Ludovica
New member
Esenlikler ve iyi akşamlar. Netflix'teki Dahmer dizisini görmüşsünüzdür. Popülerleşen dizilerden birisiydi ve gerçekten iğrenç detaylar fark ettim. Öncelikle seri katillerin büyük çoğunluğu y*hudi asıllıymış. Dahmer de dahil. Dizide Dahmer'in y*hudi babası "çok iyi ve masum" gibi gösterilirken annesi sadece uzaylılara inandığı için dizide deli damgası yiyor ve bütün suçların kaynağıymış gibi gösteriliyordu. Daha ilk bölümde LaVey'den gönderme yapmışlar. Sonraki bölümlerde "tanrıya inanmadığı" söylense dahi senaryoyu etkilememesine rağmen "satanic altar" falan göstermişler. (O kadar gereksiz bir sahneydi ki klasik y*hudi propagandası işte.) Babaannesinin kilise çağrıları sanki çok iyiymiş de kiliseye gitmemesi onu öyle yapmış gibi yansıtmışlar. En kötüsü de bir süre sonra dizi mevzuyu aşırı normalleştirmiş. Dahmer ifadesinde "doğuştan beri böyleydim" dese dahi üzerinde asla durulmamış, hep çevre suçluymuş gibi lanse edilmiş. (Aile kavgalarını sürekli tekrar tekrar vurgulamışlar, her ailesi kavga eden seri k*til olmuyor halbuki. Eşcinsel olduğunu herkes bilse de dillendirmiyor sanki başka bir şey varmış gibi ve izledikçe gözden kaçmıyor ufak detaylar.) Bu dizinin bu kadar popüler olması ve insanların böyle iğrenç bir k*tile sempati beslemesinde gerçekten bir tuhaflık var bilerek suçu satanizme itip insanları korkutmak gibi bir amacı olduğu hemen anlaşılıyor. Açıkçası sizin de görüşlerinizi merak ettim şu son dizilerdeki propagandaları biliyordum ama böylesini gerçekten görmedim :/ (post onaylanır mı onu da bilemiyorum gerçi)