Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Düşünceleri okuma

BLACKMAGE

New member
Bundan bi onceki postlarımda ruhani olarak açıldıktan sonra insanların duygularını ve dusuncelerini hissetmekten bahsetmiştim

En başta kulağa havalı geliyo insanların duygularını ve düşüncelerini okuyabilmek en başta iyiydi ama sonradan problemlere dönüşmeye başladı düşünce okumaktan korkar hale geldm neden olduğnu açıkllıyom

isteyerek yapmıyom düşünceo okumayı ama isteyerekte yapabilirm AMA YAPMAK İSTEMİYOM CİDDEN

olayların nası olduğunu açıklamak için aşşağıya neler olduğunu yazıyom

bi tane bana yakın arkadaşıma deniyodum
o an nasıl hissettiğini harfi harfine yazdm sırtının ağrıdığını insanlara olan duygularını aile sorunlarını bla bla işte
hepsine doğru dedi
ardından nasıl bi erkek aradğını falanda söyledm
onunda hepsine doğru dedi ve hatta benim kriterleri derlediğin için saol dedi
eski sevgilisinin boynunun uzun ve biiraz zayıf olduğunu zihninde gördüm dedi evet
babana sinirlisin ama sinir hafif ve biraz kırgınlık şeklinde kırgınlık duygun ağır değil sinir duygun buruklukla biraz karışmış dedim
oha dedi babası kucukken onun hastane masraflarını karşılamamak için soğukta bıraktığını ve astım olduğuunu söyledi

bi arkadaşımla bs oyanrken maç sonu bianda bi değişik coşkuyla karışık sinir hissettim
ardından arkadaşım bi sinirli cümle yazdı

arkadaşım bana bişi yazcaktı mesaj olarak o daha yazmadan evet abin ne dedim
ardından abiisi ile alakalı bişi yazdı dedi AMK SENİN

daha var bi sürü örnek var
duyguları hiçbişey yapmadan nete yakın şekilde hissediyom
basit düşünceleride aynı hiçbişi yapmadan

eğer karmaşık vey biraz daha basit kalıplardan uzak bişley düşünüyosa onu anlayabilmem için odaklanmam lazm
o tarz düşünceleri hiçbişi yapmadan okuycak kadar ruhani açıklığm yok

buraya kadar herşey iyi kullanışlıda asıl sorun olan kısma geliom

ASIL KISIM

başkalarının stresleride bana geçiyo veya üzüntüleride üzüntüleri bana geçmesi bişey değilde insansanların stressleri beni rahatsız ediyo cidden
ben yoga yapıyom bianda içime korku basıyo ortada hiçbişi yokken rasgele bi arkadaşım yüzünden
ve onların duygularını okumaya cidden engel olamıyorum yani
rasgele bianda hiçbirneden yokken içime bianda korku düşüyo ve nedenini bilmiyom hafifletemiyomda çünkü benim duygum deil

o zaman geriye korkan kişinin duygusunu hafifletmek kalıyo yani
bu durumda şuna benziyo:

yanımdakı eve su basmasının ardından duvardakı çatlak yüzünden benim evede su basıyosa benim çatlaığımı düzeltmem lazım
ardından gidip komşuma yardım edebilirim ama tüm hayatımı eve başkasının evinden dolan suyu boşaltmakla veya deliği kapatmadan komşunun evini temizleyip durmakla geçirmek istemiyom

olayı derliyom

üzüntü sinir gibi kötü duyguları okumaktan pek etkilenmiyom ama stress beni etkiliyo
gerçekten

bunu nasıl kapatabilirim

cidden ihtiyacım var bunu yapmaya ne denediysem olmadı bi tek hafifletmek için kendi ruhuma odaklanıp duruyom her olduğunda oda tam işe yaradığı söylenemez

bi tane kız var çevremde genel anlamda stresli biri havadan sudan nem kapıyo onun stresi bana geçip duruyo
ve işin kötü kısmı kız bunu çözmeyi denemiyo bile mazojist bide sorunlar karşısında boyun eğio genelde kız
yani ehhhhh başıma ne gelirse gelsin ben buna razıym kafasında ve 7 24 stressli

onunla konuştum kullandığı psikiyatri ilaçlarını bırakmasını (concerta kullanıyo ve bu ilaç sinir iletimin hızlandırdığı için stres yapar) söledm ikna ettim yapcağına söz verdi ama yapcağını düşünmüyom

başkasının stresinden dolayı işlerim bölünüp duruyo cidden rahatsız edici

zihiin okumayı veya hissetmeyi nası kapatabilirim?
yardımcı olursanız aşırı mutlu olurm ve bu cümleyi öylesine demiyom harbili aşırı mutlu olurm

karşılık olarak bi iyilik yapabileceğim seviyelerdeyseniz yaparm

esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back