Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

VT Desteği

Gold Serpent

Member
VT hesabım onaylandı ve açıldı sonunda. Şuanki seçtiğim yardım kanadı Araştırma ve Topluluk yardımları, ama ne yapıcam hiç bir fikrim yok yani ne yapmam lazım rehber olabilecek varmı görevler nedir ne yapılır falan?

VT hesabım onaylandı ve açıldı sonunda. Şuanki seçtiğim yardım kanadı Araştırma ve Topluluk yardımları, ama ne yapıcam hiç bir fikrim yok yani ne yapmam lazım rehber olabilecek varmı görevler nedir ne yapılır falan?
Merhaba, geç cevap için özür dilerim bende pek bilmiyorum, cihazım eski ve iyi bir deneyim sergilemiyor. Bildiğim kadarı ile pursuit bölümünden görev alınıyormuş. Vultus Templorum Hub diye bir yer daha var. Orada sohbet edebilir, bilgi alabilirsiniz. Son olarak konudan bağımsız olarak, Vultus Templorum Hub'a girebildiniz mi? Bende yanlış şifre hatası verdi.

Merhaba, geç cevap için özür dilerim bende pek bilmiyorum, cihazım eski ve iyi bir deneyim sergilemiyor. Bildiğim kadarı ile pursuit bölümünden görev alınıyormuş. Vultus Templorum Hub diye bir yer daha var. Orada sohbet edebilir, bilgi alabilirsiniz. Son olarak konudan bağımsız olarak, Vultus Templorum Hub'a girebildiniz mi? Bende yanlış şifre hatası verdi.
Eğer ilk kez Vultus Templorum anlık mesajlaşma uygulamasına girecekseniz üye olun, daha sonra Mattermost adlı uygulamayı telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilir veya tarayıcıdan girebilirsiniz. Eğer daha önce hesabınız vardı ise eski platformda, şifre değiştir seçeneğini tıklayın. İlk üyelik telefondan yapılmıyor ama bir kere üye olduktan sonra telefon kullanabilirsiniz.

Vultem sitesi ile mesajlaşma platformu ayrı. Aynı şifreyle girmeye çalıştıysanız girememiş olabilirsiniz.

https://vultustemplorum.org/vultus/channels/town-square
Siz de sorularınızı yukarıdaki linkle ulaşacağınız platformda sorabilirsiniz.

Buradaki ekran alıntısında üye olacağınız veya şifre değiştireceğiniz ekranı görebilirsiniz:
Hi! We have Vultus Templorum.

''Don't have an account?'' option only appears when you are on desktop. You can log in with phone once you have an account. The app is available for phone, desktop, and also you can use browser.

Vultus Templorum
View attachment 9615View attachment 9616

After downloading the Mattermost app for mobile or desktop, type vultustemplorum.org as server when it is asked and then log in with the account you just created.

If anyone was in the old vultustemplorum.org chat, should reset the password instead of creating a new account. All accounts are imported from the old chat, you just need to reset your password.

Eğer ilk kez Vultus Templorum anlık mesajlaşma uygulamasına girecekseniz üye olun, daha sonra Mattermost adlı uygulamayı telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilir veya tarayıcıdan girebilirsiniz. Eğer daha önce hesabınız vardı ise eski platformda, şifre değiştir seçeneğini tıklayın. İlk üyelik telefondan yapılmıyor ama bir kere üye olduktan sonra telefon kullanabilirsiniz.

Vultem sitesi ile mesajlaşma platformu ayrı. Aynı şifreyle girmeye çalıştıysanız girememiş olabilirsiniz.

https://vultustemplorum.org/vultus/channels/town-square

Siz de sorularınızı yukarıdaki linkle ulaşacağınız platformda sorabilirsiniz.

Buradaki ekran alıntısında üye olacağınız veya şifre değiştireceğiniz ekranı görebilirsiniz:
Teşekkür ederim. Bu yardımcı oldu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back