Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

YKS sürecini doğru biçimde yönetebilme konusunda bazı sorular. 💛

liliesofasteria

New member
Merhaba, herkese esenlikler dilerim. 💛🕯️

YKS'ye hazırlanıyorum ve bu süreçte desteğe ihtiyaç duyduğumu hissediyorum. Bu nedenle yakın zamanda “Thoth'un Gücü Ritüeli”ne başlamayı, bununla birlikte Leydi Vapula'yı davet ederek yardım ve rehberliğini rica etmeyi planlıyorum. Ayrıca, gelişimime odaklanabilme ve verim alabilme konusunda destek almak amacıyla Lord Barbatos ile çalışmayı da düşünüyorum.

Bu başlık altında sormak istediğim birkaç konu var. Yanıtlarınız benim için gerçekten çok değerli olur, çünkü şu an hayatımın merkezinde diyebileceğim, oldukça kritik bir süreçten geçiyorum ve doğru yönlendirmeye fazlasıyla ihtiyaç duyuyorum.

• Yaklaşık üç hafta önce adandım ve meditasyon konusunda henüz temel seviyedeyim. Alışma sürecinde olduğum için imajinasyonum da şu an için zayıf, bu nedenle şimdilik yalnızca koruma aurası yapabiliyorum. İmajinasyonumu güçlendirmek için zaman buldukça çabalıyor ve ilerleyen süreçte meditasyonlarımı artırmayı hedefliyorum.

Bu seviyede Tanrı/Tanrıça ritüelleri yapmak uygun olur mu? Yeni olanların rünleri kısa süreli titretebileceğini okumuştum, eğer uygunsa bu şekilde uygulamam doğru olur mu?

Ayrıca Leydi Vapula'yı ve Lord Barbatos'u davet etmek, mevcut seviyem göz önüne alındığında sizce uygun mudur? YKS süreci boyunca Leydi Vapula ve Lord Barbatos ile çalışmayı, aynı zamanda Lord Thoth'un ritüelini sürdürmeyi düşünüyorum. Elbette emeğin, disiplinin ve çabanın esas olduğunu biliyorum, bu çalışmaları; çaba göstermeden başarı elde etme beklentisiyle değil, sürecime eşlik eden bir destek ve rehberlik olarak görüyorum. Eğer herhangi bir sakıncası yoksa bu doğrultuda ilerlemek isterim.

• Bunun dışında, bana özellikle önerebileceğiniz ek bir çalışma veya dikkat etmem/değiştirmem gereken bir nokta var mı? Anlattıklarım yeterliyse bu şekilde devam ederim, ancak her türlü yapıcı öneriye açığım.

• Son olarak, Leydi Vapula, Lord Barbatos ve Lord Thoth/Hermes hakkında daha fazla bilgi edinebileceğim kaynaklar (forum paylaşımları ya da İngilizce metinler) varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sitedeki ve forumdaki yazıları okuyorum, ancak gözümden kaçmış içerikler veya önerebileceğiniz başka kaynaklar varsa öğrenmek isterim. Kendileri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi ve minnettarlığımı doğru ve saygılı bir şekilde ifade edebilmeyi önemsiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Dilerim hepiniz güzel şans ve iyilikle karşılaşırsınız. 💖

Bu seviyede Tanrı/Tanrıça ritüelleri yapmak uygun olur mu? Yeni olanların rünleri kısa süreli titretebileceğini okumuştum, eğer uygunsa bu şekilde uygulamam doğru olur mu?
Evet, Tanrı/ça ritüellerini gerçekleştirebilirsiniz. Rünleri de kısa süreli şekilde titretebilirsiniz. Mesela Sowilo'yu 15 saniyelik çok güçlü bir niyet ve enerjiyle titretmek, ritüelin içerdiği yüzlerce titreşim göz önüne alındığında sizi ruhani olarak yoracak ve seviyeniz dolayısıyla tüketecektir. Rünü 5 saniye gibi bir sürede, daha hızlı titretirseniz, tükenmeden devam edebilirsiniz.

