Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Geri döndüm

NOlAN

New member
Daha önce @rehector hesabıyla aranızdaydım, henüz inisiye olmamış biri olarak içeriklerden faydalanıyor ancak zihinsel evrimimi yetersiz olması sebebiyle -evet sebebin bu olduğunu yeni farkediyorum- bir türlü adanmıyordum. Kafamda çok fazla kaygı ve belirsizlik de vardı, aylar geçmiş aradan mesela aşağıdaki konu özelinde
Merhaba dostlar. Aile evinde okuyorum ve evde bana ait özel hiçbir şey yok. Odam yok salonda yatıyorum ve bilgisayar bile babamla ortak kullanıyoruz (en az benim kadar kullanıyor) bu gibi durumlar ve bana çok karışıyor olmaları mesela hiç şu mesleği yap diye beni zorlamamış olmalarına rağmen bir meslekle ilgili fikir beyan ettiğimde aşırı bir tepkiyle karşılaşmam vb.
Bu konuyu az da olsa değiştirebildim, işe girdim kendime bir bilgisayar aldım, işyerinde tanıştığım arkadaşımla birkaç kez ailemin sınırlarını ihlal eden saatlerde gezdim ve ufak da olsa maddeler deneyimledim. Tabii ki pürüzsüz, kolay veya esasen büyük adımlar değildi ama bir şeylerin değişebildiğini görmek benim için bir umut çünkü intihar noktasına gelmiştim.

Bugün buraya birçok hayalkırıklığımı ve umutsuzluğumu getirdim, tüm ruhani yorgunluğum ve sonsuz samimiyetimle gerçek gücün sahiplerine teslim olmak istiyorum.

henüz kendimi spritüel satanizme de hazır hissetmiyorum
@Sonne [NG] Bey tekrardan selamlar yukarıdaki sohbetimizde bu cümleyi kullanmıştım, artık kendimi tamamen hazır hissediyorum, kaybedecek bir şeyim yok ve inisiye olmakla ilgili hiçbir kaygım yok, çok yakında inisiye olacağım fakat hem bu site değişmiş hem de bloglar değişmiş ben girmediğimden bu yana, bana güncel neler yapmam gerekli linkleyebilirseniz çok memnun kalırım.

Herkese esenlikler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back