Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Paylaşmak İstediğim Bir Rüya

Skai

New member
Herkese esenlikler dileyerek başlamak istiyorum. Bu rüya bir sembol mü yoksa bilinçaltımın yansıması mı emin değilim. Hangisi olursa olsun yorumlama konusunda yardımınıza ihtiyacım var gibi hissettim.

Rüyamda akşam vakti evimdeydim fakat evin şimdi ikamet ettiğim yer ile alakası yoktu. Taştan bir evdi, eski zamanlardaki gibi. Evin aydınlatmasını da meşale sağlıyordu. Sonrasında kapıda HPHC'yı gördüm. Görünümünü bilmesem de hemen o olduğunu anlamış eve buyur etmiştim. Kendisine yiyecek bir şeyler ikram etmek istedim, evimdeki en lüks yiyeceklerden güzel bir yemek getirdim. Yemeği verdiğimde ise yemeyip sadece 10 yumurtaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Mutfakta bakınsam da hiç yumurta bulamadım ve mahçup bir şekilde hiç yumurtamın olmadığını söyledim. Kendileri o an ayağa kalkıp bana testi geçemediğimi söyledi ve evden ayrıldı.

Uyandığımda hâlâ gece yarısıydı. Sabah düşüncelerimi toplayıp sizinle paylaşmak istedim. Nasıl bir sembolizm var bilmiyorum. Belki de kendimi çok daha az şey bildiğim için suçlu hissediyorum ve elimde olmayan yumurtalar da sahip olmadığım bilgiler.

Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Herkese esenlikler dileyerek başlamak istiyorum. Bu rüya bir sembol mü yoksa bilinçaltımın yansıması mı emin değilim. Hangisi olursa olsun yorumlama konusunda yardımınıza ihtiyacım var gibi hissettim.

Rüyamda akşam vakti evimdeydim fakat evin şimdi ikamet ettiğim yer ile alakası yoktu. Taştan bir evdi, eski zamanlardaki gibi. Evin aydınlatmasını da meşale sağlıyordu. Sonrasında kapıda HPHC'yı gördüm. Görünümünü bilmesem de hemen o olduğunu anlamış eve buyur etmiştim. Kendisine yiyecek bir şeyler ikram etmek istedim, evimdeki en lüks yiyeceklerden güzel bir yemek getirdim. Yemeği verdiğimde ise yemeyip sadece 10 yumurtaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Mutfakta bakınsam da hiç yumurta bulamadım ve mahçup bir şekilde hiç yumurtamın olmadığını söyledim. Kendileri o an ayağa kalkıp bana testi geçemediğimi söyledi ve evden ayrıldı.

Uyandığımda hâlâ gece yarısıydı. Sabah düşüncelerimi toplayıp sizinle paylaşmak istedim. Nasıl bir sembolizm var bilmiyorum. Belki de kendimi çok daha az şey bildiğim için suçlu hissediyorum ve elimde olmayan yumurtalar da sahip olmadığım bilgiler.

Oldukça ilginç bir rüya, okurken etkilendim. Tahminimi çok ciddiye almayın, daha deneyimli birisinin cevabı daha iyi olacak. Rüya tahminim ise 10 farklı bir olay, test yaşayabileceğiniz. Belki Zevizm ile ilgili veya hayatınızdaki başka bir olay ile. Fakat bu bir tahmin. Çok ciddiye almanızı istemem. Sizi psikolojik olarak tetik haline sokabilir veya önemsiz şeyleri ciddiye almanıza sebep olabilir ve sizi yorabilir. Belki rüyanın anlamı komşunuzun 10 yumurta istemesi kadar bile normal bir olay bile olabilir. Yine de önerim, High Priest Hooded Cobra 666'ya rüya ile ilgili mesaj atmanız. Rüyanız yüksek olasılıkla çok anlamlı bir rüya. Özellikle gün içinde Zevizm veya High Priest Hooded Cobra 666 ile bir şeyler düşünmüyorsanız.

Ayrıca, alttaki sorular size ve diğerlerine tahmin için daha iyi yardımcı olabilir.

High Priest Hooded Cobra 666'nın
görünüşü nasıldı? Bilge, yaşlı bir figür olarak mı yoksa genç olarak mı gelmişti? Ne giyiyordu? Bu bilgi önemli bir tahmin sağlayabilir.

Aydınlatmalar ve evin görünüşüne bakıldığında eski dönem ve bölgeleri andırıyor gibi. (Mısır, Yunan, Mezopotamya veya diğerleri.) Hangi dönem veya yer olduğunu düşünüyorsanız o bölgeler veya dönem ile ilgili yumurtalar hakkındaki düşünüşleri, fikirleri araştırabilirsiniz. Bu belki bir şeyi farketmenize imkan sağlayabilir.

