Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Merkür karesi

Perla

Member
Esenlikler. Merkür karesi var yakında, siteye ulaşamıyorum. Gezegen kareleri linkini atarmisiniz. Teşekkürler. Merkür karesi mantrasini titrestirmekte çok sıkıntı yaşıyorum. Emin olamiyorum doğru sesi çıkardığına yıllardır. Yazıyla net olarak yazabilir misiniz.

-- Bbb. uuu Dzzzz ha a yaa-

On dişlerimiz dilimizin ucunu hafif ısırarak, ama bu şekilde cikartiyorum ama yanlismi? Doğru mu? En çok ay mantrasinda şaşırıyor emin olamıyorum. Bu şekilde yazıyla ayirabilirmisiniz.

Temple of Zeus ana sitesinden tüm karelere ulaşabilirsiniz.

Merkür karesi için, telafuzu şu şekilde yapabilirsiniz: AAAAUUUUUMMMMM BRAAAAAMMM BRİİİİMMM BRAAAUUUMMM SAAAUUU BUUDHAAAAAYAA NAMAAAHAA/SVAHAAA

Merkür gezegeni Buddha ile ilişkilidir, bunu Budizm'in Buddha'sı olarak değil de Lord Thoth-Merkür'ün bir varyantı olarak görmek lazım. Konuşurken nasıl Buddha diyorsak öyle telaffuz edebilirsiniz.

Ay karesi için, yazıldığı gibi okunuyor ama kafanızı karıştıran kısmı anlayabiliyorum. O kısmı "ÇAANDRAAMAAASSEEEEEE" olarak okumak gerekiyor.

Ben farklı okunuyor sanıyordum yılardır. Ses dosyaları var ya hepsinin, yazılışından farklı çıkıyor. Mesela ay mantrası bası almancadaki -ich gibi, kedi tıslaması gibi geliyor kulağa. Teşekkür ederim. yazıldığı gibi okunuyorsa güzel. öyle titreteyim o zaman.

Ben farklı okunuyor sanıyordum yılardır.
Esenlikler. Farklı okunuyor zaten. Yüksek Rahibe Maxine zaten Almancadaki ich gibi titreştirildiğini söylemiş o Ç harfinin, İngilizcedeki "change" gibi olmadığını belirtmiş.

Ses dosyalarını tekrar tekrar dinleyip anlayacağınız biçimde not alın ve o şekilde yapın kareleri bence. Ses dosyası ile senkronik biçimde titreşimi yapın, benzetmeye çalışın Yüksek Rahibe'ninkine. Yeterli denemeden sonra aklınızı karıştırmayacak.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back