SonOfGod
Active member
Merhabalar, size çok uzun zamandır olan bir derdimi anlatmak istiyorum. lütfen bana yardımcı olun yoksa gerçekten kafayı tozutucam. Bundan aylar önce geçen yaz koruma aurası ve meditasyon yapmadan aynı zamanda Tanrılara şüpheler ve kuşkular içindeyken art arda RTRler yapmıştım. ve o gün bir an beni korku salıp kalbim çarpmaya başlamıştı aniden ritüel sırasında. daha sonrasında o zamandan beri hep böyle devam etti ve hayatımda kötü şeyler olmaya başladı. içimde o kadar korku var ki hareket edemicek hale geliyorum. Tanrılardan yardım istiyorum ancak etkisi geçici oluyor. daha sonrasında Demonlarla çalışan arkadaşım bana onu yapmamın çok tehlikeli olduğunu ve Şeytanla yeteri kadar bağım yoksa yok olabilceğimi lanetleniceğimi ölebiliceğimi söyledi. daha sonra bu yetmezmiş gibi annemin arkadaş olduğu bir m*slüman büyücü hoca kişi evde birisi isimler ve k*ran ayetlerini tersten okuyup bir sürü şey yapmış lanetlenmişsiniz dedi. napmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. artık bu yükü taşımaktan çok yoruldum. ve yol gösterilmeye ihtiyacım var. yardımlarınızı rica ediyorum. ve şunuda belirtmek istiyorum, yakın bir zamanda ise kız arkadaşımı düşman enerjilernden arındırmak istemiştim ve onun aurasını satanik mavi şekilde imgeleyerek RTR yapmıştım. ona da birşey olur mu ? o günden beri sürekli intihar düşünceleri kafasında geziyor. bir kaç şey araştırdığıma göre de bunu yapmak bizi bir çok düşman varlığın hedefi haline getiryormuş. geceleri geçen yazdan beri hiçbir şekilde uyuyamıyorum. yatağa yattığım anda kalbim çarpmaya başlıyor. lütfen bana destek olun. lanetlendim mi ?