perfect couple
Ben de öyle düşünmüştüm kardeşim .perfect couple
Aynı tepkiyi verdim LDMXLSKXLSKLD
Hahahhaha. Benim kocam olsaydı da bana böyle bir şeyle gelseydi, gerekirse ömür boyu glossa ekmek banar yerdim. Yeter ki bana bundan yapsın.Benimki eve böyle bir şeyle gelse Dolap'a koyup satardım, parasıyla da et alırdım. Ona vereceği parayı ete versin et yiyelim. Zaten neredeyse aynı fiyattalar.
Benimki eve böyle bir şeyle gelse Dolap'a koyup satardım, parasıyla da et alırdım. Ona vereceği parayı ete versin et yiyelim. Zaten neredeyse aynı fiyattalar.
Her erkeğin hayalindeki eş siz olmalısınız Ref Hanım, Ahahaha.
Soldaki serum travma.View attachment 650
Her türlü cilt bakımına birebirdir, pisikolojik her türlü probleme terapati yapılır.
Teşekkür ederim Stella hanım, ayna yanımda duruyor oraya bakarak söylemelisiniz böyle şeyleri.
Şakalaşıyorduk ama teşekkür ederiz kirletmeyiz.Hanımefendiler, birbirinize karşı olan hoş hislerinizi ifade etme arzunuzu anlasam da burasının yeri olmadığı düşüncesindeyim. Bu konuyu daha fazla kirletmeyelim lütfen.
Sonunda biri fark etti
Sanırım bununla bağlantılı JDFNGJDKFNGJFDG
Ben de bu yüzden daha az giriyorum çünkü çok RAM yiyor ve pc donuyor, we are not same.
Ah ya biraz daha erken gelmeliydim sıramı kaptılar şaöaismzisaösiSonunda biri fark etti
Benimki eve böyle bir şeyle gelse Dolap'a koyup satardım, parasıyla da et alırdım. Ona vereceği parayı ete versin et yiyelim. Zaten neredeyse aynı fiyattalar.
Hahahhaha. Benim kocam olsaydı da bana böyle bir şeyle gelseydi, gerekirse ömür boyu glossa ekmek banar yerdim. Yeter ki bana bundan yapsın.
Sizi görmeyeli bir ay oldu, hoşgeldiniz tekrardan
Sizi görmeyeli bir ay oldu, hoşgeldiniz tekrardan
Bir dakika, gerçekten suikast girişimi ve ajan rahip olayı doğru mu?Az önce bunu hazırladım, 5 dakika sürdüğü için katmanlara aklıma ilk gelenleri yazdım. Daha iyisi için katmanlara eklenmesini istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan