Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

yeni bir zevist olarak sorularım

Deshine

New member
Herkese merhaba
Öncelikle Spiritüel Satanizm'de yeni ismimiz olan Zevizmde yeni sayılırım

Uzun zamandır spirituelsatanizm.org sitesini takip ediyorum. Ama anlamadığım bazı sorular var

• Yahudiler hakkında iki görüşün olduğunu gördüm. İlkinde yahudiler, ilk başta gentileler gibi normal insanlardı. Ama sonra düşman varlıklarla işbirliği yaparak ruhlarından bazı çakraları atarak acımasız hale gelmişler ve ayrı bir ırk olmuştur. İkincisinde ise reptilianlar onları yaratıyor. Bunun hangisi gerçek tam anlayamadım

• Ruhumuzdaki çakraları atmak ya da dış bir gücün atması mümkün mü? Düşman eğer bunu yaptıysa nasıl başarılı oldu?

• yahudiler neden kadınlardan nefret ediyorlar? Mesela doğu ülkelerindeki kadınlara hayvan muamelesi yapılıyor ve kadınları görünen tek bir tel saçı için öldürüyorlar. Batıdaysa engizisyon ve cadı avı bitse bile müzik endüstürüsü ve film sektörü kadınlara dekolteli ve çıplak sayılacak derecede giydiriyor. Latin amerika ve birleşik devletlerde sokaklardaki normal kadınlar bile bu şekilde dolaşıyor. Ama o ülkelerdeki erkekler hiç çıplak değil ve kadınlara efendi muamelesi yapıyor. bu da düşmanın popüler kültür üzerinden dayattığı bir kölelik

• 72 ana Demon dışında, Lesser olan tanrılar ile magnum Opusu tamamlayanlarda koruyucu olabilir mi

• Magnum Opusu tamamlayanlar Demon sayılıyor mu? Örneğin Lord Hitler, Leydi Maxine'e Demon denilebilir mi

• Dinimizin adı Zevizm oldu. Joy of Satan, Temple of Zeus oldu. Ama hâlâ sitenin url kısmında spirituelsatanizm ve forumda joS yazıyor. İspanyolca, portekizce forumlarda aynı. Ama italyanca forumun ismine ToZ eklenmiş. Türkçe forum ve sitenin ismi de değişecek mi?

Aramıza hoş geldiniz.

1. İki dediğiniz de doğrudur. Yahudiler, insanlıkla birlikte yaratılmışlardır ve başlangıçta yalnızca bir çöl kavmi idiler. Ancak zamanla Reptilyanlarla iş birliği yaparak hem insanlığa hem de Tanrılara ihanet etmişlerdir. Bu süreçte insanlığı, asıl yaratıcıları olan Tanrıların bilgisinden ve onlarla olan bağından uzak tutmuşlardır. Binlerce yıl boyunca uyguladıkları yöntemler sonucunda ruhen artık "insan sayılamayacak" bir dönüşüm geçirmişlerdir. Bu açıdan bakıldığında, onların bugünkü hâllerine gelmelerinde Reptilyanların etkisinin büyük olduğu söylenebilir.

2. Hayır, çünkü bu sizin özünüzle ilgilidir. Yahudilerle ilgili durumu ise yukarıda açıkladım; onlar basitçe "başka bir şeye" dönüşmüşlerdir.

3. Düşman tamamen eril enerji üzerinden hareket eder; soğuk, duygusuz ve bütünüyle mantık temellidir. Bu yüzden dişil enerji barındıran her şeyden nefret ederler ve kadınların kendisi de bu noktada başlıca hedef hâline gelir. Bunun yanında yapılanların arkasında kadın ve erkeğin doğası da etkilidir; erkekleri kontrol altına almanın ve yoldan çıkarmanın farklı yolları bulunmaktadır.

4. Hiyerarşiyle ilgili olarak bu vaazı okuyabilirsiniz. Magnum Opus’u tamamlamak, özünde "Ölümsüz" olmaktır; fakat Tanrı olmak çok daha yüksek bir mertebeyi ifade eder. Leydi Maxine "Kahraman" mertebesine ulaşmıştır. Lord Hitler’in rütbesi hakkında ise kesin bir bilgim bulunmamaktadır.

5. Bunlar da zaman içerisinde güncellenecektir. Fazlasıyla yoğun olduğumuzdan her şeye anında yetişmek mümkün olmuyor. Yine de bizleri haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Aramıza hoş geldiniz.
Hoşbuldum.
4. Hiyerarşiyle ilgili olarak bu vaazı okuyabilirsiniz. Magnum Opus’u tamamlamak, özünde "Ölümsüz" olmaktır; fakat Tanrı olmak çok daha yüksek bir mertebeyi ifade eder. Leydi Maxine "Kahraman" mertebesine ulaşmıştır. Lord Hitler’in rütbesi hakkında ise kesin bir bilgim bulunmamaktadır.
Yani Leydi Maxine ve Lord Hitler, koruyucu Demon olamaz

5. Bunlar da zaman içerisinde güncellenecektir. Fazlasıyla yoğun olduğumuzdan her şeye anında yetişmek mümkün olmuyor. Yine de bizleri haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz.
İspanyolca ve Portekiz forumları çok aktif değildi. Türkçe forum daha yoğun kullanıldığını görünce merak etmiştim.

Birde ilk soruya şunu eklemek istiyorum; yahudiler eğer ilk zaman normal insanlardansa
O zaman onların semitik ırktan olması ve dillerinin semitik dillerden olması doğru anlamında
Reptilianlarla işbirliğinden önce

Birde ilk soruya şunu eklemek istiyorum; yahudiler eğer ilk zaman normal insanlardansa
O zaman onların semitik ırktan olması ve dillerinin semitik dillerden olması doğru anlamında
Reptilianlarla işbirliğinden önce
İbranice tamamen yapay bir dildir ve Antik Yunancadan çalınarak oluşturulmuştur. Öncesi hakkında bir bilgim bulunmamaktadır. Onların günümüz hâlini insanlıkla kıyaslamak ise gereksizdir; çünkü burada iki farklı ırktan söz ediyoruz.

İbranice tamamen yapay bir dildir ve Antik Yunancadan çalınarak oluşturulmuştur. Öncesi hakkında bir bilgim bulunmamaktadır. Onların günümüz hâlini insanlıkla kıyaslamak ise gereksizdir; çünkü burada iki farklı ırktan söz ediyoruz.
Birde Musevilik öncesi ibranilerin Baal adında bir baş tanrıları ve Paganik bir inanç sistemi oldukları söyleniyor. Düşman varlıklarla işbirliğinden önceki gerçek tanrılarımız sanırım.

Birde Musevilik öncesi ibranilerin Baal adında bir baş tanrıları ve Paganik bir inanç sistemi oldukları söyleniyor. Düşman varlıklarla işbirliğinden önceki gerçek tanrılarımız sanırım.
Hayır; basitçe Tanrılarımızı karalamaya çalışıyorlar. Baal, Zeus’tur.

Bunun için çok teşekkürler, arapların da düşmanla aynı etnik ırktan geldiğine ve nasıl onlardan olmadıklarını çok merak ediyorum
Yahudiler insan olmadıkları için herhangi bir insan ırkıyla bağdaştırılamazlar. Semitik ırk ise birçok farklı halkı kapsar; yalnızca Araplarla sınırlı değildir.

İlgili başlıkta, Elite Bey’in yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back