Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İş hayatı başarı için ne yapılmalı?

Meditasyona yeni adım atıyorsunuz; şu an için pek bir şey yapamazsınız.

Auranızı temizlemeye devam edebilirsiniz. Temiz bir aura, sizi daha pozitif kılacaktır. Bunun yanı sıra, koruma aurası yapmanız hayati önem taşır; bu, sizi olası tehditlerden koruyacaktır.

Her zaman disiplinli ve kararlı olun. Bulunduğunuz ortamda en iyi şekilde hareket edin ve sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirin.

Meditasyona yeni adım atıyorsunuz; şu an için pek bir şey yapamazsınız.

Auranızı temizlemeye devam edebilirsiniz. Temiz bir aura, sizi daha pozitif kılacaktır. Bunun yanı sıra, koruma aurası yapmanız hayati önem taşır; bu, sizi olası tehditlerden koruyacaktır.

Her zaman disiplinli ve kararlı olun. Bulunduğunuz ortamda en iyi şekilde hareket edin ve sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirin.
Sonne bey, uzağı göremiyorum. Mesele iyi bir işim olduktan sonra acaba sosyal anlamda kötü mü olurum vs vs. Hepsini çözebileceğimi samimice mi söylüyorsunuz? Kusura bakmayın biraz karamsarım.

Sonne bey, uzağı göremiyorum. Mesele iyi bir işim olduktan sonra acaba sosyal anlamda kötü mü olurum vs vs. Hepsini çözebileceğimi samimice mi söylüyorsunuz? Kusura bakmayın biraz karamsarım.
Önünüzdeki en büyük engel, bizzat kendinizsiniz. Zihninizin yönü, yaşamınızın akışını belirler. Her şey, çözmeye kararlı olan için çözülebilir.

Önünüzdeki en büyük engel, bizzat kendinizsiniz. Zihninizin yönü, yaşamınızın akışını belirler. Her şey, çözmeye kararlı olan için çözülebilir.
O halde dinlediklerime, yaptıklarıma, içtiklerime dikkat etmem gerekiyor.

Demek istediğim meditasyonlar edyi çözebiliyorsa, sosyal hayat, sosyal beceri gibi sorunları kolaylıkla çözer.

Demek istediğim meditasyonlar edyi çözebiliyorsa, sosyal hayat, sosyal beceri gibi sorunları kolaylıkla çözer.
Bu takıntınızı artık bir kenara bırakmalısınız. Kaç aydır foruma sadece “Penisim kalkmıyor, ne yapabilirim?” diye sormak için giriyorsunuz. Burada Ebedi Tanrıları, dünyanın gerçeklerini ve insanlığın hakiki potansiyelini anlatıyoruz, ancak siz yalnızca kendi takıntılarınızı beslemekle meşgulsünüz.

Sorunlarınızı çözecek olan meditasyon değil, bizzat sizsiniz. Meditasyon, para ve diğer tüm araçlar yalnızca iradenizi tezahür ettirmenizi sağlar. Asıl mesele, bunları nasıl kullandığınızdır.

Ciddiyetle işinize odaklanın, günlük meditasyonlarınıza istikrarla devam edin. Aksi takdirde, geçmiş aylarda olduğu gibi yine “Bir şeyler yapacağım” diyerek oyalanır ve sonunda tekrar “Penisim kalkmıyor” diye dolanmaya başlarsınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back