaren etkilerini hissetmeye başlarsınız.

Esenlikler,

Bu toplu ritüel ile tanıştığım Lord Valefor, son zamanlarda aklıma en çok gelen Tanrılardan birisi. Tanrılara olan sevgimin, Spiritüel Satanistlerin birliğine olan inancımın artmasına yardımcı oldu, minnettarım.

İyi akşamlar.

Official Temple of Zeus Links

Back