Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ufak merak.

Sorgucu

Member
Esenlikler

Hitler orta ve yaşlılık dönemlerinde Tanrılığa ulaştı denilebilir ama bu bedeninin o şekilde kalacağı anlamına gelmiyor vücudunu istediği gibi dönüştürebilir isterse 30'lu yaşlarındaymış gibide görünebilir değil mi ? Olurda Magnum opusa geç başlayıp geç bitirince bedenimizin yaşlılığı ile birlikte daha fazla zorluk çekeceğim den ve o şekilde kalacağımdan korkuyorum. 25 de başlayıp 35 gibi bitirip Tanrı olmak istesek çok mu sıkar ? En gelişmiş insan yüksek rahip maxsin bile kaç yaşında insan (yaşını bilmiyorum ama her halde büyüktür) ve Magnum opus aşamasında. Umarım anlatabilmişimdir.

Birde bir gün iyi ilerleme yapıyorum aynı günün akşamı yada yarın sabah o zaman içinde olduğum kadar gelişmemiş oluyorum nedeni nedir ve nasıl sürekli 1 adım ötesine gidebilirim gerileme den. Meditasyonları yapıyorum yani yanlış anlamayın ama işte yapınca 3 isem sonra 5 oluyorum sonra 2 yada 1 oluyorum anladınız demi ? Aynı ayarda kalıp ilerlemek yerine bir ileri bir geri oluyom hep. Bu normal mi bende mi bir sorun var ? Eklemek gereken bir şey daha var eskilerden beri çok az RTR yaptım bu zamana kadar sebebi de yaparken bazen acı çektiğim rahatsız olduğum veya üşendigim işimin çıkması gibi sebeplerdi bazen ama artık acı çekmiyorum hatta zevk alıyorum yaparken ilk başlarda çektiğim açıdan dolayı yahudimiyim ya ben acaba az demedim ve çok erteledim.

Evet özellikle son dediğine çok katılıyorum. Sırf bu yüzden Tanrı olabilmek için en az rahipler kadar olmamız mi gerek diye konu bile açtım ama biraz yanlış anlaşıldım tekrar burda sorunca siz anladınız beni. Muhtemelen altın çağ gelince bu hayatta olamasak bile bir dahakinde kesin oluruz çok daha rahat bir şekilde hemde negatif enerji kalkanı kalmış Yahudiler gitmiş Tanrılar gelmiş olur 30'u bile görmeyiz Tanrı olabilmek için bence.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back