Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

başka milletten olan birisiyle ilişki

Lindita666

Active member
esenlikler:)
iki farklı ırktan birisi, birlikte olduğu zaman melez doğan çocuklara neden oluyor ve sonucunda doğan çocuklarda ırk melezliğinden dolayı sorunlar ortaya çıkıyor.:(

beyaz ırktan olan birisinin siyahî veya sarı ırktan olan birisiyle olması, aynı şekilde o ırklardaki insanlarında başka ırklardan birisiyle olması; doğru değil ve sonucunda melez insanların dünyaya gelmesine sebep oluyor.

bildiğim kadarıyla bizimle aynı ırktan olan ama farklı milletlere mensup olarak kişilerle ilişkimizin olmasında pek sorun yok gibi gözükse de pek tavsiye edilmiyor. yinede farklı bir milletten birisiyle olmakta çok doğru değil diye biliyorum.

birde daha öncesinde Zevist birisi, hoşlandığım kişinin de kendi milletimden olan birisine hoşlantı duymam gerektiğini söylemişti.

beyaz ırktan olan ama farklı milletten birisiyle ilişkimiz olunca veya hoşlantı duyduğumda; spiritüel olarak bundan nasıl etkileniyoruz? ruhumuza ne gibi zararları vardır?

Aynı ırktan olup başka milletten birisiyle birlikte olunca ruha zarar geleceğini düşünmüyorum. Ancak yine de size benzeyen bireylerle birliktelik kurup üremek birinin ırksal açıdan en sağlıklısı.

Millet bazlı karma karıştırmış olursunuz. Bu yüzden kendi milletimizden kişilerle olmamız en sağlıklısıdır, ırk karıştırma gibi sonuçları yoktur ama.

Millet bazlı karma karıştırmış olursunuz. Bu yüzden kendi milletimizden kişilerle olmamız en sağlıklısıdır, ırk karıştırma gibi sonuçları yoktur ama.
biz türkler ne yazık ki saf ırktan uzaklaştık. pek çoğumuzda helen, arnavut, ermeni, bulgar, çerkez genleri de var. bunun bize zararı nasıldır? mesela ben türk ve arnavut genlerine sahibim, ama ilişkim olan birisinde de türk ve helen geni var. o zaman karmalarımız veya ruhumuz nasıl etkilenir?

biz türkler ne yazık ki saf ırktan uzaklaştık. pek çoğumuzda helen, arnavut, ermeni, bulgar, çerkez genleri de var. bunun bize zararı nasıldır? mesela ben türk ve arnavut genlerine sahibim, ama ilişkim olan birisinde de türk ve helen geni var. o zaman karmalarımız veya ruhumuz nasıl etkilenir?
Esenlikler, 3 tane temel ırk var, beyaz ,sarı, siyah siz beyaz ırktansınız, arkadaşınızda beyaz ırktansa sorun yok,

Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back