tesmeh New member Joined Dec 6, 2025 Messages 16 Yesterday at 2:10 AM #1 Merhaba uzatmadan 6. Şubat ve 20 Şubat 2023 de gerçekleşen büyük depremlerin büyük bir majinin eseri olduğunu duymuştum siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba uzatmadan 6. Şubat ve 20 Şubat 2023 de gerçekleşen büyük depremlerin büyük bir majinin eseri olduğunu duymuştum siz ne düşünüyorsunuz?
SonOfGod Active member Joined Oct 12, 2024 Messages 568 Today at 2:33 PM #2 tesmeh said: Merhaba uzatmadan 6. Şubat ve 20 Şubat 2023 de gerçekleşen büyük depremlerin büyük bir majinin eseri olduğunu duymuştum siz ne düşünüyorsunuz? Click to expand... Zor ama imkansız değil. bence.. aşırı güçlü enerji gerekli 150 ak sakallılar bu işi yapabilir belki. ama genelde Demonların bunu yapabilme gücü var. Sürüngenlerin değil.
tesmeh said: Merhaba uzatmadan 6. Şubat ve 20 Şubat 2023 de gerçekleşen büyük depremlerin büyük bir majinin eseri olduğunu duymuştum siz ne düşünüyorsunuz? Click to expand... Zor ama imkansız değil. bence.. aşırı güçlü enerji gerekli 150 ak sakallılar bu işi yapabilir belki. ama genelde Demonların bunu yapabilme gücü var. Sürüngenlerin değil.