Spine said:
Tamamen merakımdan soruyorum. Kişi, Tanrılara Ritual dışında başka ne sunabilir? Tanrıların RTRlar dışında geçerli kabul ettiği başka bir şey var mı? Bunun dışında anlaşmaların Tanrılar tarafından onaylandığı nasıl anlaşılabilir? Anlaşma yapılması için ilgili konuda uzman bir Tanrıya mı ulaşmak gerekir yoksa direkt Şeytan Babamız bu konuda yardımcı olur mu?
Esenlikler,
Anlaşma yapılması da o kadar gerekli değildir aslında, sadece istediğimiz yardımın karşılığında bir çabada bulunmamız onlara saygı göstergesidir. Ruhani sorumluluklarını yerine getiren bir Zevism'e zaten tanrılarımız yardım edeceklerdir.
Bu iş ''Parayı veren düdüğü çalar'' tarzı işlemez o nedenle. Tabii, yaptıkları yardımlara karşı minnetimiz ve onlara duyduğumuz derin saygı nedeniyle böyle ''karşılıklar'' verilebilir.
Tanrıların istekleri çok ayrı olabilir, Ritual yapıp İnsanlığa yardım etmemizi ve meditasyon yapıp kendimize yardım etmemizi her tanrı ister. Tabii bazı Tanrıların daha ''Özel'' istekleri olabilir. Lord Pazuzu, Yüksek Rahibemizden kendisine şiir yazmasını istemiştir mesela. Ya da tanıdığım ve yakınım olan bir Zevism'den, o dönemde henüz Zevism olmayan birine Satanizm anlatmasını istemişlerdi. Bu tarz özel istekleri olabilir.
Bu sadece Tanrılarımızın kendi özel istekleri doğrultusunda olmaz. Tanrılara olan saygımızı, bize bahşettikleri yetenekler ile göstermemiz hoşlarına gider çoğu zaman. Heykeller, şiirler, şarkılar ve resimler onları onurlandırmak için yapılabilir.
Benim de bir sürü resmim bulunmakta. Çizdiğim resimlerin bazılarını ''Share Your Artwork'' başlığı altında görebilirsiniz.
İstekleri ve arzuları çok apayrı ve özel şeyler olabilir. Tabi genel olarak onları mutlu ettiğimiz sürece sorun yoktur. Bunu yapmanın en iyi ve kolay yöntemi de İnsanlık ve kendi ruhumuz üzerine çalışmalar yapmamız.
İyi geceler.