Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Medya da melezliğin güzellemesi

taylorswift_13

New member
Merhaba geçen seneden beri aklımda olan bir şeyden bahsetmek istiyorum.

Burdaki yazıları okurken insanların kendi ırklarıyla soyunun devam etmesi gerektiğini, melez ırk olmasının onların ruhani gücünü azalttığını okuduğumu hatırlıyorum (güncel bakmadım) ve şöyle bir şey var ben küçükşüğümden beri Fantastik diziler filmlee izlemeyi çok severim ve 2020den beri de örneğin Netflix de bir sürü fantastik, sihirli içerik izliyorum

ve bir an bişey fark ettim nerdeyse hepsinde ana kahraman hep melez oluyor Yarı insan Yarı cadı
yarı melek yarı insan hep iki farklı şeylerin birleşimi oluyor ve dizide de bu melez olma durumu sayesinse daha güçlü olduğuna değiniyor

VE BEN SONRADAN BURDA YAZILARI OKUDUKTAN SONRA FARK ETTIM bunlar zaten y*hudilerin yaptığı diziler ve normalde insan ruhuna zararlı olan melezliğü güzelliyorlar -tabi ben de burdaki yazıları okumadan çok beğeniyordum bu durumu - neyse yani çok şaşırdım

Evet, haklısınız. Daha fazla bilgi için ToZ'a bağlı olan bu siteyi okuyabilirsiniz:

Evet, haklısınız. Daha fazla bilgi için ToZ'a bağlı olan bu siteyi okuyabilirsiniz:
teşekkürler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back