Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Epifiz bezi sorunu

Marilyn Manson

New member
Üçüncü gözün epifiz beziyle bağlantılı olduğunu okudum. Hatta bazı kaynaklarda, epifiz bezi olmayan birinin ruhunun da olmayacağı gibi ifadeler yer alıyor. Bu beni düşündürdü. Merak ettiğim şu: Epifiz bezinde sorun olan birinin çakraları ya da üçüncü gözü düzgün çalışmaz mı?

Kendi deneyimimden yola çıkarsam, epifiz bezimde bir sorun olduğunu biliyorum. Bu yüzden gece-gündüz dengem bozuk bu çocukluktan beri böyle yeni bir şey değil; uykuyu hissetmiyorum ya da uyku düzenim tamamen değişti. Ruhsal anlamda bir eksiklik ya da geri kalmışlık mı yaşıyorum, bunu merak ediyorum. Okuduğum bazı yazılarda bu durumun ruhani gelişimi etkileyebileceği yazıyordu. Ancak bu konuda daha bilgili birinin görüşünü duymak isterim.

Bu konuda derin bir bilgim olmamakla beraber, tıbbi açıdan kendi kendinizin doktoru olmayın. Anladığım kadarıyla epifiz bezinizin hasarlı olduğu bilgisini deneyimlerinizden çıkardınız. Mutlaka doktor muayenesi ile bir şey olup olmadığını öğrenin derim. Bir soruna yol açabilecek mantığımızla göremediğimiz bir çok sebep vardır.

Ruh ve beden kenetlenmiş kompozisyonlardır, yeterli enerji seviyesiyle ve inançla ruhunuz bedeninizi iyileştirebilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back