Aydinlikyol
Well-known member
Arkadaşlar, değerli yöneticiler esenlikler, Şimdi ben ZEUS ritüeli yapıyorum orda secde ediyoruz diyor, bu secde etmek islamdaki gibi yere kapanmakmı yoksa saygımızı ifade etmek için mi ? birde ben eskiden içtenlikle yaratana dua ederdim, onu korkunç bir varlık olarak değilde bir sığınak bir liman olarak dua ederdim gidecek sığınalacak, tek gerçek olarak görürdüm, her halk millet aşiret vs yaratana kendi dillerinde dua ediyor, veya inanıyor diyelim insanın kimliğinde müslüman yazar, fakat insan yaratıcıya kendi bildiği gibi inanır dinler üstü bir inançla, bizi yaratan kendine benzer yaratan alemin gerçeği, eskiden allah olarak bilirdik öyle dua ederdik, bu ismin bu öğretinin neye hizmet ettiğini bilmiyorduk, şimdi biliyoruz o zamanda yaratana samimi bir şekilde seslenirdim dua ederdim, bana hakikatı göster diye, sorum şu ozananda ettiğim bu dualar ZEUS babayamı gidiyordu, çünkü müslümanken bilmiyorduk bunun yahudiliğe enerji sağladığını, ozaman dua ederken bile samimi bir şekilde yaratana dua ediyorduk, yani kötülük beslensin diye değil zaten kötülük olsun istemiyorduk, müslümanken bile ben kurban kesmeyi hiç bir zaman istemedim vicdanım bunu hep reddetti, biz Tanrıyı herzaman sevgi şefkat merhamet olarak gördük, sadece kliniğimizde müslüman yazıyordu, ZEUS olarak bilmiyorduk adını sadece, zamsnla taşlar yerine oturuyor esenlikler