Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Satanizm artık eskisi gibi hissettirmiyor

Karabuğday

New member
Esenlikler 5 yıldır bir Zevism’im İnancımın ilk 3 yılı harika geçsede bu son 2 senedir hiçbir şey yapasım olmadığı için inacımı ve ruhaniyeti baya boşladım Ayda bir forumlara girip yokluyordum bir kaç ay önce kendime çeki düzen vermeye karar verdim ve tekrar bu yönde kendimi geliştirmek istedim ismimizin değiştiğinini biliyordum ama ismimizle beraber inancımızın temeli olan her şeyin bir anda değiştiğini farkettim. Aşırı garip ve değişik hissettirdi sanki hataları/yalanları olan bir kişinin sistematik olarak kendini değiştirmesi gibi hissettirdi. Ve artık Satanizm’e eski açıdan bakamıyorum boş hissettiriyor ne yapabilirim? İlla bir şeye inanmak zorunda olan ve kendini inanmaya zorlayan kişiler gibi düşünmüyorum ama ergenliğimi ve eskiden hayatımın büyük bir bölümünü kapladığı için eskiye karşı içimde bir sevgi var ve nasıl desem inanmak istiyorum

çok fazla misyonerlik yaptım ergenliğimin inanılmaz bir zamanını buna ayırdım ama şimdi garip hissediyorum dediğim gibi uzun süredir hiç bir ruhani aktivite de bulunmuyorum belkide sebebi budur bilemiyorum bana yardımcı olacak fikirleriniz varsa lütfen paylaşın

Bir çok şey değişiyor ve geriye dönüp bakarsanız sizde eski sizle aynı değilsiniz sizde değiştiniz ve dönüştünüz. Eski inancında değişmesi gerekmekteydi yoksa illerlenemezdi ve sabit bir yerde kalırdık gelişim olmazdı.
Bunu Tanrılar istedi bizlerin artık bilincnin geliştiğini ve dinin güncellenmesi gerektiğine karar verdiler. Farklı hissetirmesi normal çünki çok uzun süredir alışık olduğunuz şeyden kopmak istemiyorsunuz ve zor geliyor size, daha çok vakit geçirdikce bence bu ortadan kalkacak. Din artık saf haliyle düşmanın kirli düşüncelerinden arındırılmış şekilde sunuluyor bizlere.

Neden böyle bir değişime gittiğimizi anlayın. Yola geri dönmek için dua edin ve kılavuzluk isteyin.

Sitemizi, vaazları ve diğer materyalleri okumaya başlayın. Meditasyonlarınıza tekrardan devam edin.

Endişe duyduğunuz her şey, yukarıdakileri yaptığınız sürece zamanla çözülecektir.

Neden böyle bir değişime gittiğimizi anlayın. Yola geri dönmek için dua edin ve kılavuzluk isteyin.

Sitemizi, vaazları ve diğer materyalleri okumaya başlayın. Meditasyonlarınıza tekrardan devam edin.

Endişe duyduğunuz her şey, yukarıdakileri yaptığınız sürece zamanla çözülecektir.
Bir kaç soru sormak istiyorum netleştirebilmek için

1- Reptilianlar hala var mı? Reptilianlarla herhangi bir savaş olmadı mi dolayısıyla herhangi bir kazanan kaybeden yok mu savaş bağlamında

2- Tanrılar anladığım kadarıyla artık fiziksel değiller yani Orion’da yaşayan çok gelişmiş bir medeniyet yok ve şeytan da bu medeniyetteki ilk magnum opusu tamamlayıp tanrı olan ve bunu halkına yayan kişi değil

3- Artık genetik olarak tanrıların bir parçasını taşımıyor muyuz? Sadece evrimle mi ortaya çıktık?

4- Şeytan ve beel’in artık aynı kişi olarak kabul edildiğini okudum bunun gibi değişen/birleşen başka tanrılar var mı ve Tanrı/ça’ların sayfalarındaki resimler vb artık anlamsız mı?

