Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Umutsuzluk yaşıyan ve umudunu kaybeden dostlarıma

Xaji

Member
Merhaba hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum
Bugün bende dahil bir çok SS kardeşime moral konuşması yapmak istiyorum umutsuzluk yaşıyan ve umudunu kaybetmiş dostlarım için
Gerçekten bana inanın ki acı çekmeseydik şuan burada olamazdık yalnız olmasaydık yine burada olamazdık diğer insanlar gibi koyun olsaydık veya hayatımız toz pembe olsaydı ne hayatı sorgulardık ne bu yolu seçebilirdik

Hayatım boyunca yalnız ve tek başına bir şeyler yapmaya çalışan bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki yalnızlık ne kadar kötü olsa da bazen büyük bir nimettir bir çok insan kendini alkole verir ama siz filozof oldunuz
Bir çoğunuz 30'lu yaşlarında bile değil daha yolun başındasınız belki bugünleri hatırlayıp gülüceksiniz nerelerden geçmişim diceksiniz yalnız olanların güzel arkadaşları ve eşleri olucak ya da ekonomik sorun çeken Dostlarımın durumu toparlanacak sadece çabalayın ve Tanrılarımıza sığının belki onlar kayayı yukarı taşımıcak fakat siz kayayı yukarı taşırken onlarda kayanın bir ucundan tutup size destek olucak yukarı çıkarmanız için

Harika bir şeye sahipsiniz Tanrıların oğulları ve kızlarısınız bundan daha güzel ne olabilir ? onlarla iletişim kurabilecek düzeye geldiğinizde ne kadar kutsal olduğunuzu anlıcaksınız fakat pes etmek yok devam edicez bende ve sizde
Burada bir sürü güzel insan var hepsi bizim için burada bizi eğitiyorlar sorularımıza cevap veriyorlar haklarını ödeyemeyiz bu forumu çok önceden keşfetseydim belki şuan bir çok yaptığım hatayı yapmazdım
Arşivlerde ki vaazları okumanızı şiddetle öneririm hepsi çok yararlı yazı ve bilgiler

Geçmiş bize güzel anıları ve hatalarımızı gösterir önemli olan ders çıkarmak hata yapa yapa öğrenicez gelecek ise surprizlerle dolu sadece bugüne bakın kendinizi eğitin ve eğlenin kafanızı dağıtın
Benden örnek vermek gerekirse yıllar boyunca aptal gibi yerimde durup üzülürken şuan çizim yapmayı veya bir müzik aleti çalmayı öğrenseydim bu benim yararıma olurdu
Kendinizi fiziksel ruhsal yaşam standartları ve kişilik olarak geliştirin
Ve son olarak burada ki tüm abilerim ablalarım ve kardeşlerim hepimiz yükselicez bu dünyada değil belki fakat öteki hayatta buluşucaz kahramanlığımızın tadını çıkarıcaz

Esenlikler . Bu moral verici yazınızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Yaşım şu an genç olsa da ve genç yaşımda bir çok şeyi deneyimlesem de geç kalmışlık hissi bence olmamalı. Pes etmemeliyiz , devam etmeliyiz. Bir gönderinin altına yazdığım gibi ben neler neler yaşadım. Bir anda hedeflerime ulaşıyorum derken Türkiyede tanınan bir insan oluyorum, harika bir evde barınıyorum , artık toplumun bir sesi oluyorum, insanlara bir faydam olacak derken derken herşey bir anda tepetaklak oldu fakat pes etmemeliyiz dediğimiz gibi. Kaldığımız yerden devam etmeliyiz ve bunu yapmalıyız. Herhangi bir gelişimim yok diye üzülmemelisiniz. Hayat devam ediyor ve gelişimin bir sınırı yok.40 yaşından büyük üniversite okumaya karar vermiş insanlar var ve hayır. Öteki dünyayı bekleyemeyiz. Bu dünyada ve şimdi gelişmeye devam etmeliyiz.

