Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

genç yaşta zevizmle tanışmak

taylorswift_13

New member
Zevist oldugunu bildigim birisi bana bu kadar erken yasta bu gerçeğe ulaşmamın sebebinin gecmis yasamımda da zevist olabileceginden bahsetmisti, dogru mu
(2023de keşfetmiştim)

Genellikle evet. Önceki hayatınızda tanrılara inandıysanız, şuanki hayatta da doğru yolu bulmanız için sizi yönlendirebilirler. İşaretler gönderebilirler.

Zevist oldugunu bildigim birisi bana bu kadar erken yasta bu gerçeğe ulaşmamın sebebinin gecmis yasamımda da zevist olabileceginden bahsetmisti, dogru mu
(2023de keşfetmiştim)
Yüksek rahibe burada olan kişilerin daha önceden birbirlerini tanıdığını söylemişti, aslında buradaki kişiler muhtemelen daha önce aynı yerde yaşamış ve birbirlerini görmüş kişiler. Sizde bunlardan birisiniz ve evet muhtemelen Zevist idiniz. Buraya gelme sebebiniz Tanrıların istemesiyle oldu, bizler bu görev için seçilmiş kişileriz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back