5- Tanrılar başından beri var mı o zaman varsa evren vb… nasıl oluştuğumuz hakkındaki bilgiler de değişti mi?

6- Magnum opus da bir değişime uğradı mı?

7- Hitlere ne oldu güney amerikadan oriona gitmediyse bu adamcağız nerede ya da orionda yine de yaşam var mı

1. Reptilyanlar değersiz varlıklardır. Bize karşı hiçbir şey yapamazlar. Tanrıların karşısında hiçbir şeyin gücü yoktur. Onlara üstün geldik ve zafer içerisindeyiz. Dolayısıyla şu an yaptığımız şey, bu zaferin materyal dünyadaki tezahürünü sağlamaktır. Kazandığınızda, kazandığınız şeyleri almanız gerekir. Biz de bunu alıyoruz.

2. Tanrılar fiziksel olarak mevcutturlar, Tanrıların beraber yaşadığı bir süper medeniyetleri de vardır. Zeus, her zaman olduğu gibi ilk Tanrı olan varlıktır ve tüm Tanrılar ona bağlıdır. Burada bağlam dolayısıyla değişiklik gösteren tek şey, Zeus'un ilk olarak Tanrılığa nasıl ulaştığıdır. Bu da kompleks bir konudur, aşağıdaki videoyu izlemelisiniz:

3. Tanrıların genetik parçasını taşıyoruz, bu konuda herhangi bir değişiklik yok. Ruhani gücümüz ve potansiyelimiz, bize Tanrılar tarafından verilmiştir.

4. Satya ve Baalzebul, aslında Zeus'tur. Bu farklı isimler, Zeus'un çeşitli açılarını temsil eder. Bu dinamikler genellikle kompleks bir yapıdadır ve başka Tanrılarda da görülebilir. Yine de bu bir problem yaratmaz, dolayısıyla endişelenmeyin. Tanrı tasvirleri de, adı üstünde, tasvirlerdir ve o Tanrının gerçek görünümünü yansıtmaz. Yine de fikir vermesi için kullanılabilir.

5. Tanrıların ilk varlığı ve evrenin oluşumu gibi durumlar, yukarıda paylaştığım videoyu izlediğinizde anlayacağınız şeylerdir. Yine de bu konular çok derin konulardır, birden fazla seviye içerirler ve tamamen anlamak hemen mümkün olmayabilir. Dolayısıyla kendinizi çok zorlamayın ve mevcut seviyenize uygun davranın.

6. Hayır, insanlar hâlen Magnum Opus'u gerçekleştirerek Tanrı olabilirler. Sadece bu sürecin çok daha karmaşık olduğunu ve bu seviyeye yaklaştıkça, Tanrıların bizi bu konuda bilgilendireceğini söyleyebiliriz. Yani Tanrılığa yükselecek bir varlık olmaya başladıkça, burada sorduğunuz şeylerin cevaplarını zaten biliyor olacaksınız.

7. Lord figure of the past, Tanrılığa yükselmiştir, dolayısıyla onun hakkında endişelenmenize gerek yok. Bu dünyaya özel bir görev için gelmişti, bunu yerine getirdi.

1. Reptilyanlar değersiz varlıklardır. Bize karşı hiçbir şey yapamazlar. Tanrıların karşısında hiçbir şeyin gücü yoktur. Onlara üstün geldik ve zafer içerisindeyiz. Dolayısıyla şu an yaptığımız şey, bu zaferin materyal dünyadaki tezahürünü sağlamaktır. Kazandığınızda, kazandığınız şeyleri almanız gerekir. Biz de bunu alıyoruz.

2. Tanrılar fiziksel olarak mevcutturlar, Tanrıların beraber yaşadığı bir süper medeniyetleri de vardır. Zeus, her zaman olduğu gibi ilk Tanrı olan varlıktır ve tüm Tanrılar ona bağlıdır. Burada bağlam dolayısıyla değişiklik gösteren tek şey, Zeus'un ilk olarak Tanrılığa nasıl ulaştığıdır. Bu da kompleks bir konudur, aşağıdaki videoyu izlemelisiniz:

3. Tanrıların genetik parçasını taşıyoruz, bu konuda herhangi bir değişiklik yok. Ruhani gücümüz ve potansiyelimiz, bize Tanrılar tarafından verilmiştir.