Mesela bende daha yıllar önceden bu forumdaydım , sürekli vaazları takip ediyordum farklı bir nickten sorular soruyordum ve geçen gün dedim ki yıllardan beri buradayım fakat neden spiritüel satanist ailemize tam olarak bir katkım olmadı. Bende bunun pişmanlığı içerisindeyim fakat umudumu ve umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. Gelecek zamanda ailemize katkı olabilmek için sevgili Yüce Tanrılarımız ile çalışıyor, uygulamalardan dil öğreniyor ve kelime dağarcığımı geliştiriyorum 😊🙏

Mesela bende daha yıllar önceden bu forumdaydım , sürekli vaazları takip ediyordum farklı bir nickten sorular soruyordum ve geçen gün dedim ki yıllardan beri buradayım fakat neden spiritüel satanist ailemize tam olarak bir katkım olmadı. Bende bunun pişmanlığı içerisindeyim fakat umudumu ve umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. Gelecek zamanda ailemize katkı olabilmek için sevgili Yüce Tanrılarımız ile çalışıyor, uygulamalardan dil öğreniyor ve kelime dağarcığımı geliştiriyorum 😊🙏
Bu güzel pozitif enerjiniz hiç sönmesin en iyisini diliyorum sizin için 🫶

Ben buraya, 1 senedir yazıyorum, bu türkçe forumun yetkililerinden şunu rica ediyorum, buraya gelen bir vatandaş 40 günlük meditasyonu bitiriyor, burda çoğumuzun benim tecrübem yok, 40 günlük meditasyonu bitiren bir vatandaşa SS e bir ders verin, bundan sonra şu şekil de devam edin diye, örnek ben gelişmeye çalışıyorum ama kardeşim, basamakları teker teker çıkmak istiyorum, şimdi ben astrolojimi öğrenecem, ritüel mi yapacam, rtrmi yapacam, Tanrılara duamı edecem, değerli yetkililer, ey bilenler biz bilmiyoruz ŞEYTAN aşkına bize yardımcı olun, bir iş istikrarlı yaparsan sonuç verir, biri diyor yoga yap, öteki diyor ritüel yap, vs vs ben daha koruyucu Demonumu bulmuş değilim, şimdi derlerya nabza göre şerbet, ey yetkililer sizler, 40 günlük meditasyonu bitiren birine, o kişinin kapasitesine göre bir ders verinki, o kişide bu yolda gelişebilsin, zaten bu şahıs ŞEYTANA kanıyla imza attıysa, inisiye olduysa samimidir, böyle kişilere destek olun, sonuçta adanmış bir kişi, lakin debelenip duruyor, ne yapacağını bilmiyor, bu kişileri denetleyin, zaten koruyucu demondan rehberlik alan kişi bunları sormaz, kişi eğer bunalımdaysa demekki birşeyleri yanlış yapıyordur, yada hiç yapmıyordur, meditasyonu yanlış yapıyordur, veya o proqram o kişiye yaramaz, bunları bu konuda deneyimli olanlar, yönlendirecek kardeşim sen bu meditasyon programından memnunmusun, nasıl yararını görüyor musun, vatandaş bundan yarar görmüyorsa veya enerji ağır geliyorsa, ozaman yetkili, ona başka bir program önerecek, birde bu programı dene, ey yetkililer orda yazı çeviriyorsunuz, ruhaniyette ilerlemeyen kişi o yazıdan birşey anlayamaz, benim gibi düşünür durur, ben konularda eksiklik görüyorum Esenlikler

Haklısınız yerden göğe kadar abi
Ama bu diyet programı gibi bir şey olur herkesin ihtiyacı farklı çünkü
Mesela element invoke etme var orada 4 tane element var hangi elemente ihtiyacınız varsa ona çalışma yapmanız lazım veya günlük hayatta neye ihtiyacınız varsa onun büyüsünü yapmak gerek örneğin para veya sağlık

Ben geçmiş yaşantımı görmeyi çok istiyorum o yüzden güçlenmeye çalışıyorum veya duygusal konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar için onun çalışması var ama sizin neye ihtiyacınız varsa sorun lütfen forumda

Haklısınız yerden göğe kadar abi
Ama bu diyet programı gibi bir şey olur herkesin ihtiyacı farklı çünkü
Mesela element invoke etme var orada 4 tane element var hangi elemente ihtiyacınız varsa ona çalışma yapmanız lazım veya günlük hayatta neye ihtiyacınız varsa onun büyüsünü yapmak gerek örneğin para veya sağlık

Ben geçmiş yaşantımı görmeyi çok istiyorum o yüzden güçlenmeye çalışıyorum veya duygusal konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar için onun çalışması var ama sizin neye ihtiyacınız varsa sorun lütfen forumda

Bunları yapmadan önce o çalışmaya yeterli olup olmadığınızı ölçmeniz lazım ama ben yeterince güçlenmediğim için başlamadım element invoke etmeye

