Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Kötü bir his hissetmek

diana

New member
Esenlikler,
Genellikle ne zaman kötü birşey hissetsem o his çıkıyor. İçim daralıyor, diyorum "Kesin birşey olacak" ve oluyor. Ama ne olacağını ön göremiyorum. Geçen aklıma birisi gelmişti ama çok umursamamıştım sonradan onunla ilgili hissim ortaya çıktı. Bazen de bunun gibi aklıma gelenleri o hisle ilgili olup olmadığını bağdaştıramıyorum. Ama bu şey beni çok daraltıyor meditasyon yapmayı uzun süre bırakırsam geçiyor derecesinde azalıyor. Bu hissi nasıl anlayabilirim içime kötü bir his düşünce nasıl fark edebilirim? Birde insanların enerjisini de çok hissediyorum ve onların da başına birşey geleceği zaman benim için daralıyor bazen diyorum benlik değil birine birşey olacak ama kime olacağını bilemiyorum ve bu beni çok yıpratıyor ne yapabilirim?

Esenlikler,
Genellikle ne zaman kötü birşey hissetsem o his çıkıyor. İçim daralıyor, diyorum "Kesin birşey olacak" ve oluyor. Ama ne olacağını ön göremiyorum. Geçen aklıma birisi gelmişti ama çok umursamamıştım sonradan onunla ilgili hissim ortaya çıktı. Bazen de bunun gibi aklıma gelenleri o hisle ilgili olup olmadığını bağdaştıramıyorum. Ama bu şey beni çok daraltıyor meditasyon yapmayı uzun süre bırakırsam geçiyor derecesinde azalıyor. Bu hissi nasıl anlayabilirim içime kötü bir his düşünce nasıl fark edebilirim? Birde insanların enerjisini de çok hissediyorum ve onların da başına birşey geleceği zaman benim için daralıyor bazen diyorum benlik değil birine birşey olacak ama kime olacağını bilemiyorum ve bu beni çok yıpratıyor ne yapabilirim?
Önerebileceklerim:

-Boşluk meditasyonu(kafanı dinginleştirir)

-koruma aurası

-Aura temizleme(ilk üçünü her gün yapıyor olman gerek)

-astral duyularını geliştirme(ne olup bittiğini anlamana yardımcı olur.)

-Eğer doğum haritanda Neptün yoğunlukla varsa HPS Lydia'nın bununla ilgili bir yazısı var ona da bakmanı öneririm.

Belirli bir seviyede açıklığınız olduğundan dolayı insanları hissedebiliyor olabilirsiniz.
Bu durumdan etkilenmemek için koruma auranızı güçlü tutmanız ve auranızı temizlemeye devam etmeniz gerekiyor(Gün içinde auranız kirlenir ve kirlerin birikmesi de nahoş durumlar yaratacaktır tahmin edebileceğiniz gibi).
Düşüncelerinizi kontrol etmeniz için boşluk meditasyonu şart. Ek olarak istenmeyen nahoş enerjileri engellemek için çakralarınızı kapayabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back