4. Satya ve Baalzebul, aslında Zeus'tur. Bu farklı isimler, Zeus'un çeşitli açılarını temsil eder. Bu dinamikler genellikle kompleks bir yapıdadır ve başka Tanrılarda da görülebilir. Yine de bu bir problem yaratmaz, dolayısıyla endişelenmeyin. Tanrı tasvirleri de, adı üstünde, tasvirlerdir ve o Tanrının gerçek görünümünü yansıtmaz. Yine de fikir vermesi için kullanılabilir.

5. Tanrıların ilk varlığı ve evrenin oluşumu gibi durumlar, yukarıda paylaştığım videoyu izlediğinizde anlayacağınız şeylerdir. Yine de bu konular çok derin konulardır, birden fazla seviye içerirler ve tamamen anlamak hemen mümkün olmayabilir. Dolayısıyla kendinizi çok zorlamayın ve mevcut seviyenize uygun davranın.

6. Hayır, insanlar hâlen Magnum Opus'u gerçekleştirerek Tanrı olabilirler. Sadece bu sürecin çok daha karmaşık olduğunu ve bu seviyeye yaklaştıkça, Tanrıların bizi bu konuda bilgilendireceğini söyleyebiliriz. Yani Tanrılığa yükselecek bir varlık olmaya başladıkça, burada sorduğunuz şeylerin cevaplarını zaten biliyor olacaksınız.

7. Lord figure of the past, Tanrılığa yükselmiştir, dolayısıyla onun hakkında endişelenmenize gerek yok. Bu dünyaya özel bir görev için gelmişti, bunu yerine getirdi.
Merhaba , benim magnum opus hakkında bazı konularda kaygım var. ama bu sefer psikolejik değil 😄 , şimdi şöyle. bizler Tanrısallığa yaklaştıkça geliştikçe sonuç olarak bi Tanrı olabilmek için çok fazla sınavdan geçmemiz gerekiyor evrensel olarak değil mi ? Tanrısallığa ulaşabilicek kadar geliştiğimizde günlük hayatımızdda mutlu olabilicekiyiz ? sevdiklerimizle birlikte olabilicek miyiz ? belkide kötü bişeydende geçip ondan ders alıp daha da gücümüz artması gerekicek yani o tarz bi konudan bahsediyorum mesela kötü birşey yaşıyıcak kişi ve ona karşı savunma gücünü kazanıcak gibi. doğru bilmiyorsam ruhani olarak gelişmek sadece Meditasyon değil fiziki dünyadada devam ediyor değil mi ?
bunu bi yandan bana düşündüren şey Zeus babanın bana ders vermesiydi. son zamanlarda aşırı özgüvenliydim (1-2 ay) ve aşırı egoluydum sanırım. Kendimi çok fazla kaptırıp doğru olmayıcak şekilde Tanrılara sözler veriyordum. Örneğin herşeye atılıp Tanrım için herşeyi yaparım diyip Tanrılara gereksiz yere sözler veriyordum. Sonrasında anladım ki kendimi şımartmak dışında hiçbirşey yapmıyormuşum. ancak böyle durumlar yaşayınca da özgüvenim oldukça düştü. Kendimi nasıl toparlayıcam bilmiyorum ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Çünkü bizler ışığın yolunu takip edenleriz.

Tanrılık, Tanrı olmak, Tanrı olmaya yaklaşmak ve böyle durumlarda hayatın nasıl değiştiği; ancak, biz bu aşamalara geldiğimizde bize açıklanacak ve anlayacağımız şeylerdir.