Kendinize iyi bakın, yolunuz açık olsun😊

Bilgi eksikliği mi bilmiyorum ama doğru, bu sizin mahcubiyet hissiniz. Taştan evin içinde olmanız bana güvenlik ve stabilite hissettiğiniz bir yere zihnen ulaştığınızı düşündürüyor. Eğer yıkık dökük bir yer olsaydı bunun tam tersini derdim. İçinde güzel şeyler de var, ne yazık ki ihtiyaç duyduğunuz şeyler değiller. Evin meşaleyle aydınlatılması kayıp ve kafası karışmış olmadığınız anlamına geliyor. Işık var, karanlıkta kalmamışsınız. Yani farkındalık ve emniyet var ama ihtiyacınız olan her şey tamamlanmış değil. Geleceğinizdeki sınamalara hazırlığınızın eksik olduğunu düşünmüşsünüz.

Dışarıdan bakınca böyle görünen bir rüya.

Ritüellere katılan, Ruhani olarak gelişmeye çalışan fakat maddi olarak tapınağa katkıda bulunamayan birisi misiniz?

High Priest Hooded Cobra 666'nın
görünüşü nasıldı? Bilge, yaşlı bir figür olarak mı yoksa genç olarak mı gelmişti? Ne giyiyordu? Bu bilgi önemli bir tahmin sağlayabilir.
Kendisini 45-50 yaşlarında bilge bir figür olarak gördüm. Koyu renk kalın kıyafetler giydiğini anımsıyorum ama detaylara çok hakim değilim.

Hangi dönem veya yer olduğunu düşünüyorsanız o bölgeler veya dönem ile ilgili yumurtalar hakkındaki düşünüşleri, fikirleri araştırabilirsiniz.
Kesinlikle bakacağım. Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Yani farkındalık ve emniyet var ama ihtiyacınız olan her şey tamamlanmış değil. Geleceğinizdeki sınamalara hazırlığınızın eksik olduğunu düşünmüşsünüz.
Tam olarak bu diyebilirim. Hayatımı belirli bir düzene oturttuktan sonra yeni şeyler öğrenip gelişme konusunda daha istekli buldum kendimi. Hayat şartları, 3 yıldır katettiğimden daha fazla öğrenme ve gelişme işlemini 3 ayda yaşadım diyebilirim. Tabii bu görünen kısım, eksiklerimin farkındalığı ile böyle bir rüya görmüş olabilirim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Ritüellere katılan, Ruhani olarak gelişmeye çalışan fakat maddi olarak tapınağa katkıda bulunamayan birisi misiniz?
Evet, özellikle son zamanlarda durumum elverdiği için bağış yapma konusunu da düşünüyordum.

NG Sonne beğenmiş 🤨🤨

Kendisini 45-50 yaşlarında bilge bir figür olarak gördüm. Koyu renk kalın kıyafetler giydiğini anımsıyorum ama detaylara çok hakim değilim.

Kesinlikle bakacağım. Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Rica ederim memnun oldum 😊

Tekrar yorum yapacak olursam,

Bilge olması bir işaret olabilir, gelişiminizi aksatmamanız, öğrenmeye devam etmeniz çok önemli. Ayrıca evin taştan olması ise taşın düzensiz olmasına rağmen bir ev olması ve sizin o evde olmanız, geçmişteki düzensizliklere rağmen şu anda eskiden daha iyi olduğunuzu ve sağlam bir yerde olduğunuzu gösteriyor olabilir. Evin eski zamanlarda (Mezopotamya, Mısır veya diğer bölgeler) bulunması, günümüzdeki yozlaşmış bir zamanda olmaması, Zevizm'e olan gücünüzü gösteriyor ve aydınlandığınızı gösteriyor olabilir.

Tekrardan kendinize iyi bakın. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz.😊

Rüyaların sembolik öznelliği sebebiyle yorum yapmayı pek tercih etmiyorum ancak rüyanızda Yüksek Rahip Hooded Cobra'yı gördüyseniz ve bu şekilde bir yanıt aldıysanız, bu muhtemelen hayatınızla ilgili bir şeyi yanlış yaptığınız ve bunun farkındalığına varmanız gerektiği anlamına geliyor olabilir. Eğer bu kulağa mantıklı geliyorsa, muhtemelen o yanlış olan şeyin ne olduğunu da içten içe biliyorsunuzdur veya tam farkındalığına varmak üzeresinizdir.

Yolunuza devam edin ve bu rüya ile ilişkili olabilecek vaazları okumayı deneyin, çözümler belirecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back