Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

YANLIZLIK

Aydinlikyol

Well-known member
Esenlikler, Arkadaşlar bu aralar kendimi çok yanlız ve çaresiz hissediyorun, dünya sanki çok acımasız bir yermiş gibi geliyor bana, güçlülerin zayıfları ezdiği gücü yeten güçsüzü ezdiği bir yermiş gibi geliyor, ama içimde gene ümit var, bu gün yolda giderken arabalar bir kediyi ezmiş, hayat ne kadar ucuz dedim kendi kendime, çevreme bakıyorum insanlar hep kötüymüş gibi, sanki kötülük dünyayı esir almış gibi, hep bir eziklik içindeyim şu sıralar, zaten hiç bir zaman, güçlü görünmek gibi bir gayem olmadı, neysem oyum, bu aralar kendimi güçsüz hissediyorum, bana yapılan haksızlıkların, yapanların yanına kar kalmasından korkuyorum, en büyük korkum kötülük yapanın yanına kar kalması, bir insanın ölümüne sebep verenler, bir insanın umuduyla oynayanlar insanları kandıranlar, güç kötülerin narsistlerin elinde, kötüden hesap sormak için bizdemi kötü olalım, bilmiyorum bir çıkmazdayım

Esenlikler, Arkadaşlar bu aralar kendimi çok yanlız ve çaresiz hissediyorun, dünya sanki çok acımasız bir yermiş gibi geliyor bana, güçlülerin zayıfları ezdiği gücü yeten güçsüzü ezdiği bir yermiş gibi geliyor, ama içimde gene ümit var, bu gün yolda giderken arabalar bir kediyi ezmiş, hayat ne kadar ucuz dedim kendi kendime, çevreme bakıyorum insanlar hep kötüymüş gibi, sanki kötülük dünyayı esir almış gibi, hep bir eziklik içindeyim şu sıralar, zaten hiç bir zaman, güçlü görünmek gibi bir gayem olmadı, neysem oyum, bu aralar kendimi güçsüz hissediyorum, bana yapılan haksızlıkların, yapanların yanına kar kalmasından korkuyorum, en büyük korkum kötülük yapanın yanına kar kalması, bir insanın ölümüne sebep verenler, bir insanın umuduyla oynayanlar insanları kandıranlar, güç kötülerin narsistlerin elinde, kötüden hesap sormak için bizdemi kötü olalım, bilmiyorum bir çıkmazdayım
Bu gayet normal, aydınlık yol. Yalnız hissettiğin için geçmişte yaşadıklarını ve gelecekte yaşayacaklarını sorguluyorsun. Ama sen, geçmişte yaşadığın değil, şu anda olduğun kişisin. Geçmişte sana haksızlık yapan insanlar olmuş olabilir. Onlardan nefret edip üzülmek yerine, bu nefreti hırsa çevirmeni tavsiye ediyorum. Yaşam tarzını değiştirmeni öneriyorum. Biliyorum ki kendine ayıracak çok vaktin yok işinden dolayı. Bir ara yine böyle bir başlığın altında seninle konuşmuştuk. Ama olabildiğince kendine değer ver. Yeni insanlarla tanış, spor salonuna gidip hem stresini atıp, hem de yeni insanlarla tanışabilirsin. Ayrıca arabesk müziği bırakmanı öneriyorum. Müzik ruhun gıdasıdır ve sen sürekli dertli müzikler dinliyorsun. Biraz daha pozitif müzikler dinlemeni tavsiye ederim.

