Header Wallpaper

Yaşadığım tatsız olay

Esenlikler canım kardeşlerim.

Bunu geç bir saatte yazıyorum çünkü gerçekten aklıma takıldı. Şey bir kaç saat önce 10 ya da 9 buçuktu galiba tam emin değilim bir olay yaşadık kısaca özetleyim gerçekten berbattı. Sevgilim ile evlere dağılıcaktık ve kestirme olsun diye bir park yolu var oradan geçelim dedik ancak bizi gözüne kestiren bir kaç keko vari tip vardı bir olay olacağını ön görmüştüm ama bir etkisi olmadı. Sebepsiz yere bize salça oldular ve erkek arkadaşıma saldırdılar durumu iyi ancak yaşadığım korkuyu gerçekten tarif edemiyorum kelimeler ile anlatılcak gibi değil. O öfke ile polisi aradık olay yerinden uzaklaşıp ama sonra hiç birşeyin adalete kavuşmayacağını; uzlaştırma ve devletin vır vır vır vır yapacağı aklıma geldi ve galiba şikayet etsek daha çok yüz göz oluruz diye vaz geçtik o yüzden polis gelmeden verdiğimiz adresten uzaklaştık. Ama çok canım sıkılıyor neden böyle bir olay oldu? Ve yanlarına kâr mı kalıcak yaptıkları? Açıkcası bu mahlukatlara intikam için enerji harcamak bile boş. Durumu bir Tanrı veya Tanrıça söylemek istiyorum Tanrıça Nemesis'e danışmak sizce bu durumda iyi bir yol mu? Ve düşünceleriniz neler?

Öncelikle yaşadığınız üzücü olay için geçmiş olsun dilerim. Ülkemizin içinde bulunduğu tablo maalesef içler acısı bir durumda; bu sebeple dışarıda bulunduğumuz zaman ve mekân konusunda azami dikkat göstermeli, olası tehlikelerden uzak durmalıyız.

Nemesis'in Ritüeli, yalnızca hayati tehlike arz eden, ölüm-kalım niteliğindeki meselelerde bu amaçla yapılmalıdır. Bunun dışındaki hâllerde Ares'in Ritüeli çok daha isabetli bir tercih olacaktır. O'nun ritüelini gerçekleştirip kendisine seslenin ve adaletin tecellisini talep edin.

ρμ Τρισμέγιστε, Μέγιστε Μέγιστε Μέγιστε

Teşekkür ederim Sonne Bey.

Bir daha zaten sanırım yol ne kadar uzun olursa olsun güvenli yolu tercih edicez.

Lord Ares'ten bu olayın adaletle kapanması için yardımlarını rica edicem, umarım sesimi duyar. Tavsiyeleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim, umarım kimse ve hiç bir insan hayatında böyle bir olaya şahit olmaz veya yaşamaz. Kendinize çok dikkat edin Zevist abla ve abilerim ve kardeşlerim 🍀