Size bugün yapabileceğiniz ufak bir ruhani tavsiye vermek istiyorum. Auranızı temizleyin, ruhunuzu URUZ Rünü ile doldurun sonra da Akaşa/Eter invoke edip bunun sizde eksik olan elementlere dönüştüğünü imgeleyin. Benim Su elementim eksikti ve inanın sizin gibiydim, adım atmaktan çekinirdim ve eninde sonunda bu bana hep zarar verirdi; bana bir noktada kendimi hatırlattınız. Ben de zamanında çok fazla şeyi içime attım, bazı şeylerin 'sorun' olmadığını düşündüm; en nihayetinde bunlar bana zarar verdi. İlk başta bir kaç yanlış çözüm uyguladım, direkt olarak Element invoke ettim fakat bunu alıştıra alıştıra yapmadığım için istisnasız her seferinde hasta olup auramın dengesini bozdum; sonra da çok sık hastalanmaya başladım. Siz tek nefeslik Ateş dahi invoke edebilirsiniz. Bunu yapıp üstüne meditasyon yaptıktan sonra eyleme geçmekle ilgili düşünceleriniz değişebilir.
Bende de böyle bir durum oldu; beni ve çok değer verdiğim birisini tehdit eden bir müsvedde vardı. İlk başta bu üç kişilikti, fakat istisnasız herkes o kadar çekingendi ki bu noktada eğer kötü bir şey olmasını istemiyorsam ipleri elime almam gerektiğini fark ettim. Bahsettiğim Ateş invokasyonu meselesi bana bir noktada zarar verdi vermesine fakat çekindiğim her şeyi yaptım diyebilirim; hatta kaç yaşında adam olmama rağmen gidip aileme bile haber verdim. Tek isteğim olayı büyütmekti, olay büyüyünce de o müsvedde bunu kaldıramayıp fiziksel olarak hayatımdan çıktı.
Dediğim gibi siz Akaşa invoke edin. Ben yarınlar yokmuşçasına Ateş elementi invoke ettiğim için zarar gördüm, sonra ruhum kendi kendini dengelemek için Su elementini arttırdı. Ne oldu dersiniz? aylar boyu süren aşırı hassaslaşma, duygusallaşma; salya sümük ağlamalar. Tanrılara şükür bunu yavaş yavaş kendimden atıyorum ama bilinçsiz şekilde yapmam bana çok zarar verdi. Siz de bir şey yapın, cesaretinizi arttırın; fakat ruhaniyet konusunda bazı şeylerin dozunu kaçırmayın.
Böyle yapmayın lütfen, polisler ekmeğini nasıl kazansın? bu durumlarda polis ilk seçenek olmalı. Ülkemizdeki kadınlar ya sizin gibi çekingen oluyor, ya da iftira atacak kadar alt bir seviyeye iniyor ve ikisi de çok sağlıksız. Siz en sağlıklısı olanı yapın ve harekete geçin, ailenizle ilgili sorunlarınız var mı bilmiyorum fakat aileler de bunun için var.
Siz bu konuda adım atarak sadece kendinizi değil, potansiyel olarak başka insanları da kurtaracaksınız. Diyelim ki bu kişiye adaleti yaşatmadan kaçıp başka yere gittiniz, bu adam aynı şeyi başkalarına da yapabilir. Diğer kötü ihtimal ise, eğer bir noktada onu şikayet eder fakat yaptırım almasını sağlayamazsanız intikam hırsıyla tutuşup size karşı takıntı geliştirebilir. Siz polise giderek hem bu iki durumu da engelleyecek, hem kendinizi hem de potansiyel olarak başka insanları koruyacaksınız.
Tam şu anda gidin, anlık cesaret patlamaları ile attığımız adımlar bizim gibi duygusal ve çekingen insanlara çok şey katar. İşiniz mi var? güzel, 10 dakika, 20 dakika, 30 dakika sonra gidin; ama yeter ki gidin.