Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

[Duyuru] Tanrı ve Daemon Güç Ritüelleri: Hera [Lilith], Seere, Adonis, Agathodaemon/Pegasus/Iris

Maelstorm [NG]

Active member
Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Burada, çok önemli Tanrılar için Yeni Ritüeller listelenmiştir. Her birini aşağıda okuyabilirsiniz. Her ritüel, 29 Ocak'ta başlayıp 9 Şubat'ta sona erecek şekilde 3 gün boyunca yapılmalıdır.

İsim Listesi: Hera [Lilith], Adonis [Tammuz], Seere [Tiresias] ve Agathodaemon, Pegasus & Iris.

_____

Hera'nın Gücü Ritüeli

[Çevirmen Notu: Diğer ritüeller ve Tanrılarla ilgili açıklamalar en kısa sürede eklenecektir.]

Teşekkür ederim çeviri için, peki Yunanca olan kelimeleri nasıl talafuz etmemiz gerek olduğu gibi mi? uzatarak mı?
Yunan kelimlerin anlamı yazılan link açılmadı bende o yüzden burada soruyorum.

merak ettiğim başka şey, bu yukarıda eklenen linkteki baştan sona kadar olan telaffüz edilmesi gereken sözlerin hepsini 3 gün içinde ard arda tekrar şeklinde yapmamız mı gerek?

Adım adım anlatıyorum.

1769724284814.png

Altın renginde olanlar Yunan harfleri, beyaz olanlar rünler.

Normalde ritüellerde sadece rün titretirdik, bu ritüellerde hem Yunan harflerini hem de rünleri titretiyoruz.

Yunan harflerini nasıl telaffuz edeceğinizi öğrenmek için aşağıdaki videoyu dinleyin.

Bu video, tüm alfabeyi içeriyor. Siz sadece ritüelde olanları dinlemelisiniz. Mesela ilk olarak ΑΛΦΑ ile başlıyoruz, yani Alfa ile, Yunan alfabesinin ilk harfi. Yukarıdaki video kılavuzu dinleyerek, bu harfin nasıl telaffuz edileceğini ve titretileceğini anlayabilirsiniz. Geri kalan kısımlar da bildiğimiz güç ritüelleri ile aynı.

Ritüeldeki ΗΡΑ ismi, Tanrıça Hera'nın isminin Yunan hâlidir, telaffuzu için internetten araştırabilirsiniz.

Sekans kısmındakiler de (ΕΡΑ, ΕΡΑΤΩ, ΩΡΑ, ΩΡΕΝ, ΙΩΝΩ, ΙΑΝΩ, ΗΡΑ, ΧΕΡΑ, ΗΡ, ΑΗΡ, ΑΙΘΗΡΕΑ) aynı şekilde Yunancadır ve telaffuzu için araştırma yapabilirsiniz.

Hera ritüelini 29-30-31 Ocak tarihlerinde, Adonis ritüelini 1-2-3 Şubat tarihlerinde, Seere ritüelini 4-5-6 Şubat tarihlerinde ve Üçleme ritüelini de 7-8-9 Şubat tarihlerinde yaparak takvimimizi sürdürecek ve sonlandıracağız. Sıralamada veya takvimde herhangi bir değişiklik olursa da, veyahut diğer güncellemeler için, bu konudan aynı şekilde duyuracağız.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back