Alloien's Disciple v2
New member
Acısıyla tatlısıyla bu yolda 8 yılı geride bıraktım. Her bir günü için ayrı ayrı gururluyum. Bu yolda her insanın yapabileceği türden hatalarım oldu, ara sıra hata yapmakta ileri gittiğim oldu, pişman olup af dilediğim oldu. Eminim ki iyi hizmetlerim oldu ve daha fazlası için daima hazırım. Ancak son 1-2 yılda muazzam bir çöküş sürecindeyim. Hayatla olan bağım neredeyse sadece nefes almama yetecek ölçüye kadar geriledi. Duygusal varlığım çoğunlukla ya dondu yada zoraki olarak tarafımca en geri plana atıldı ki daha fazla örselenmeyeyim. Kendi hayatıma son verme fikri aklımın ucundan bile geçmiyor ama bu yaşamaya bayıldığım için değil sadece tanrıların karşısına bu utançla çıkmak istemediğimden. Son zamanlarda tanrılardan neredeyse hiçbir temas almıyorum. Çok yalvardım sayısız tanrı ritüeli gerçekleştirdim hatta eğer bir hatam varsa söyleyin bende cezama razı olayım bile dedim. Eskiden dirayetiyle gücüyle çevresine sapasağlam bir örnek teşkil eden ben şimdi psikolojik destek ile ayakta duruyorum. Meditasyon yapacak güçten ne kadar mahrum olduğumu ise söylememe gerek bile yok diye düşünüyorum. Yani sormak istediğim şu ki tanrılardan yardım alabilmek için ne yapmam lazım? Yardımınızı rica ediyorum.