Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Titreme

dfkgh

New member
Esenlikler,

Yoga sonrası dinlenme yapmak için yattığımda veya genel olarak sakin bir şekilde otururken-yatarken kalbimin atışını hissediyorum bazı durumlarda da sallanıyormuşum gibi hissettiriyor sizce bu normal bir durum mu?

Ayrıca eğer ola ki kalbimde bir problem varsa bunun için hangi çalışmaları yapmalıyım, yeterince gelişmiş değilim bu yüzden ben yapabileceğim en iyi çalışma olarak günlük Lord Valefor Ritüelini düşündüm.

Ayrıca kendi meditasyon rutinime ek olarak uyguladığım altı aylık programın neredeyse sonuna geldim ve 5. ay da ateş elementini soluyup kök çakranıza yönlendirin diyordu ve sakın kalbinize ve beyninize yönlendirmeyin kalıcı hasar oluşabilir yazıyordu, bende bu yüzden çalışmayı yapmadan önce bana rehberlik etmesi için Koruyucu Demon'umdan yardım isteyip, meditasyonda 5 nefes yapın yazarken sadece 2 nefes yaptım ve ateş elementini kalbime veya beynime yönlendirmediğimden eminim ama acaba bu çalışma zarar vermiş olabilir mi?

Enerji alanınız eskiye göre yükseliyor ve vücut buna adapte olmaya çalışıyor, birkaç gün içinde ruhunuzu gün içinde daha net hissettiğinizi ve vücudunuzla daha entegre hale geldiğini fark edeceksiniz, Lord Eros ritüelinde bu durumun gerçekleşmesi ile ilgili dualar bulunduğundan eğer yaptıysanız bundan dolayı bunu deneyimliyorsunuz muhtemelen.

Normaldir, ben de hissediyorum özellikle son zamanlarda, deprem olduğunu zannettirecek miktarlarda bile olabiliyor anlık olarak. Yazımda nedenini açıkça belirttim aslında, anlamadınız sanırım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back