Karabuğday
New member
Esenlikler 5 yıldır bir Zevism’im İnancımın ilk 3 yılı harika geçsede bu son 2 senedir hiçbir şey yapasım olmadığı için inacımı ve ruhaniyeti baya boşladım Ayda bir forumlara girip yokluyordum bir kaç ay önce kendime çeki düzen vermeye karar verdim ve tekrar bu yönde kendimi geliştirmek istedim ismimizin değiştiğinini biliyordum ama ismimizle beraber inancımızın temeli olan her şeyin bir anda değiştiğini farkettim. Aşırı garip ve değişik hissettirdi sanki hataları/yalanları olan bir kişinin sistematik olarak kendini değiştirmesi gibi hissettirdi. Ve artık Satanizm’e eski açıdan bakamıyorum boş hissettiriyor ne yapabilirim? İlla bir şeye inanmak zorunda olan ve kendini inanmaya zorlayan kişiler gibi düşünmüyorum ama ergenliğimi ve eskiden hayatımın büyük bir bölümünü kapladığı için eskiye karşı içimde bir sevgi var ve nasıl desem inanmak istiyorum
çok fazla misyonerlik yaptım ergenliğimin inanılmaz bir zamanını buna ayırdım ama şimdi garip hissediyorum dediğim gibi uzun süredir hiç bir ruhani aktivite de bulunmuyorum belkide sebebi budur bilemiyorum bana yardımcı olacak fikirleriniz varsa lütfen paylaşın
çok fazla misyonerlik yaptım ergenliğimin inanılmaz bir zamanını buna ayırdım ama şimdi garip hissediyorum dediğim gibi uzun süredir hiç bir ruhani aktivite de bulunmuyorum belkide sebebi budur bilemiyorum bana yardımcı olacak fikirleriniz varsa lütfen paylaşın
, şimdi şöyle. bizler Tanrısallığa yaklaştıkça geliştikçe sonuç olarak bi Tanrı olabilmek için çok fazla sınavdan geçmemiz gerekiyor evrensel olarak değil mi ? Tanrısallığa ulaşabilicek kadar geliştiğimizde günlük hayatımızdda mutlu olabilicekiyiz ? sevdiklerimizle birlikte olabilicek miyiz ? belkide kötü bişeydende geçip ondan ders alıp daha da gücümüz artması gerekicek yani o tarz bi konudan bahsediyorum mesela kötü birşey yaşıyıcak kişi ve ona karşı savunma gücünü kazanıcak gibi. doğru bilmiyorsam ruhani olarak gelişmek sadece Meditasyon değil fiziki dünyadada devam ediyor değil mi ?