Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

başka milletten olan birisiyle ilişki

Lindita666

Active member
esenlikler:)
iki farklı ırktan birisi, birlikte olduğu zaman melez doğan çocuklara neden oluyor ve sonucunda doğan çocuklarda ırk melezliğinden dolayı sorunlar ortaya çıkıyor.:(

beyaz ırktan olan birisinin siyahî veya sarı ırktan olan birisiyle olması, aynı şekilde o ırklardaki insanlarında başka ırklardan birisiyle olması; doğru değil ve sonucunda melez insanların dünyaya gelmesine sebep oluyor.

bildiğim kadarıyla bizimle aynı ırktan olan ama farklı milletlere mensup olarak kişilerle ilişkimizin olmasında pek sorun yok gibi gözükse de pek tavsiye edilmiyor. yinede farklı bir milletten birisiyle olmakta çok doğru değil diye biliyorum.

birde daha öncesinde Zevist birisi, hoşlandığım kişinin de kendi milletimden olan birisine hoşlantı duymam gerektiğini söylemişti.

beyaz ırktan olan ama farklı milletten birisiyle ilişkimiz olunca veya hoşlantı duyduğumda; spiritüel olarak bundan nasıl etkileniyoruz? ruhumuza ne gibi zararları vardır?

Aynı ırktan olup başka milletten birisiyle birlikte olunca ruha zarar geleceğini düşünmüyorum. Ancak yine de size benzeyen bireylerle birliktelik kurup üremek birinin ırksal açıdan en sağlıklısı.

Millet bazlı karma karıştırmış olursunuz. Bu yüzden kendi milletimizden kişilerle olmamız en sağlıklısıdır, ırk karıştırma gibi sonuçları yoktur ama.
biz türkler ne yazık ki saf ırktan uzaklaştık. pek çoğumuzda helen, arnavut, ermeni, bulgar, çerkez genleri de var. bunun bize zararı nasıldır? mesela ben türk ve arnavut genlerine sahibim, ama ilişkim olan birisinde de türk ve helen geni var. o zaman karmalarımız veya ruhumuz nasıl etkilenir?

biz türkler ne yazık ki saf ırktan uzaklaştık. pek çoğumuzda helen, arnavut, ermeni, bulgar, çerkez genleri de var. bunun bize zararı nasıldır? mesela ben türk ve arnavut genlerine sahibim, ama ilişkim olan birisinde de türk ve helen geni var. o zaman karmalarımız veya ruhumuz nasıl etkilenir?
Esenlikler, 3 tane temel ırk var, beyaz ,sarı, siyah siz beyaz ırktansınız, arkadaşınızda beyaz ırktansa sorun yok,

Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

peki bahsettiğim yunan ve arnavut genleri ne olacak. (bu arada yunan ve arnavut genleri örnek. bende tam bilmiyorum tam kökenimi.)
Yunanlar ve Arnavutlar aynı bölgedenler (Balkan) ve kuzen halklar diye biliyorum. Yani bir sorun olmaz. Zaten bu genlere bakarsak işin içinden çıkamayız bu yüzden yaşadığınız bölgeye bakacaksınız, size hem fenotip hemde genotip olarak en yakın kişiler yaşadığınız bölgede bulunur.

Çocuk yapmayı anladım da, cinsel ilişkide de mi aynı ırk ve milletten olması lazım? Şu zamana kadar farklı ırk ve milletten partnerlerim oldu bu zararlı mı yani?

Öncelikle, yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum: Mısır kökenliyim ve burada bir fikri değiştirmeye veya haklı olduğumu kanıtlamaya değil, cidden fikri anlamaya çalıştığım için yazıyorum. Onun için lütfen kalıp cümleler söylemek yerine, biraz daha geniş bir perspektiften yorum yaparsanız sevinirim.

Mesela Amerika’ya taşınmış birisinin illa sadece beyaz arkadaşları mı olmalı? Buna isterseniz yahudi propagandasının etkileri diyin; ama kendimi Caucasian arkadaşlarımdan daha çok Afro Amerikan arkadaşlarıma daha yakın hissediyorum (kültür, mizah anlayışı, müzik vs.).

Bu forumdaki bir başlıkta, denizci birisi işinden dolayı farklı ırklarla cinsel birlikteliklerinin doğru olup olmadığını sormuştu. Başka birisi de “Eğer beyaz eskort bulamıyorsan, meslek değiştir” yazmış. Sırf beyaz ırktan birisini bulamıyor diye yaptığı mesleği mi değiştirecek? Mesela bana bunlar cidden çok uç tavsiyeler geldi.

Örneğin, zevistler ne kadar kötülese de, hiphopı seviyorum. Ben bir sanatçıyım ve yaptığım müzik türü hiphop/trap. Bunları dinlemeyi ve üretmeyi bırakıp, sırf kökenlerimin müziği “tarab” diye, tarab müziği yapıp onları mı dinlemeliyim?

