Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

yahudilik kavrami

Eratessa

Member
aklima bir sey takildi su aralar. atiyorum birinin genlerinde yahudilik geni var ama kendisi bu sekilde davranmiyor hatta haberi bile yok bundan. o zaman hala dusman sayilir mi? mesela annesi yahudi ama kendisi bunlari tamamen reddetmis. o zaman durum ne oluyor? kendini turk hissedersen turksun gibi bir durum mu?

Benim şahsi düşünceme göre. Tanrılar böyle birini bu yüzden suçlayıp düşman belirlemez. eğer gerçekten değilse. ama belki bilmediğimiz şeyler vardır

aklima bir sey takildi su aralar. atiyorum birinin genlerinde yahudilik geni var ama kendisi bu sekilde davranmiyor hatta haberi bile yok bundan. o zaman hala dusman sayilir mi? mesela annesi yahudi ama kendisi bunlari tamamen reddetmis. o zaman durum ne oluyor? kendini turk hissedersen turksun gibi bir durum mu?
Evet. Farkında olmamak ya da ‘reddetmek’ durumu değiştirmez. O bir Yahudi olarak kalır.

komik olan sey tum bu yaptiklarinin altinda doğru duzgun hicbir sebepleri yok. neden boyle davrandin desen cevap dahi veremezler. neden dunyayi kaosa suruklemeye calisiyorsunuz, neden insanlara zarar veriyorsunuz? tik yok. kotuluk iclerinde bunlarin. su an iyi olmaniza cok sevindim.
Tamamen haklısınız. Beni önemsediğiniz için çok teşekkür ederim.

Official Temple of Zeus Links

Back