Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Astral Seyahat böyle bir şey mi?

ceri

New member
Merhaba, ben spiritüel olarak çok gelişmiş bir insan değilim. daha önce belli aralıklarla 40 günlük meditasyona başlamıştım, ama genel olarak askerlik ve daha sonrası iş hayatı ve getirdikleri stres vs. ile düzene pek oturtamadım (bu bir bahana olmamalıydı tabi ama). meditasyona ilk başladığımdan beri ilk defa böyle bir deneyim yaşıyorum. ilk başladığımda sadece günlük meditasyonlarımı yaptıktan sonra nefes egzersizleri yaparak Şeytan'ı imaje etmiştim ve göğüs kafesimin kalktığını hissetmiştim. kelimelerle nasıl anlatırım bilmiyorum ruhani olarak hissetmiştim ama gerçek gibiydi gerçek bedenimde hissettim. o zamandan bu yana baya bir zaman geçti ve şu an meditasyon bile yapmamışken, sadece yatakta yatarken ruhsal olarak bir şeyler oldu.

00:20 de yattım ama uyumadım , sadece uzandım, ne bir nefes egzersizi ne bir meditasyon. bugun bosluk meditasyonu bile yapmadan zihnim çok sakindi. ondan sonra uyudum mu tam olarak hatırlamıyorum ama çalıştığım yerde buldum kendimi. çalışanlardan biri beni anlamadığım bir dilde cümleler kurarak telekinezi ile duvardan duvara vuruyordu, sonra gözlerimi açtım, uzanıyorum ama vücudumu hissetmiyorum yatağımda uzanıyorum, kafam duvara dönük ve duvarda evimin salonunu gördüm, kendi kardeşimi izliyordum. daha sonra ruhumun bedenimden ayrılmaya calıstıgını hissettim. bu hissi nasıl tarif ederim bilmiyorum, filmlerde uzay gemilerini görürsünüz ya çekiçi bir ışık vardır onla gemiye çekilir aynı o şekil. aynı zamanda duvardan içeriyi izlerken kardeşimin benim odama yaklaştığını gördüm, bedenim yukarı çekilirken bir anda acaba şu an çığlık falan mı atıyorum niye odama geliyor diye düşündüm ve vücudumu hareket ettirmeye çalıştım. bedenimde aşırı bir basınç hissettim ve kalktım. saat 00:40'dı.

merak ettiğim, astral seyahat yapanlar, astral seyahat'e böyle mi çıkılıyordu? çıkamamış biri olarak bile şu yaşadığım mükemmel bir histi.

Küçük bir ihtimalle hafif bir trans ile uykuyla uyanıklık arası bir durum yaşamış olabilirsiniz, ancak büyük olasılıkla bu bir rüyaydı. Yine de bunlardan daha önemlisi düzenli meditasyon pratiğine odaklanmaktır.

Bu şekilde, sürece devam ettikçe yaşadığınız deneyimin doğasını daha net anlayabilir, tekrar edebilir ve rüya olsa bile gerçek deneyime yaklaşabilirsiniz. Astral seyahat için önce astral hislerin açılması gerekir; bunun için de düzenli meditasyon rutinine oturmak ve 40 günlük meditasyon programını tamamlamak temel adımdır.

Official Temple of Zeus Links

Back