Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Askerlik Sorusu ve Soruları

St Ramiss

Member
Esenlikler, sevgili Zevist arkadaşlarım ve büyüklerim. Benim sizlere sormaktan çekindiğim bir soru mevcut. Şu anda her ne kadar üzülüyor ve çekiniyor olsam da ben askere gitmek istemiyorum.
Ben, düzenli bir şekilde ayda 50$ - 100$ arasında artık bağış yapan biriyim. Daha önceden bu konu hakkında değinmiştim. Bağış yapamıyordum maddi gücüm pek yoktu ve kendime kızıyordum. O günler geçmişte kaldı fakat asıl konu şu.
Aile hekimim beni iki birime sevk etti. Biri dahiliye ( kilom 50 olduğu için) biri de psikiyatri. ( bir sene önce karışık anksiyete ve depresif bozukluk tedavisi gördüğüm için)
Bugün dahiliyeye göründüm ve bir yıl erteleme kararı verdi. Boy kilo oranının 20 kg altında olmam gerekiyormuş. ZATEN 50 KGYİM. Boy kilo sınırının 20 kg altında olmam gerekiyormuş ve ben 13 kilo altındaymışım.
Sırada psikiyatri bölümü var. Psikiyatriste de yarın görüneceğim. 1 yıl önceki Epikriz raporlarımı, ilaçlarımı ve yeni kan tahlillerimi hazırladım fakat ben askere gitmek falan istemiyorum ve açık bir şekilde askerlik bana korku veriyor.
Eğer oraya gidersem meditasyonlarım ve dolayısıyla düzenli yaptığım bağışlarım sekteye uğrayacak ve ben bunun olmasını istemiyorum. Ek olarak bu sefer muaf olursam da ileride iş başvurularımı da etkileyebilecek potansiyeli olduğunu düşününce sorgulamadan edemiyorum.
Kış aylarında ailemize tekrar döndükten sonra elimden geldiği kadar düzenli meditasyonlar, çalışmalar, Tanrı ve Tanrıça ritüelleri ile hayatım pozitif olarak kökten değişti. Bunların hepsinin sekteye uğramasını istemiyorum...
Sizce bu durum karşısında nasıl bir şekilde karşılamalıyım. Nasıl yaklaşmalıyım? veya ne yapmalıyım? Sizden tavsiye rica edebilir miyim?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back