Bu tarz konularda çok detaylı düşünmenin problem yaratmasının sebebi budur. Siz, mevcut hâlinizle bir Tanrı değilsiniz ve Tanrı olmaya yakın değilsiniz. Dolayısıyla böyle bir hâlden yukarı çıkıp da, kendinizi Tanrı durumuna sokmak ve bu durumda nasıl bir hayatınız olacağını düşünmek, uyumsuzluk yaratacak ve bu sorduğunuz sorulara sebebiyet verecektir. "Günlük hayatta mutlu" olmak dediğimiz kavramı, Tanrılığa yaklaştığınızda zaten çoktan çözmüş olacaksınız. O seviyeye geldiğinizde, mevcut problemlerinizin %99'u zaten çözülmüş olacak.

Tanrı olmaya yaklaştığınızda, bambaşka bir hayatınız olacak ve bambaşka şeylerle uğraşacaksınız. Tanrı olduktan sonra ise hayatınız tamamen değişecek ve fânilerin dünyasından yükselmiş olacaksınız. Bunlara akıl erdirmemiz mümkün değildir. Evsiz bir adamın nasıl trilyonluk şirket kuracağını düşünmesi gibidir. Dolayısıyla bilişsel uyumsuzluk yaratır. Bunlara dikkat edilmelidir.

Tanrılara verdiğimiz sözler önemlidir ve boşa söz vermemek gerekir. Tanrılar için iyi şeyler yapabilir ve bunları içinizden geldiği için yapmış olabilirsiniz. Mesela Zeus Baba'yı çok sevdiğim ve kendime de önem verdiğim için düzenli şekilde meditasyon yapıyorum mentalitesiyle ilerleyebilirsiniz. Bu örnekte, meditasyon yapmak için Zeus'a illa söz vermeniz gerekir mi? Gerekmez.

Tanrılara verilen sözler ve karşılığında istenen şeyler ya da bizim bu sözler karşılığında verdiğimiz şeyler, kutsaldır ve nadiren kullanılması gerekir.

Tanrılık, Tanrı olmak, Tanrı olmaya yaklaşmak ve böyle durumlarda hayatın nasıl değiştiği; ancak, biz bu aşamalara geldiğimizde bize açıklanacak ve anlayacağımız şeylerdir.

Bu tarz konularda çok detaylı düşünmenin problem yaratmasının sebebi budur. Siz, mevcut hâlinizle bir Tanrı değilsiniz ve Tanrı olmaya yakın değilsiniz. Dolayısıyla böyle bir hâlden yukarı çıkıp da, kendinizi Tanrı durumuna sokmak ve bu durumda nasıl bir hayatınız olacağını düşünmek, uyumsuzluk yaratacak ve bu sorduğunuz sorulara sebebiyet verecektir. "Günlük hayatta mutlu" olmak dediğimiz kavramı, Tanrılığa yaklaştığınızda zaten çoktan çözmüş olacaksınız. O seviyeye geldiğinizde, mevcut problemlerinizin %99'u zaten çözülmüş olacak.

Tanrı olmaya yaklaştığınızda, bambaşka bir hayatınız olacak ve bambaşka şeylerle uğraşacaksınız. Tanrı olduktan sonra ise hayatınız tamamen değişecek ve fânilerin dünyasından yükselmiş olacaksınız. Bunlara akıl erdirmemiz mümkün değildir. Evsiz bir adamın nasıl trilyonluk şirket kuracağını düşünmesi gibidir. Dolayısıyla bilişsel uyumsuzluk yaratır. Bunlara dikkat edilmelidir.

Tanrılara verdiğimiz sözler önemlidir ve boşa söz vermemek gerekir. Tanrılar için iyi şeyler yapabilir ve bunları içinizden geldiği için yapmış olabilirsiniz. Mesela Zeus Baba'yı çok sevdiğim ve kendime de önem verdiğim için düzenli şekilde meditasyon yapıyorum mentalitesiyle ilerleyebilirsiniz. Bu örnekte, meditasyon yapmak için Zeus'a illa söz vermeniz gerekir mi? Gerekmez.

Tanrılara verilen sözler ve karşılığında istenen şeyler ya da bizim bu sözler karşılığında verdiğimiz şeyler, kutsaldır ve nadiren kullanılması gerekir.
Evet. teşekkürler.

Official Temple of Zeus Links

Back