Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Sormak istediğim iki konu hakkında.

Targon

Member
Merhaba, hepinize esenlikler dilerim. Tanrı ve Tanrıçalarımız buradaki herkese huzur, mutluluk, sağlık ve güç versin. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Aklıma takılan iki konu var, o yüzden size sormak istedim izninizle. birincisi Vegvisir işareti bize mi ait yoksa yine düşmanın saçmalığı mı? Bundan birkaç ay önce tasarımını sevdiğimden ve etrafında rünler olduğu için kolye aldım fakat kullanmaya devam etmeden önce araştırıp size sormak istedim.

Bir diğer konu ise düşmanın pislikleri her geçen gün insanlar tarafından görülüyor. Buradaki herkes sayesinde ve Tanrı Tanrıçalarımız rehberliğinde dünyayı daha iyi bir hale getiriyoruz. fakat islam zihniyeti hakkında ne yapabiliriz? Bu beni gerçekten yıpratıyor birçok çocuğun beyni yıkanıyor ve insanlar bu konuda çok baskı yapıyor. Altın Çağ’a daha ne kadar var sizce? Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden.

vegvisir'in bizimle bir bağı yoktur, orta çağın sonunda İzlanda tamamen hristiyandı. Daha açık konuşayım; evet, bu tamamen hristiyan saçmalığı. Yazılı kaynakların tarihini belli aralıklarla değerlendirirsek yakın tarihin ögeleri güvenilmezdir.

Bu bok neden sizi rahatsız ediyor? Günlük yaşamınızda sizi baskılayan veya işlerinizden alıkoyan biri mi var, öyleyse burada başka tavsiyeler veririm. Ama siz her sabah kalktığınızda Ali Cabbar'ın sevdiği kız başkasına kaçınca hafız olmasını düşündüğünüzde ve kendinizi "yıprattığınızda" bunun hiçbirimize bir yardımı olmayacak. HP açıkça bunların umursanmaya değmeyeceğine ve dikkatimizi yapıcı-pozitif şeylere yöneltmemiz gerektiğini söyledi.

Bunu yalnızca sizin için değil son zamanda buna benzer endişelerini dile getiren diğer kardeşlerim için söylemek istedim. Endişelenmeyin Timmy ve Ali Cabbar öğrenecek.

Biz ne kadar çok çalışırsak o kadar çabuk gelecek.

Size ve ailenize iyi bir hafta sonu dilerim.

Çok teşekkür ederim Aleksios Bey. Bir soru daha sormamda sakınca yoksa, bu tür kolyeleri takan kişilere bu işaretlerin negatif enerji ve benzeri etkileri oluyor mu? Teşekkür ederim.
Eğer ki; kolye enerji ile şarj edilip pasif bir tılsım haline getirilmediyse, hayır bu bir sorun teşkil etmez. Yine de siz bu kolyeyi takmayın. Güzel olduğundan pek de emin değilim.

Geçmişte çeşitli nesneleri şarj edip amacım için olumladığımda pozitif sonuçlar aldım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back