Merhaba millet. öncelikle soruyu işinin ehli kişiler cevaplasın. Papağanlar, önyargılı kişiler cevaplamasın. Şimdi antik tarihleri okuyup araştırmalarımla, sadece mantık ve zeka ile beyin fırtınası yaparak bir sonuca ulaştım. Zeus baba, Herkül'ler gerçek. hatta insanlığın orjinal yol göstericileri olduklarını düşünüyorum. Sonradan gördüm isminizi zeus tapınağı yapmışsınız. Şok oldum. Herneyse. Şimdi zeus babaya inanıyoruz guzel. peki bizde Ali ibn ebi talib diye bir şahıs var. Ey önyargılılar! Sözde islamcı diye beni etiketlemeyin iyi dinleyin. Büyüğümüz ali ibn ebi talib, Yahudilerin dünya merkez kalesi olan Hayber kalesini başlarına yıktı. Ayrıca defalarca mücadele verdi. Ordan burdan uyduruk kaynak okuyup uyduruk islam tarihi ile bana bu olayı anlatmayın. Gerçek hayber savaşı hiçbir yerde yazmaz. Gerçekler tarihten silindi. Sahtesi mevcut. Şimdi hem zeus babayı onaylayıp hemde ali ibn ebi talibi nasıl onaylayacağım. Bana yardımcı olun. Mesela ali ibn ebi talib belki Herkülün diğer hâli olabilir mi? Kafamdan Ali'yi silip atamam. Çünkü Atalarımız çok ölüm kalım savaşı verdi bu aşağılık yahudi ve emevi çakallarına karşı. Canlı örnekleriz. Ancak bizi sinsice bozdular. Mesela bakın uyudurk islamda hicbir sekilde platon, sokrates, aristotalesler geçmez ancak bizde var ve bu şahıslar bizde büyük adamlar. Herneyse. Çok beyin fırtınası yaptım bu konuyu çözemedim. Bu iki olguyu kafamda nasıl birleştireceğim. Bana önyargılı ezbere konuşanlar yazmasın tamamıyla olmasa bile tarih, bilim mantığı, gerçek felsefe hakkında iddialıyım. Sadece kapı araladım.