Aynı ırkı bırakın, kendi milletin hariç cinsel ilişkiye girmen bile sağlıksız diyenler var. Yakında Amerika’ya yerleşicem. Orada yaşamayı planlıyorum; ama illa partnerimi aynı millettenim diye Türkiye’den mi seçmem gerekiyor? Eğer Amerika’da bunu yapamıyorsam, bütün ekonomik şartları ve amerikan hayalimi bırakıp geride bırakıp Türkiye’de kalmam gerçekten mantıklı mı?

Bütün durumları geçtim; sırf Türk diye bu onunla anlaşabileceğim anlamına gelmez. Yaşam tarzlarımız nasıl? Bu tarz şeyler aklımda direkt soru işareti olarak kalıyor.

Yunanlar ve Arnavutlar aynı bölgedenler (Balkan) ve kuzen halklar diye biliyorum. Yani bir sorun olmaz. Zaten bu genlere bakarsak işin içinden çıkamayız bu yüzden yaşadığınız bölgeye bakacaksınız, size hem fenotip hemde genotip olarak en yakın kişiler yaşadığınız bölgede bulunur.
Teşekkürler. 🙏

Milletler gelip geçicidir; esasen önemli ve kalıcı olan, ırklardır. Farklı ırklar, ruhlarının yapısı gereği birbirleriyle uyumsuzdur ve bu nedenle birlikte olamazlar. Eski çağlarda bu mesele tartışma konusu dahi edilmezdi, zira insanlar doğaları gereği başka ırktan bireylere ilgi duymaz, onları bu şekilde algılamazlardı. Günümüzde ise bizlere dayatılan yozlaşmış düşünceler sonucu bu tür sapmalar doğal karşılanır hâle gelmiştir; oysa bunlar insanın öz doğasına bütünüyle aykırıdır.

Seks, iki ruhun enerjilerinin çarpışarak birbirlerini en derin düzeyde benimsedikleri son derece kutsal bir ritüeldir ve doğrudan varoluşun özüne temas eder. Uyumsuz ruhların böyle bir eylemi gerçekleştirmesi, ruhların üzerinde çeşitli olumsuz etkilere yol açar; bu nedenle bundan kaçınılmalıdır. Aksi hâlde, Sakral Çakra üzerinde yoğun ve derin temizlik çalışmaları yapılması gerekir.

Bunun dışında, diğer ırklardan bireylerle dostane ilişkiler kurulabilir; bu noktada herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Milletler gelip geçicidir; esasen önemli ve kalıcı olan, ırklardır. Farklı ırklar, ruhlarının yapısı gereği birbirleriyle uyumsuzdur ve bu nedenle birlikte olamazlar. Eski çağlarda bu mesele tartışma konusu dahi edilmezdi, zira insanlar doğaları gereği başka ırktan bireylere ilgi duymaz, onları bu şekilde algılamazlardı. Günümüzde ise bizlere dayatılan yozlaşmış düşünceler sonucu bu tür sapmalar doğal karşılanır hâle gelmiştir; oysa bunlar insanın öz doğasına bütünüyle aykırıdır.

Seks, iki ruhun enerjilerinin çarpışarak birbirlerini en derin düzeyde benimsedikleri son derece kutsal bir ritüeldir ve doğrudan varoluşun özüne temas eder. Uyumsuz ruhların böyle bir eylemi gerçekleştirmesi, ruhların üzerinde çeşitli olumsuz etkilere yol açar; bu nedenle bundan kaçınılmalıdır. Aksi hâlde, Sakral Çakra üzerinde yoğun ve derin temizlik çalışmaları yapılması gerekir.

Bunun dışında, diğer ırklardan bireylerle dostane ilişkiler kurulabilir; bu noktada herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.
Konusu açılmışken sormak istiyorum, konuştuğumuz dil ile ruhumuzun bir bağlantısı var mı acaba? Yani mesela bir kişiye doğuştan başka bir ırkın dilini öğretsek ona zarar verir mi veya kendi ırkımızın dilini bilmiyorsak onu öğrenmeye doğal bir yatkınlığımız olabilir mi? Irklarla onların dillerinin bağlantısı var mı?

Eski çağlarda bu mesele tartışma konusu dahi edilmezdi, zira insanlar doğaları gereği başka ırktan bireylere ilgi duymaz, onları bu şekilde algılamazlardı.
Bunun sebebi, o çağlarda coğrafi keşiflerin henüz yaşanmaması ve günümüzde her ırktan bireyin aynı toplumda olması değil midir? Coğrafi keşiflerde yahudilerin parmağı mı vardı? Köleliği onların getirdiğini biliyorum; fakat onlar hiç var olmasaydı bile, coğrafi keşifler gerçekleşip insanların farklı coğrafyalar ve farklı ırklardan insanlarla etkileşim halinde olacakları için, gene ırkların karışması yaşanmaz mıydı?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back