SonOfGod
Active member
Merhabalar , yaklaşık 2 3 hafta önce psikolejisi bozuk çok değişik bir kızla tanıştık. kendisi falcı gibi bişey gibi gözüküyordu sürekli saçma sapan şeylerden bahsediyordu. sonra biz biraz samimileştik falan. Sonra bir an Tanrılardan bahsetmeye başladı. bende ona doğal olarak Tanrıları tanıtmaya çalıştım ama kendisi aynı zamanda m*slümanım diyordu. o kişiyi bu gün hayatımdan çıkardım. çünkü enerjisi aşırı negatifti. astral olarak da bağlarımı kopardım ve mühürleyicem. ama asıl konu şu. bu kişi Düşman M*lekleriyle çalışıyor. ve hayatını esir almışlar çok belli herşeyini anladım. M*kail denilen ne olduğu belli olmayan iğrenç varlıklarla daha önce çalışması olmuş. ve bazı spirütel pratikleri var ve nişanlımla bizi ayırmasından korkuyoruz. böyle birşey yapabilir mi o varlıklarla ?
Kendisi kafamı sürekli bunalttı. Şeytanın ona ihanet ettiğini falan söyledi. ne anlatmaya çalışıyor bilmiyorum üstü kapalı konuştu hep. benden uzak dursunlar bahsetme falan demeye başladı. kafayı yediğini düşünüyorum ancak bir yandanda kafamı karıştırdı. daha önce Tanrılarla irtibatı olduğunu söyledi bana ihanet ettiler diyor. neler düşünürsünüz bu kişi hakkında ? kendisi dış kaynakları ve düşman pratiklerini takip etmekte.
Kendisi kafamı sürekli bunalttı. Şeytanın ona ihanet ettiğini falan söyledi. ne anlatmaya çalışıyor bilmiyorum üstü kapalı konuştu hep. benden uzak dursunlar bahsetme falan demeye başladı. kafayı yediğini düşünüyorum ancak bir yandanda kafamı karıştırdı. daha önce Tanrılarla irtibatı olduğunu söyledi bana ihanet ettiler diyor. neler düşünürsünüz bu kişi hakkında ? kendisi dış kaynakları ve düşman pratiklerini takip etmekte.