Agartha
Member
Esenlikler. Zor zamanlardan geçiyoruz. Sıradayda daha zor zamanlar var. Burada uzun uzun analizler yapıp teoriler üretmeyeceğim zira bu hem tartışmayı alevlendirip vakit kaybı olur hem de konuyu asıl amacından saptırır. İmamoğlu'nun diploması iptal edildi ve hakkında yapılan çeşitli suçlamalardan/suçlardan dolayı kendisi gözaltında. Buraya kadar her şey tamam. Sonrasında artık ses çıkarmaya yer arayan genç kısım çareyi üniversitelerde eylem yapmakta buldu. Fakat eylem yapmasını bilmedikleri için sorunlarla karşılaştılar. Mantıklı düşünceden yoksun biçimde devlete, polislere karşı çıktılar. Sonra dayak yediler ve suçu polislere atıp ortalığı daha da alevlendirdiler. İzin almaları gerekirken almayıp almaları gerektiğini söyleyen kişileri de "yandaşçı" diye suçladılar. Bunlar faşizim ne demek idrak edemedikleri için de hükümeti faşizim yönetiminde olmakla suçluyorlar. Momarşi ve oligarşi ile yönetiliyoruz dostlarım. Bunların amaçları sözde demokrasi sözcülüğü iken gezi olaylarını hatırlatan biçimde polislerin üstüne yürüdüler ve şu anda bir nefrer döngüsü başladı. Muhtemelen bu akım tüm türkiyedeki üniversiteleri kapsayacak ve kısa vadeli olmayacak. Önümüzdeki zamanlarda siyasi ortamda feci değişiklikler olacak belli. Bu süreçte eğer yakınınızda bir eylem düzenlendiğini görür duyarsanız izinli olup olmadığını kesinlikle öğrenin ve ona göre gidin. Ayrıca eylemdeyken ufak bir karışıklık olursa veya size yanlış gelen bir şey yaşanırsa orayı derhal terk edin. Aslında ben hiç eyleme katılmamanız tarafındayım. Sizin canınız ve güvenliğiniz basit ve planlanmamış eylemlerden daha önemli.
Sadece ilk üç dakikasına dayanabildim. O kadarı olayı anlamanız için yeterli zaten.
Kendinize çok dikkat edin.
Sadece ilk üç dakikasına dayanabildim. O kadarı olayı anlamanız için yeterli zaten.
Kendinize çok dikkat edin.