Bu gayet normal, aydınlık yol. Yalnız hissettiğin için geçmişte yaşadıklarını ve gelecekte yaşayacaklarını sorguluyorsun. Ama sen, geçmişte yaşadığın değil, şu anda olduğun kişisin. Geçmişte sana haksızlık yapan insanlar olmuş olabilir. Onlardan nefret edip üzülmek yerine, bu nefreti hırsa çevirmeni tavsiye ediyorum. Yaşam tarzını değiştirmeni öneriyorum. Biliyorum ki kendine ayıracak çok vaktin yok işinden dolayı. Bir ara yine böyle bir başlığın altında seninle konuşmuştuk. Ama olabildiğince kendine değer ver. Yeni insanlarla tanış, spor salonuna gidip hem stresini atıp, hem de yeni insanlarla tanışabilirsin. Ayrıca arabesk müziği bırakmanı öneriyorum. Müzik ruhun gıdasıdır ve sen sürekli dertli müzikler dinliyorsun. Biraz daha pozitif müzikler dinlemeni tavsiye ederim.
Teşekkür ederim sağol,

Aydınlıkyol bey bu forumda uzun süredir ben de hayat hikayenize denk geliyorum ve yaşadığınız sorunlar tahminimce iç dünyanızı dış dünyanıza yansıtmamak ile ilgili bir problem. Hayalini kurduğumuz hayat bizimle beraber akıp gidiyor ve çevremizi içimizdeki ile güzelleştirmek gerek, değişim zorlu ve cesaret isteyen bir süreç. Kendinize karşı dürüst olup bazı yükleri daha yüklendiğinizde güçleneceksiniz.

Burada çok fazla dostumuzun hayat hikayesini dinledik ve çoğumuz hayatının belli bir döneminde bildiği her şeyi unutup sıfırdan tekrar tekrar yaşantısını düzenledi belki de.

Sıfırdan başlamaktan kaybetmekten yıkmaktan korkmayın ki yerine daha iyisini koyabilesiniz.

Hepinize tek tek teşekkür ederim, Zeus baba sizlere pisagorun kardeşliğini versin, pisagor kardeşliğini okumuştum, hepimiz sıkı bir yumruk gibi birbirimize kenetlenelimki, Tanrı/çalar bizleri kutsasın..

Arabesk müzikten ziyade türkü dinlerim, bilirsiniz türkülerde dertli dertli söyler, arabesk beni pek etkilemiyor, çalışırken vs bir müzik açıyoruz ses olsun gibisinden, çocukkende orhan ferdi dinlerdik, arabesk olduğunu bilmezdikki, zaten orhan gencebay kendisi diyorki benim yaptığım müzik arabesk değil, orhan gencebay rock müzikte yapıyor, bizin halkımız dertli müzik dinlemeyi seviyor, onlarda halkın duygularını kullanarak büyük paralar kaldırdı, orhan ferdi ibo , ferdinin kendine ait adası bile vardı, acaba diyorum arabesk müziğin arkasındada yahudilermi var ? insanları galeyana getirmeyi iyi biliyorlar çünkü..

bizin halkımız dertli müzik dinlemeyi seviyor, onlarda halkın duygularını kullanarak büyük paralar kaldırdı, orhan ferdi ibo , ferdinin kendine ait adası bile vardı, acaba diyorum arabesk müziğin arkasındada yahudilermi var ? insanları galeyana getirmeyi iyi biliyorlar çünkü..
Bizim halkımız çilekeş bir halk olduğu için bunu böyle yorumluyorum. İnsanlarımız adeta dramadan besleniyor. Mesela televizyonlardaki Türk dizilerine bakın: ya mafya draması ya da aile içi sorunların işlendiği aşk dramaları… İnsanlar bunları oturup izliyor. “Ben farkındayım olan bitenin.” deseler bile, bilinçaltlarına bu içerikler işleniyor.

Müzikte de durum farklı değil. Aşk acısı çekmek popüler olduğu için insanlar efkârda olmayı, trip atmayı normalleştiriyor; hatta bazen sırf bu yüzden kendi kendine sıkıntı çıkarıyor. Bir dönem “Müslümcüler” vardı, kendilerine jilet atarlardı. Sonra Kurtlar Vadisi popüler oldu; herkes takım elbiseyle gezip kabadayı olmaya çalışıyordu. Şu anda da aynı; sadece şekil değişti. Herkes mafya özentisi, arabesk hâlâ popüler ve saçma sapan “ağır abi” tavırları devam ediyor.

Zaten acımasız biryer. iyilikde var kötülükte.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back