Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

rüya yardımı

qurtly

New member
merhabalar aylardır yaşadığım rüyalardan bahsediceğim rüyanın konusu içeriği hep aynı oluyor babam arabayı bana veriyor ve ben sürmeye başlıyorum ve her zaman gazı ve freni karıştırıyorum kullanamıyorum kaza yapıyorum sadece bir kere yapmadım ondanda tam emin değilim bu rüyalar ilk oldugunmda üst üste 5 gün boyunca olmuştu sonra uzun süre aynı rüyaytı görmedim arada bir araba değişiyordu arabalar tanıdıktı seneryo hep aynıydı lucid deeneyimimi ilk böyle yaşamıştım rüya oldugunun bilincine varmıştım aylar sonra tekrar bu rüyayla karşılaştım tahminimce bilinçaltımın aynı durumlarla ilgili verdiği tepkilerden biri bu rüya ama emin olun hiç bir şey ile bağdaşlaşmıyor çünkü bu rüyayı her türlü farklı hayat sartlarımda gördüm daha farklı bir anlam aramaya karar verdim sizin fikirleriniziz neler ?

Esenlikler,

Dediğiniz gibi tekrarlayan rüyaları tanımak lucid rüya tekniklerinden biridir.

Benim rüyadan psikanaliz yapacak yeteneklerim olmasa da direksiyona geçmek, Tarot'un Chariot (At Arabası) kartından beri kontrolü elinde tutmakla ilgilidir. Babanızın yönlendirmesi olmadan hayatta yön bulmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Onun kurallarıyla ve bir şeyleri yapış şekline katılmıyor, çatışıyor olup yine de onsuz bunları tek başınıza yapmaya çalışınca zorlanıyor olabilirsiniz, çünkü tanık olduğunuz ve bildiğiniz o/onun yapış şekli. Hayatta kendi pusulanızı oluşturmaya çalışırken geçtiğiniz bir süreç olabilir. Onu çok seviyor ve onun yönlendirmesi olmadan yola devam etmekten korkuyor da olabilirsiniz.

Genel olarak gideceğiniz yönü kontrol etme gücü ve yönü bulmadaki kesinliğiniz ile alakalı. Böyle anladım.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back