Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Adanma ve Meditasyon Hakkında

silly

New member
Esenlikler,
Biraz zor bi donemden geciyorum malum yks o yüzden zevizme baya bi ara verdim aylar oldu zaman zaman acaba biraksam mı ya gercek degilse gibi seyler aklima gelmedi degil hatta arkadaşlarıma da sitedeki yazıları gosterdim dediler bu enes batur'un dinine ne kadar cok benziyo diye dalga gecince biraz sogudum ve gercekliginden emin olamadim herneyse uzun lafın kısası artik gercekten toparlanmak istiyorum ve hazir okula da gitmiyoken son sınıfız diye saldılar o yüzden ev de bos oluyor hazır durum böyleyken adanma yapmak aklıma geldi ve gercekten artik bu topluluga katılmak istiyorum ama nasıl yapılıcagını cok uzun zaman once okudugumdan cogu seyi unuttum ve siteye de girilmiyo adanma ritüeline nerden bakabilirim bi de yanlıs olabilir uzun zaman once okumustum dedigim gibi ama dua gibi bisey yazıp kagıda yakıyoduk diye hatırlıyorum yakma islemini nasıl yapabilirim cunku evi yakmak istemiyorum yanlıslıkla siz nereye koyup yaktınız güvenli bir sekilde nasıl yapabilirim acaba? Bi de adanmada müslümanların ateistlerin ve hristiyanların dua için farklı seyler yazdıgını hatırlıyorum ben eskiden müslümandım ama sonra ateizme yöneldim kagıda yazarken hangisini baz almalıyım? simdiden tesekkurler ve bi de adanmayla beraber tekrardan meditasyonlara baslamayı dusunuyorum 40 gubluk meditasyon programı var ama gerek aura temizlemenin gerek koruma aurası gibi seylerin nasıl yapıldıgını tam olarak hatırlamıyorum nerden bakabilirim bunlara ingilizce siteden bakmayı denedim ama awareness power meditasyonu gibi biseyler cikti anlamadim tam olarak bu baslangıc bosluk koruma aura temizleme gibi seylere nerden bakabilirim bir de aura temizlemede miydi korumada mıydı tam hatırlamıyorum ama cakralarla ilgili bir gorsel vardı ve yaparken hatırlıyorum bi turlu tam olarak nerde olduklarını görsele ragmen kestiremedim yaparken acaba su cakra biraz daha mı üste surda mı biraz daha mı altta dogru yere mi koyuyorum gibi seyler dusunuyodum nasıl tam olarak yerlerinden emin olabilirim simdiden cevaplarınız icin çok tesekkür ederim biliyorum surekli baslıyıp baslıyıp bırakıyorum artık adanmayla birlikte bi daha bırakmam umarim baya bi uzun oldu buraya kadar okuduysanız cok tesekkurler

Official Temple of Zeus Links

Back