Herkese selam, Bir kaç yıl süren ruhani yolculuğum ardından Tanrıları daha iyi anlayabiliyor olsamda bazı şeylerde hala soru işareti taşıyorum. ama bunlar saçma sapan şeyler değil.
Tanrılar enerjileri kontrol edip, ruhlar yaratabiliyorlar hatta direk Tanrılar kısacası bizide yarattıklarına inanarak baktığımızda inanılmaz derecede güçlüler. ancak dünyaya bizlere hükmeden Tanrılar , ruhlar Daemonlar yaratan baş Tanrımız sevgiyle saygıyla anıyorum, neden dünyadaki veya astraldeki düşmanları yok etmiyorlar? peki vaazlarda yazıldığı gibi inanalım. ama onlar koskoca Tanrı değil mi ? neden farklı bir yöntemle düşman varlıklarını reptilyanlarını ve insanlarını dünyaya güçlü bir enerji frekans göndererek etkisiz hale getirmiyorlar ? yada direk yok olmalarını sağlamıyorlar. Bu reptilyanların çoğu bizden bile korkarlarken biz bile onlara zarar verebilip uzaklaştırabilirken Tanrılar neden onları yok etmiyor ?
Sonraki sorum şu. Tanrıları görebilmek, duyabilmek, onlarla konuşabilmek özellikle koruyucumla. istiyorum. bunun için ne gerekiyor ? onları görebilip duyucak kadar gelişmem yetiyorsa çoğu varlığı görebiliyorum. şahsen loş ışıkta uyumamaya çalışırken ama uyanıkken bir varlık gelmişti o an psişik olarak görebiliyoruz ya üçüncü göz çalıştığı için loş ışıkta karanlıkta sakinken. yara kanatlı acayip bir varlık bana doğru geliyordu koruyucuma seslenip ayağa kalkıp gözlerimi ovuşturup o görüşü kapatarak kurtulmuştum ondan.
Yani diğer varlıkları görebildiğim gibi Tanrıları da görebilmem gerekmiyor mu ? yoksa extra birşeye mi ihtiyacım var.
Koruyucumla çokça kez iletişim kurdum ve onun cevapladığına şahit oldum sarkaç ile. ancak psişik iletişim kuramıyorum örneğin Rahibenin yazdığı gibi odaklanığ soru sorup onların çekilme itme hissi vermesiyle cevapladığı gibi.
bide şöyle birşey merak ediyorum.
Auraları görebiliyor muyum ? karanlıkda durduğumda gözlerim açıkken veya kapalıyken bile etrafta dönen mavi sarı beyaz yeşil karışık ışıklar enerjiler görüyorum. bunlar gerçekten enerjiler mi yoksa farklı şeyler mi ? mesela bir insanın aurasını görebilmek için farklı birşeye mi ihtiyacım var.
Teşekkürler.