Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Çeviri] Para Büyüleri

Ladja

New member
"Ciddi miktarda para elde etmek en zor işlerden biridir, zira neredeyse herkes ona sahip olmayı takıntı hâline getirmiştir. Para bu dünyanın tanrısıdır. Rekabet oldukça yüksektir.

Bunun yanında, sonuç verir büyülerdeki en güvenilir bilgiler gizli tutulmuş ve halktan saklanmıştır..."

Yazının devamını, bu bağlantı üzerinden okuyabilirsiniz.

Ellerinize sağlık.

Büyülerdeki o rüne benzemeyen şeyler nasıl telaffuz ediliyor?

Tam açıklayamadığım için kusura bakmayınız, yani standart rün gibi harf harf mi titretiyoruz?

Ellerinize sağlık.

Büyülerdeki o rüne benzemeyen şeyler nasıl telaffuz ediliyor? Tam açıklayamadığım için kusura bakmayınız, yani standart rün gibi harf harf mi titretiyoruz?
Rüne benzemeyen şeylerden kastınız Sümer rünleri herhâlde, Lord Amon Ra'nın isimleri. Evet, bildiğim kadarıyla harf harf titretiyoruz.

Rüne benzemeyen şeylerden kastınız Sümer rünleri herhâlde, Lord Amon Ra'nın isimleri. Evet, bildiğim kadarıyla harf harf titretiyoruz.

Evet mesela bahsettiğim şu:
ŞRİİİM MAA-HAA LAAK-ŞMİİ-YEEYİİ SVAA-HAA

Bildiğim kadarıyladan kastınız nedir? Yetkili başka birisi yardımcı olabilir mi? Siz eminseniz de sorun yok.

Bildiğim kadarıyladan kastınız nedir? Yetkili başka birisi yardımcı olabilir mi? Siz eminseniz de sorun yok.
Hanımefendi/Beyefendi, üstüme vazife değil ama ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Zaten JoS Türkiye ekibinden kimse sizinle yanlış bir bilgi paylaşmaz. Lütfen üslubunuz konusunda biraz daha dikkatli olun, zira insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor. Anlayışınız için teşekkürler.

Evet mesela bahsettiğim şu:

Bahsettiğiniz mantra Leydi Astarte'ye bağlı, sözünü ettiğim bu değildi. Standart mantra titretimi nasılsa öyle düşünebilirsiniz, HPS Maxine'in Majikal/Kabalistik Kareler başlığındaki ses kayıtları size bu konuda rehberlik edebilir.

Hanımefendi/Beyefendi, üstüme vazife değil ama ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Zaten JoS Türkiye ekibinden kimse sizinle yanlış bir bilgi paylaşmaz. Lütfen üslubunuz konusunda biraz daha dikkatli olun, zira insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor. Anlayışınız için teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla ifadesi kullanıldığı için tam emin olmadığını düşündüm bir an Ladja isimli üyenin. Bunlar olabilir şeyler, herkes her şeyi yüzde yüz bilecek diye bir kaide yok. O yüzden üslupta bir problem göremiyorum. Kaldı ki art niyetim yok, eğer öyle anlaşıldı ise affola.

Bahsettiğiniz mantra Leydi Astarte'ye bağlı, sözünü ettiğim bu değildi. Standart mantra titretimi nasılsa öyle düşünebilirsiniz, HPS Maxine'in Majikal/Kabalistik Kareler başlığındaki ses kayıtları size bu konuda rehberlik edebilir.

Göz atacağım. lışma ve yanıtlarınız için teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla ifadesi kullanıldığı için tam emin olmadığını düşündüm bir an Ladja isimli üyenin. Bunlar olabilir şeyler, herkes her şeyi yüzde yüz bilecek diye bir kaide yok. O yüzden üslupta bir problem göremiyorum. Kaldı ki art niyetim yok, eğer öyle anlaşıldı ise affola.

Göz atacağım. lışma ve yanıtlarınız için teşekkürler.

Bahsettiğim şey buydu işte:

Bu konudaki telaffuz ile linkteki telaffuz uyuşmuyor.

Güncel olan doğrudur. Bu tarz çevirilerde zaten aramızda konuşuyor ve en doğru olanı seçiyoruz, dolayısıyla ortada şüphe duymanızı gerektirecek bir durum yok. İyi günler.

Ben aslında sizlerden daha çok kendim yanlış yaparsam diye şüphe duyuyorum. Mesela burası böyle olacak sanırım:

ŞRİİİM nefes alma MAA-HAA nefes alma LAAK-ŞMİİ-YEEYİİ nefes alma SVAA-HAA

Doğru mu?

Ben aslında sizlerden daha çok kendim yanlış yaparsam diye şüphe duyuyorum. Mesela burası böyle olacak sanırım:

ŞRİİİM nefes alma MAA-HAA nefes alma LAAK-ŞMİİ-YEEYİİ nefes alma SVAA-HAA

Doğru mu?
Bunlar opsiyonel. Böylesi tek nefeste titretilmiş hâlinden güçlü olacaktır şüphesiz, ancak diğer türlüsü de yanlış değildir. Her şeyi teker teker hecelemeye gerek yok. İlgili kısımdaki yönergelere uyun ve merak etmeyin, yanlış yapmayacaksınız.

"Ciddi miktarda para elde etmek en zor işlerden biridir, zira neredeyse herkes ona sahip olmayı takıntı hâline getirmiştir. Para bu dünyanın tanrısıdır. Rekabet oldukça yüksektir.

Bunun yanında, sonuç verir büyülerdeki en güvenilir bilgiler gizli tutulmuş ve halktan saklanmıştır..."

Tespih olması şart mı? Tesphisiz yapamaz mıyız?

Tespih olması şart mı? Tesphisiz yapamaz mıyız?
Şart değil, yapabilirsiniz. HPS Maxine o öneriyi mantranın kesinlikle 108/111 kez titreştirilmesi gerektiği için vermiş olmalı.
Bu metinde de belirtildiği gibi, aksesuarlar gereklilik değildir. Size kalmış.

Şart değil, yapabilirsiniz. HPS Maxine o öneriyi mantranın kesinlikle 108/111 kez titreştirilmesi gerektiği için vermiş olmalı.
Bu metinde de belirtildiği gibi, aksesuarlar gereklilik değildir. Size kalmış.
Teşekkürler

Efendim harfleri nasıl titreştiriyoruz. Videosu veya mp3 vs. Var mı örnek olarak?

Efendim harfleri nasıl titreştiriyoruz. Videosu veya mp3 vs. Var mı örnek olarak?
Burada rünler hakkında genel bilgiler bulunuyor:

Burası ise direkt rünler sayfası, hangi rünün hangi alanlarda kullanılabileceği hakkında bilgiler mevcut. MP3 dosyası şeklinde titreşimlerin dosyaları da bulunuyor.

Burada rünler hakkında genel bilgiler bulunuyor:

Burası ise direkt rünler sayfası, hangi rünün hangi alanlarda kullanılabileceği hakkında bilgiler mevcut. MP3 dosyası şeklinde titreşimlerin dosyaları da bulunuyor.
Teşekkürler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back