Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Zeus Tapınağı'nı nasıl buldunuz?

Aleksios

Active member
Esenlikler,
Burada nereden başladığımızı ve neden oradan başladığımızı anlamanın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yakın zamanda 666'da açılmış konudan esinlenerek bende bir konu açıyorum. Konu başlıktaki gibi.

Bu konunun OP'si ben olduğuma göre ilk başlaması gereken kişi de ben olmalıyım. Doğrudan VT'deki mesajımı ekliyorum:

"İnancım o ki Satanas 1 yıl boyunca buraya gelmem için beni hazırladı. 1 sene boyunca (13 yaşımda) tüm spiritüel alanlara ilgi duymaya başladım. 13. Yaşımı sadece boşluk meditasyonu yaparak geçirdim. 1 sene boyunca sağlıklı bir şekilde ilerledim. Kabala hakkında bir şeyler araştırırken sitemizi buldum. Siteyi okuduktan sonra sanırım adanmak için sanırım 1 hafta bile beklemedim, kaybedecek vakit yoktu. 14 yaşımda adandım. O zamandan beri büyümeye ve çalışmaya devam ediyorum. Hala kaybedecek vakit yok. Bu erken bir yaştı bu yüzden hayatımda SS/Zevist olmadığım bir dönemi hatırlamak benim için zor. Ben gözümü burada açtım."

Bir güzel dost vasıtasıyla, kanımdan canımdan biri sayesinde. Yıllardır aradığım, dilimin ucundaki her şeyi burayı tanıştırmasıyla tamamlattı bana. Çocukluğumdan beri Tanrıların estetiğine ve güzelliğine çekilirdim ve hayatta anlam arardım. Yüreğimi bir insanın dünyasına tamamen açmamla oldu bu, belki buradaki çoğu dostumda olmayan bir şans bu. Yoldaşım kendi yoldaşına el uzattı. Hepinizi seviyorum. Dostum bunu sen de okuyorsun, seni seviyorum.

Şu an görüşmediğim bir öğretmen sayesinde 7-8 yaşından beri meditasyon yapıyorum. 10 yaşındayken olması lazım kineziler hakkında internetteki kaynaklara bakarken ayetler kitabı karşıma çıkmıştı, bende onunla ilgili araştırma yaparken sitemizi keşfettim. 11 ya da 12 yaşında adandım tam hatırlamıyorum, forumlara katıldığımda çoktan adanmıştım ama.

Black Mirror'da Demon Gaap'ile alakalı bir bölüm vardı Black Mirror'ile spiritüalizm ne alaka? Diyebilirsiniz bende anlamadım adamlar yapmış. Bir merak oturdu içime, araştırdım bende Lord Gaap'ı ancak yanlış kaynaktan araştırdım sonra bu siteyi buldum ve kaynaklarını okuduktan sonra herşey mantıklı geldi ve Zevist oldum.

Esenlikler, ben bu siteyi bu forumu şöyle buldum, ben yotupta hristiyan bir sohbet kanalında türk hristiyanlarla sohbet ediyordum, oraya bir Ss geliyordu Şeytanın gerçek Tanru olduğunu anlatıyordu, özeliklede beni çok seviyordu, Şeytan seni korusun diyordu bana, bende tövbe tövbe diyordum, bu dedim kafayımı yemiş acaba, neyse bu Ss bana iyice kafayı taktı, neyse bende incili okurken kafamda şüpheler başladı, kafan karma karışık zaten islamdan hristiyanlığa geçmişim, kafam allak bullak moralim yerlerde, korka korka Ss.orgu okuyorum ama çok korkarak okudum, Ss.org kolay değil Şeytandan bahsediyor, okurken okurken o Ss arkadaşla tartışırken NG Sonne bey le konuşmaya başladım, 23 aralık 2023 yulede çalıştığım inşaatda adanma ayinimi yaptım, böylece Zevist oldum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back