Herkese esenlikler dilerim. Dinimizin gerçekten büyüdüğünü ve ilerlediğini görmek çok güzel. ancak bazı durumlar hem benim için hemde başkaları için tuhaf geliyor.
1- Yeni Tanrı ritüellerinde Tanrıların isimlerinde neden ibranice isim var ? bu dil lanetli değil miydi ve neden kullanıyoruz ?
2- Tanrı ritüellerinde neden mühür yerine antik yunanca ismi var. mühürler daha özel ve kutsal değil mi ? şahsen ritüelleri yaparken sadece isme odaklanıp enerji gönderdiğimde pek birşey hissedemiyorum.
3- Antik yunancanın ruhun/astralin dili ve güçlü olduğunu biliyorum. ancak Tanrı ritüellerinde neden Yunanca harf titretiyoruz bu harflerin rünler gibi güçlü özellikleri mi var ?
4- Satya Lucifer mührü ile Zeus Jupiter mührü aynı mı ? bu iki mühür de Baş Tanrıyı temsil ediyor mu ?
Birde extradan şunu sormam gerekli. bir yerde Lord Dantalionun eğer ondan dilersek birlikte çalışmak için bize bir ruh gönderebildiğini okumuştum. bu gerçekten doğru mu ? eğer doğruysa bu gelen ruhlar insan ruhları mı yoksa Lesser Daemon ruhlar mıdır ?
Ve son olarak antik yunanca harflerin rünler gibi güçleri varsa bunları büyülerde kullanabilirmiyiz ?