Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

DUA, yakarış, secde

Aydinlikyol

Well-known member
Arkadaşlar, değerli yöneticiler esenlikler, Şimdi ben ZEUS ritüeli yapıyorum orda secde ediyoruz diyor, bu secde etmek islamdaki gibi yere kapanmakmı yoksa saygımızı ifade etmek için mi ? birde ben eskiden içtenlikle yaratana dua ederdim, onu korkunç bir varlık olarak değilde bir sığınak bir liman olarak dua ederdim gidecek sığınalacak, tek gerçek olarak görürdüm, her halk millet aşiret vs yaratana kendi dillerinde dua ediyor, veya inanıyor diyelim insanın kimliğinde müslüman yazar, fakat insan yaratıcıya kendi bildiği gibi inanır dinler üstü bir inançla, bizi yaratan kendine benzer yaratan alemin gerçeği, eskiden allah olarak bilirdik öyle dua ederdik, bu ismin bu öğretinin neye hizmet ettiğini bilmiyorduk, şimdi biliyoruz o zamanda yaratana samimi bir şekilde seslenirdim dua ederdim, bana hakikatı göster diye, sorum şu ozananda ettiğim bu dualar ZEUS babayamı gidiyordu, çünkü müslümanken bilmiyorduk bunun yahudiliğe enerji sağladığını, ozaman dua ederken bile samimi bir şekilde yaratana dua ediyorduk, yani kötülük beslensin diye değil zaten kötülük olsun istemiyorduk, müslümanken bile ben kurban kesmeyi hiç bir zaman istemedim vicdanım bunu hep reddetti, biz Tanrıyı herzaman sevgi şefkat merhamet olarak gördük, sadece kliniğimizde müslüman yazıyordu, ZEUS olarak bilmiyorduk adını sadece, zamsnla taşlar yerine oturuyor esenlikler

Zeus'a saygınızı sunmak için secde edersiniz. Hareket budur. Yahudi dinleri bu hareketi çalıp, yozlaştırdığı için kulağa kötü bir şey gibi geliyor.

Dua konusunda, duanızı hangi varlığa ederseniz, o dua o varlığa yönelir. Yahudiler de Tanrı der, biz de Tanrı deriz. Yahudiler "dua" ettiklerinde enerjilerini kendi enerji merkezlerine yönlendirirler. Siz dua ettiğinizde Tanrılar sizi duyar ve yol gösterirler. Geçmişte ettiğiniz dualar eğer Allah'a yönelik edildiyse, o zaman muhtemelen Yahudilerin enerji merkezlerine gitmiştir, ki bunun zaten herhangi bir etkisi olmaz. Yahudiler bunu sadece enerjinizi toplamak ve size zarar vermek için kullanmak amacıyla yaparlar.

Elbette şöyle bir durum da var, siz o zaman İslam'ı takip ediyor olsanız da, Tanrılar sizi yine de duymuş ve sizi adım adım Zevizm'e yönlendirmiş olabilirler. Burada Tanrılarla olan ilişkinizin ne kadar derin olduğuna kendiniz bakmalı ve karar vermelisiniz. Çoğu Zevist, Zevizm'e gelmeden önce Tanrılar tarafından yine de korunmuştur, yani bize önem verir ve dikkat ederler.

Bende öyle yapıyorum secde derken bir yerim var ritüel ZEUS ritüeli yaptığım, pencerenin mermeri ritüeli orda yaparken başımı oraya doğru eğiyorum, Esenliker ilginiz için teşekkürler

Çimmeden ritüel yapmıyorum, çimiyorum öyle dün akşam yel vurmuş camda bana, biraz nezle olmuşum hapşırıyorum

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back