Ayrıca Leydi Vapula'yı ve Lord Barbatos'u davet etmek, mevcut seviyem göz önüne alındığında sizce uygun mudur?
Evet, bahsettiğiniz Tanrı/çalardan birini davet edebilir ve sınav süreciniz için destek isteyebilirsiniz. Mevcut seviyeniz dolayısıyla bu davet süreci sizi yorabilir, ruhani olarak açık olmamanız sebebiyle çok bariz işaretler alamayabilirsiniz veya genel olarak her şey mükemmel gibi hissettirmeyebilir. Beklentinizi düşük, saygınızı yüksek tutarak; hazır hissettiğiniz herhangi bir süreçte davet yapabilirsiniz. Belirttiğiniz üzere, burada istediğiniz yardım, ancak siz kendi başınıza ciddi bir çalışma gerçekleştiriyorsanız gelecektir.

Tanrıları davet etmek ve hayatınız için yardım istemek, arzu ettiklerinizi size hemen sağlamayacaktır. Asıl çalışma sizden gelmelidir, ardından, ilahi ilham ve yardım gelecektir.

Bunun dışında, bana özellikle önerebileceğiniz ek bir çalışma veya dikkat etmem/değiştirmem gereken bir nokta var mı?
Lord Thoth'un ritüelini günlük olarak yapmak, mevcut seviyeniz göz önüne alındığında uzun vadede sizi yorabilir. Eğer zorlandığınızı veya enerji seviyelerinizi çok fazla tükettiğinizi hissederseniz, ritüeli haftalık olarak gerçekleştirebilir ve sınav zamanına yaklaştıkça (ve aynı esnada ruhani olarak geliştikçe) ritüeli gerçekleştirme sıklığınızı artırabilirsiniz.

Burada bu ritüeli niye yaptığınız da önemlidir. Eğer Thoth'un ritüelini sadece yardım istemek için yapıyorsanız, yalnızca tek bir defa yapmanız da yeterli olacaktır zira isteğiniz Thoth'a iletilmiş ve Thoth da sizi duymuş olacaktır. Tanrılar, onlara ettiğimiz duaları, onlara karşı isteklerimizi ve beklentilerimizi unutmazlar. Lâkin bunları unutmuyor olmaları, her istediğimizin olacağı anlamına da gelmez.

Eğer ritüeli bu amaçla yapmıyorsanız, o zaman daha sık yapabilirsiniz zira Thoth'un ritüeli, onun enerjisini ruhunuza düzenli olarak çağıracaktır ve bu da sınavlar gibi zihni, bilgiyi ve diğer bilişsel kabiliyetleri gerektiren durumlar için yardımcı olacaktır. Lord Thoth çok üst seviyeli bir Tanrıdır, dolayısıyla bu süreçte daima çok saygılı olun.

Şu an ruhani olarak yeni olduğunuz, henüz temel meditasyonlarda ilerlemediğiniz ve bu süreçte ritüel/davet çalışmalarıyla kendinizi yoracağınız için, mevcut dönemde sınavınızla alakalı herhangi bir büyü yapmayın. Büyüler, tezahür edebilmek için belli bir ruhani güç gerektirir. Eğer böyle bir güç yoksa, bunun inşa edilmesi gerekir.

En az 2 ay boyunca, çok düzenli ve yoğun bir şekilde meditasyon yaptıktan sonra, yapmak istediğiniz büyüyle alakalı bir rün seçerek sınav döneminiz için yardımcı bir enerji oluşturabilirsiniz. Disiplin gerekiyorsa disiplin büyüsü, zeka ve bilişsel kapasite gerekiyorsa zeka büyüsü veya başka bir konuda yardım gerekiyorsa onunla ilgili bir büyü yapabilirsiniz. Büyünüz için tercihen tek bir rün kullanın, rünü titretirken rünün simgesini zihninizde parlatın ve zihninize "kazıyın". Bu büyünün işlenmesinde yardımcı olacaktır.

Bu tavsiyeyi daha uzun vadeli olarak veriyorum, büyüyü yapmaya başlayacağınız zaman buraya geri dönebilir veya daha fazla soru sorabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back