Agartha
Active member
Uzun aradan sonra bu tarz bir başlıkla geri dönmek istemezdim. Normalde yetkililere özelden yazıp kendim halletmeye çalışırdım ama içimde bunun işe yaramayacağına dair bir his var. Yakın zamanda açılmış hall of osiris başlıklı yazıda yaşadığım sorunlardan bahsettim ve tam bir cevap alamadım. Farklı bir yabancı konu başlığına yönlendirildim ve orada daha detaylı olarak sordum. Pammy hanım yanıtlamıştı ama müsaitliğim olmadığından bakma işini sonraya erteledim. Şimdi bakınca hiç yanıt olmadığını görüyorum. Ya silindi ya da kendisi sildi ama böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Neden yanıt vermek için sorduğu bir soruyu silsin ki? Ya da bir moderatör neden kendisinin yanıt vermesinin beklendiği ama başkasının verdiği yanıtı önce yayınlayıp sonradan silsin ki? İlk başta kendimin sizofrenliğe doğru kaydığımı düşündüm ama hayır metninde Vultus Templorum'un linkini atmıştı ona basıp orayı açtım ve yan sekmede hala duruyor. Üstelik aylar sonra girmeme rağmen hesabım hala duruyordu. Tek sıkıntı mesajların ve ana sunucunun yüklenmiyor olmasıydı. Bugün tekrardan girmeye çalıştığımda hesabıma girmemi istedi. Girdim ama yanlış dedi. Şifremi sıfırlama bağlantısı gönderdim ve e postaya yüklenmesi için 10-15 dakka beklemişimdir. Hiç gelmeyecek sandım. Daha sonra sıfırladım ama değişen bir şey olmadı. Hala giremiyorum. Burayada giremesem tamamen iletişimim kopacak.
Sonuç olarak sitelerde yoğun bir çalışma olabilir fakat işlerin adil (en azından disiplinli şekilde) bir şekilde yürülmediğini düşünüyorum. Bu sorunu yaşayan tek ben değilimdir. Bu yüzden herkese açık olan bu konuyu açıyorum.
Birkaç farklı toplu site var anlaşılan. Birisi bu forum ki bunu zaten biliyorum. Biri daha önceden kayıtlı olduğum ama şu an erişemediğim ve yeni hesap açarsam kabul edilip edilmeyeceğimi bilmediğim Vultus Templorum.
Bir diğeri Hall Of Osiris. Burada tam olarak ne yapılıyor onuda bilmiyorum. Bunlar gibi başka forumlar var mı, onuda bilmiyorum.
Hall of Osiris'e başvurumu yapalı birkaç gün oluyor. Bağış yapmadım. Benden sonra kayıt yapıp benden önce içeriye alınan bir üye var ve o da daha önce bağış yapmadı. Bağış isteniliyorsa yaparım ancak sorularımın cevaplanması gerek. Neden bağış isteniyor (niye zorunlu bir kural), içeride ne olup bitiyor (yani bana faydası ne olacak) neden kaydım onaylanmıyorda benden sonrakilerin kaydı onaylanıyor?
Ek olarak yukarda başka sorularımda var onlarında es geçilmesini istemem. Kaç tane bu tarz grup/oluşumlar var ve amaçları ne, neden içeriye girmeliyiz?
Sonuç olarak sitelerde yoğun bir çalışma olabilir fakat işlerin adil (en azından disiplinli şekilde) bir şekilde yürülmediğini düşünüyorum. Bu sorunu yaşayan tek ben değilimdir. Bu yüzden herkese açık olan bu konuyu açıyorum.
Birkaç farklı toplu site var anlaşılan. Birisi bu forum ki bunu zaten biliyorum. Biri daha önceden kayıtlı olduğum ama şu an erişemediğim ve yeni hesap açarsam kabul edilip edilmeyeceğimi bilmediğim Vultus Templorum.
Bir diğeri Hall Of Osiris. Burada tam olarak ne yapılıyor onuda bilmiyorum. Bunlar gibi başka forumlar var mı, onuda bilmiyorum.
Hall of Osiris'e başvurumu yapalı birkaç gün oluyor. Bağış yapmadım. Benden sonra kayıt yapıp benden önce içeriye alınan bir üye var ve o da daha önce bağış yapmadı. Bağış isteniliyorsa yaparım ancak sorularımın cevaplanması gerek. Neden bağış isteniyor (niye zorunlu bir kural), içeride ne olup bitiyor (yani bana faydası ne olacak) neden kaydım onaylanmıyorda benden sonrakilerin kaydı onaylanıyor?
Ek olarak yukarda başka sorularımda var onlarında es geçilmesini istemem. Kaç tane bu tarz grup/oluşumlar var ve amaçları ne, neden içeriye girmeliyiz?