Ben buraya, 1 senedir yazıyorum, bu türkçe forumun yetkililerinden şunu rica ediyorum, buraya gelen bir vatandaş 40 günlük meditasyonu bitiriyor, burda çoğumuzun benim tecrübem yok, 40 günlük meditasyonu bitiren bir vatandaşa SS e bir ders verin, bundan sonra şu şekil de devam edin diye, örnek ben gelişmeye çalışıyorum ama kardeşim, basamakları teker teker çıkmak istiyorum, şimdi ben astrolojimi öğrenecem, ritüel mi yapacam, rtrmi yapacam, Tanrılara duamı edecem, değerli yetkililer, ey bilenler biz bilmiyoruz ŞEYTAN aşkına bize yardımcı olun, bir iş istikrarlı yaparsan sonuç verir, biri diyor yoga yap, öteki diyor ritüel yap, vs vs ben daha koruyucu Demonumu bulmuş değilim, şimdi derlerya nabza göre şerbet, ey yetkililer sizler, 40 günlük meditasyonu bitiren birine, o kişinin kapasitesine göre bir ders verinki, o kişide bu yolda gelişebilsin, zaten bu şahıs ŞEYTANA kanıyla imza attıysa, inisiye olduysa samimidir, böyle kişilere destek olun, sonuçta adanmış bir kişi, lakin debelenip duruyor, ne yapacağını bilmiyor, bu kişileri denetleyin, zaten koruyucu demondan rehberlik alan kişi bunları sormaz, kişi eğer bunalımdaysa demekki birşeyleri yanlış yapıyordur, yada hiç yapmıyordur, meditasyonu yanlış yapıyordur, veya o proqram o kişiye yaramaz, bunları bu konuda deneyimli olanlar, yönlendirecek kardeşim sen bu meditasyon programından memnunmusun, nasıl yararını görüyor musun, vatandaş bundan yarar görmüyorsa veya enerji ağır geliyorsa, ozaman yetkili, ona başka bir program önerecek, birde bu programı dene, ey yetkililer orda yazı çeviriyorsunuz, ruhaniyette ilerlemeyen kişi o yazıdan birşey anlayamaz, benim gibi düşünür durur, ben konularda eksiklik görüyorum Esenlikler
Kendi programınızı oluşturacaksınız, öğrenmek istediklerinizi öğreneceksiniz ve yapmak istediğiniz ritüelleri yapacaksınız. Bu noktada ne yapıp yapmayacağınız size kalmış. Ağırdan alıp yavaş yavaş ilerlemek en mantıklı seçenek olacaktır. Hiçbir yetkili sizin ruhunuzun neye yeteneği olup olmadığını, ne kadar gelişmiş olduğunu ya da bunun gibi soruların cevabını bilmiyor ki bunlar da yetkililerin sorumluluğunda ve görev alanına dahil değil.

Kafanız karıştıysa ve ne yapmakta kararsızsanız en çok ilginizi çeken şey ne ise onu yapın, deneyin ve öğrenin. Kimsenin önüne "programın hazır, bunu yaparsan gelişirsin" denilerek program verilmiyor, verilmedi de. Bir süre meditasyonda geliştikten sonra bir hedef belirleyip o hedef için de çalışabilirsiniz. Örneğin, çakralarını açan birisi astral duyular üzerine çalışabilir. Yine kişinin tercihine kalmış.

Kişisel bir program hazırlamak zannettiğiniz kadar zor değil. Düşünüp durmak yerine farklı bir şeyler deneyin ve etkisini görün, ağır gelirse yapmayın ve başka bir şeyler deneyin. Burada yetkililerin görevi bizim ruhani gelişimimizi denetleyip program hazırlamak değil. Tanrılar izin vermediği sürece kimse kafasına göre başka birine ders verecek kadar haddini aşamaz. Yardım etmek ise farklı bir durum, ki soracağınız sorular varsa yardım etmeye hazır bir sürü kişi var.

Hiç kimsenin tek tek herkese program hazırlayıp bir de üstüne denetleyecek vakti yok, her insanın farklı sorumlulukları vardır ve bunları gerçekleştirmek için vakit gerekir.

Satanas'a kanla adanan insanları halihazırda denetleyen Tanrılar zaten var. Onlara nasıl ulaşacağınız, nasıl iletişim kuracağınız da zaten belli. Bunlar efor gerektiren şeyler.

Uzun lafın kısası, kendinize bir yol haritası çizeceksiniz, deneyeceksiniz, yanılacaksınız ve öğreneceksiniz. Bunun kolay bir yolu yok. Gelişmek istiyorsanız efor sarf etmeye ve eyleme geçmeye mecbursunuz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back