Esenlikler,
Öncelikle, herkes adına merakınız için teşekkür etmek istiyorum. Eminim ki, Sevgili kandaşlarim bana katılacaktır ki: kendi kanımdan birinin burada bir şeyler öğrenmek istemesi beni çok mutlu ediyor. Hem bugün benim için özel bir gün biraz üzgünüm ve beni mutlu ettiniz. Bu yüzden yazmak istedim.
1- Buyuk Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi'nin ilk üyelerinden birisi olan Dietrich Eckart 1923’de ölürken şunları söyledi:
“Hitleri takip edin! O dans edecek ama müziği çalan benim. Onun ‘Gizli Doktrinini’ başlattım, merkezlerini vizyona açtım ve ona güçlerle iletişim kurması için araçlar verdim. Benim için üzülmeyin: Tarihi herhangi bir Almandan daha fazla etkilemiş olacağım.”
Herhalde bu yeterli olacaktır; ancak bir kaç şey eklemek isterim:
Eğer ki, Türkiye'de Mao ve Stalin gibi isimleri
Çin Komünist Devrim'i lideri, iktidara geldiği ilk beş yılında 5 Milyondan fazla insanı idam ederek veya işçi kamplarına göndererek öldüren Mao veya,
İktidara gelirgelmez Sovyetleri sanayileştirmek adına tarım üretimini yok eder ve korkunç bir kıtlığa sebep olur. Ukrayna’da açlıktan öldürdüğü insan sayısı 10 milyondan fazladır. Tamamen yalan dolan üzerine kurulu bir saldırmazlık antlaşmasina uymadı yalanı atıp, Bunun devamına Sovyetler savaş esnasında 23.9 milyon insan öldüren Stalin gibi katilleri översiniz herkes sizin özgür iradeniz diyip size saygı duyduklarını söyler.
Ama Hitler hakkında en ufak iyi şey söylerseniz, herkes size 'cani' gözüyle bakar.
Oysa komünizm dünya üzerinde 100 milyon üzeri centili öldürmüştür. Ve bunu kimse konuşmaz.
Tarihte tek bir kanıt dahi olmayan 6 milyon Yahudinin yakıldığı sözde 'holokost' olayını herkes konuşuyor. Medyayı ele geçirdiler.
Siyonizm,
Filistini yıkıp yerine ortadoğuda bir Yahudi devleti kurmayı amaçlar.
Nasyonal sosyalizm ise,
'Ulusal toplumculuktur.' Her ırkın kendi içinde, (bilimsel olarak daha sağlıklı şekilde) çoğalmasını ve yaşamasını isteyen bir devlet düzenidir.
Hayatim boyunca savunduğum ve savunacağım, Yüce Nazizmin ahenk taşıdır.
2. Sorunuz için yeterli bilgi ve birikime sahip değilim. Bright ya da Spine bey'in cevaplaması daha uygun olur. Tarih konusuna benden çok daha hakimler.
3. Yahudilerin her dedikleri kabul edilirken, karşı çıkanlar da hiçbir laboratuvara çıkarılmazken bu bir "gerçek" bilim değildir. Dünya üzerindeki bilim, Tanrıların medeniyetinde koca bir uzay atığıdır.
4. Gaz odaları ise Sovyetlerin 3 yıl süreliğine doğudaki kamplarını kapatmasıyla inşa edildi. Gaz odaları olduğu iddia edilen yerlerde ise gaza rastlanmamıştır.
6. Böyle düşünmeniz çok tatlı. Samimiyetinizi gösteriyor.
Ancak bilmelisiniz ki,
Kertenkele her zaman kertenkeledir. Belki ilerde tanrıların teknolojisi ile zararlı genleri çıkartsak dahi ruhları arınamaz. Çakraları dahi tam değil. Onlar makine ve pulların centil kopyası, taklitleri.
Olmadıkları bir şeymiş gibi gözüküyorlar. Ama değiller.
Onlar, diğer insan türlerinden daha acımasızdır. Beyinleri sadece kendi çıkarlarına çalışır.
Mao'ya Stalin'e bakın, sözde yazar bozuntusu stefan zweig'e bakin, ne dediğimi anlayacaksınız.
Tevrat adeta, centillere kötülük yapma kılavuzudur.
Onlar her yerde 'İsrail' görmek istiyor. Tek din, tek devlet. Aynı kendi sikik kuruluşları ilimunati gibi.
Halk, eğlence, zevk ve özgürlük hiçbiri yok. Sadece çocuklara tecavüz ve bilinç altı cinsel mesajlar.
7. DNA testi yaptırabilirsiniz. Ancak elbette ki, sizin insiyatifinize kalmış.
8. Ateş olsalar cürmleri kadar yer yakarlar. Adandiğınız zaman, size bir koruyucu demon atanır. Sizi böyle durumlar için koruyacaktır.
Şu yazıları okumanızı tavsiye ederim:
https://spirituelsatanizm.org/yeni-savas-takvimi-aciklandi-sahte-soykirim/
https://spirituelsatanizm.org/nazilerin-tamamen-hristiyanlik-karsiti-oldugunun-sonu-gelmeyen-kanitlari/
Ayrıca yeni araştirdiğiniz için, hızlı ilerleyemediğiniz hissederseniz: sakın korkmayın. Ruhaniyet uzun bir yoldur. Yol kenarındaki çiçekleri koklamayı ve manzaranın tadını çıkarmayı unutmayın. Elbette ki, kendi varolsunuza yakışacak şekilde.
Ne kadar üstüme vazife kalmasa dahi yeni gelen birine, damarlarımda aynı kanın aktığı birine yardım etmek boynumun borcudur.
İyi günler.