Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Yeni Doğan Bebeğe Ne Yapılmalı?

Kheramon

Member
Esenlikler,

Geçen gün kuzenim doğdu ve bizde kalıyorlar. Fakat annesi, pislamik kitaptan sureler açmaya başladı. Bu onun ruhuna zarar verir mi? Veriyorsa kuzenim için yapabileceğim bir ritüel var mı?

Esenlikler,

Geçen gün kuzenim doğdu ve bizde kalıyorlar. Fakat annesi, pislamik kitaptan sureler açmaya başladı. Bu onun ruhuna zarar verir mi? Veriyorsa kuzenim için yapabileceğim bir ritüel var mı?
Gerçekten harika birşey düşünüyorsunuz. yeni doğan kişilerin ruhları ergenliğe kadar Tanrılar tarafından korunduğunu biliyorum ama bildiğim yanlışsa bile bu dediğimi yapabilirsiniz.
her gün
9x Ansüz
9x Üruz (deneyimliyseniz ve tamamen pozitif ve amaca yönelik enerjiyi yönendiremiyorsanız kullanmayın. negatif etki yaratabilir.)
9x/40x Algiz
sonrasında şöyle olumlayabilirsiniz.
"(kuzenin ismi) Tamamıyla düşman enerjilerinden, Düşman varlıklarından , Zararlı her türlü negatif enerjiden ve herşeyden tamamıyla korunup kollanıyor ve tamamıyla güvende. (olumlarken altın rengi bir kalkanın içerisinde sıcacık ve güvende sağlam mutlu olduğunu korunduğunu imgele)
Ritüelden önce enerjinizi yükseltmeyi unutmayın sonrasında baygınlık yaşamamak için.

Yeterince güçlüyseniz aurasını temizlemeniz mümkün diye biliyorum. Sorumluluğu size ait olmayan bir bebek için elinizden bu kadarı gelebilir sanırım.
Şimdilik buna odaklanmak yerine küçük yaşlarından itibaren ona rol model olan bir abi/abla olmaya çalışın ve içinde varsa o da ışığınıza çekilecektir. Benim de 5 yaşında bir yeğenim var, ailem din konusunda yobaz ve baskıcı olmasa da ister istemez o şeyleri duyuyor.
Şu an olabildiğince ona yakın davranıyor ve arkadaşlık kuruyorum ve çoktan rol modeli olduğumu hissediyorum. İleride kafasında soru işaretleri doğduğunda ilk benimle paylaşacağına ve doğru yerden bilgi edineceğine eminim.
Sizin de yapabileceğiniz en iyi şey bu olur bence ☺️

Biliyorum sorunuzun tam cevabı olmadı ama fikrimi belirtmek istedim. Esenlikler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back