Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Ayrılık Mesajı ve Güzel Dilekler

Daemonica

Active member
Esenlikler.

Birkaç senedir aktif olarak inancımızı yaşıyor, pratik ediyorum; inanılmaz büyük faydalar gördüm. Hayatta ne yapacağını bilememiş bir insanken, hatta hiçbir değere sahip olmayan bir insanken Tanrıların Tapınağında neyin değerli ve neyin değersiz olduğunu anladım; daha net hedeflere sahip bir insana dönüştüm. Hayatı boyunca içgüdüsel yaşayarak benim yaşıma gelmiş, ardından anlık bir aydınlanma ile sorumluluklarının farkına varmış birisi için de takdir edersiniz ki hayatın gerçeklerinin çok daha sert şekilde yüze çarpması gerekir. Tanrılara adanalı birkaç yıl olsa da, özellikle son 1-2 yıldır her şeyi inanılmaz derecede yoğun yaşıyorum; buna iyi anılarım kadar kötü anılarım da dahil.

Ayrılık mesajım, dinden ayrılma gibi algılanmasın; aksine Tanrılara her şeyden çok ihtiyacım var. Çünkü yoruldum, hem de gerçekten. Yoğun ve stresli bir yılın üstüne trajediler ve depresyonla geçen bir başka yıl yaşadım; bundan sonra bir şeyleri çözdüm ve her şey toparlandı derken hayatta verdiğim kararları sorguladım ve yanlış kararlar verdiğimi gözlemledim. Mesela kariyer seçimi olarak Akademisyenliği düşünüyordum, gözüme yüksek bir hedef gibi geliyordu fakat ne aradığım şey buydu, ne de istediğim şey. Halihazırda şu hayatta gerçekten tüm varlığımla çok istediğim başka bir hedef varken Akademisyen olmak için zaman ve emek sarf etmek kendime yapabileceğim en büyük saygısızlık. Üstelik istediğim hedefimi Akademisyenlikten bile yüksekte görüyorum, Akademisyenlik ise diğer Akademisyenlerin botunu yalayarak torpil ile yükseğe çıkmakla ilgili ki Tanrılara adanmış, Onların bir oğlu olarak böyle bir saygısızlığı da kendime yapamam...

Önümde uzun bir ömür var, hedefimi başarmak için yetecek bir süre; ki aslına bakarsanız bu 'hedef' öyle büyük bir şey de değil, 2-3 yıllık düzenli çalışma ile rahatça başarılabilecek bir hedef fakat ben onu gözümde büyütüyorum. İyi haber şu ki sıfır değilim, temelim var ve o hedefe tekrar tekrar; yıllarımı alsa bile yürüyüp başarmaya ve Tanrıları onurlandırmaya hazırım.

Bunun için odaklı olarak çalışmam ve sağlığımı korumam gerekiyor. Hayatımdan teknolojik aygıtları büyük ölçüde çıkaracağım, insanlarla ilişkimi minimal tutacağım, odağımı ve enerjimi de bu hedefe yönlendireceğim. Bu yolu yürümek için düzenli bir çaba gerek, ruhaniyetle de bunu destekleyeceğim fakat ruhaniyet benim için bir süreliğine sadece enerji çalışması, meditasyon, yoga ve ruhu temizleme çalışmalarından ibaret olacak. Güç Ritüellerine de belli ölçüde katılacağım tabii, fakat forumlarda aktif olmam uzun süreliğine pek olası gözükmüyor...

Bu mesajı da beni merak edebilecek dostlarım ve kardeşlerim için yazıyorum. Merak etmeyin, iyi olacağım. Tekrar dönüşümde sizi de iyi görmek istiyorum. Umarım ki forumlarda geçirdiğim sürece bir kısmınızın hayatına olumlu şekilde dokunabilmişimdir. Kalbini kırmış olduğum birileri varsa da, canı gönülden özür diliyorum. Her bir kardeşim için de güzel dilekler diliyorum...

Tanrılara emanet olun, ve Tapınağımızı eskisinden bile daha ihtişamlı şekilde parlatın🦚

Esenlikler, gideceğiniz yolda size başarılar dilerim, sizi gerçek hayatta tanımasam bile, burada sorduğum sorularda yazdıklarınızla detaylı bir şekilde yardım etmeye çalışmıştınız bunun için ben teşekkür ederim.

Official Temple of Zeus Links

Back