Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yahudi menşeili yazılımlar

Tengriken

Member
Esenlikler. Birçok yazılım Yahudi programcılar tarafından kodlanmış. Örneğin bir müzik programını Yahudi kodlamış ama ücretsiz ya da düşük ücretli ve epey güçlü. Bu durumda bu tarz yazılımları kullanmak ama dikkatli olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Esenlikler.
Evet çok fazla var, hayatımızın en küçük parçasına kadar girmişler. Kullanmak canımızı sıksa da yapabileceğimiz sınırlı şeyler var.

Örneğin bazı yiyecek ve içecekleri sınırlayabiliriz.
Fakat kullandığımız telefon, bilgisayar ve programların çoğu onlara ait. Bazıları olmadan da ne yazık ki yaşanmıyor.
Altın çağı beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Esenlikler. Birçok yazılım Yahudi programcılar tarafından kodlanmış. Örneğin bir müzik programını Yahudi kodlamış ama ücretsiz ya da düşük ücretli ve epey güçlü. Bu durumda bu tarz yazılımları kullanmak ama dikkatli olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet haklısınız, çoğu program ve program dili Yahudilere ait. Örneğin, Java'nın şirketi Oracle'nin CEO'su bir yahudidir. Ancak bu, onların hizmetlerinden yararlanmamamız gerektiği anlamına gelmiyor. Yahudiler için önemli olan paradır, yani paranız. Eğer parasını ödediyseniz zaten sizden alacaklarını almışlardır. Sizinle daha fazla uğraşmazlar diye düşünüyorum. Güvendesinizdir.

Ücretsiz hizmetler konusuna gelirsek, şirketler bu hizmetleri sunarak ve verilerimizi satarak para elde ediyorlar. Evet üzücü ancak bir gerçek. Eğer bir şey ücretsiz ise ürün sizsinizdir. Şirket centil olsun ya da yahudi olsun fark etmez. Geçimini sağlayabilmek adına bir şeyleri satmalıdır. Bazı şirketler bağış sistemini tercih ederler ancak bağışların da ne yönde olacağı belirsizdir.

Dikkatli olma konusuna gelirsek, uygulama içerisinde dinlediğiniz müziklerin sanatçılarına dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Subliminal mesaj içeren birçok müzik mevcuttur diye düşünüyorum.

Bu listeden birçok Yahudi işletmeciyi görmek mümkün:

IMG-20241115-105135-156.jpg

Uygulamalar, yazılımlar açısından açık ve özgür yazılımları desteklemek gerek. Özgür olunca her kim kodlarsa kodlasın her şey açık ve ortada oluyor.

Uygulamalar, yazılımlar açısından açık ve özgür yazılımları desteklemek gerek. Özgür olunca her kim kodlarsa kodlasın her şey açık ve ortada oluyor.
Evet, kesinlikle haklısınız. Ben de açık kaynak kodlu uygulamaları tercih ediyorum. Hem virüs tehlikesi olmuyor, hem casus yazılımlardan korunmuş oluyorum ayrıyetten içim rahat etmiş oluyor.

Evet, kesinlikle haklısınız. Ben de açık kaynak kodlu uygulamaları tercih ediyorum. Hem virüs tehlikesi olmuyor, hem casus yazılımlardan korunmuş oluyorum ayrıyetten içim rahat etmiş oluyor.
Haberciler açısından Threema benim favorim, merkezi ama hiç veri tutmuyor. Dağıtık olarak XMPP çok iyi modern değil yine de çok veri tutmuyor. Tek kendi sunucun var ise Matrix de iyi ama federe olarak sunucu oluşturulursa çok fazla veri tutuyor, tehlikeli. Öte yandan Status da iyi duruyor haberci olarak.

Mail servisi olarak Proton iyi zaten biliyorsunuz. Threema da Proton da İsviçre merkezli.

Haberciler açısından Threema benim favorim, merkezi ama hiç veri tutmuyor. Dağıtık olarak XMPP çok iyi modern değil yine de çok veri tutmuyor. Tek kendi sunucun var ise Matrix de iyi ama federe olarak sunucu oluşturulursa çok fazla veri tutuyor, tehlikeli. Öte yandan Status da iyi duruyor haberci olarak.

Mail servisi olarak Proton iyi zaten biliyorsunuz. Threema da Proton da İsviçre merkezli.
İsviçre bankalarının Yahudilerin elinde olduğunu unutmamamız lazım. İsviçre hükümetini kukla gibi oynatabilecek güçleri var. Proton servisine de İsviçre'de bulunduğu için güvenmeyin. Gün gelir tüm bilgilerinizi yahudilere sağlamak zorunda bile kalabilir. Threema da aynı şekilde.

Kısacası hiçbir servise güvenmeyin. Bilgilerinizi paylaşmadıklarına dair bir garanti yok. Her zaman tehlike vardır.

Eskiden mobil cihazlar için bir mesajlaşma uygulaması vardı. İki cihaz arasında sunucu oluşturuyordu, böylece cihazı ele geçirmeden mesajlara erişmek imkansız hale geliyordu. Serbest profil özelliği de vardı. Birisi sizi hükümete bildirdiğinde ya da cihaz ele geçirildiğinde o kişinin siz olduğu da saptanamıyordu.

Sonuç: Büyük ihtimalle uygulama mağazadan kaldırıldı. Yahudilerin işine gelmeyecek düzeyde bir uygulamaydı. Uygulama ile mağazada daha fazla karşılaşmadım.

Kuzenimle mesajlaşmak için kullandığımız bir uygulamaydı ve bu çeşit uygulamaların geliştiricilerini gerçekten de tebrik ederim. Uygulama o zamanlarda bana bir satanist tarafından oluşturulmuş izlenimi vermişti.

İsviçre bankalarının Yahudilerin elinde olduğunu unutmamamız lazım. İsviçre hükümetini kukla gibi oynatabilecek güçleri var. Proton servisine de İsviçre'de bulunduğu için güvenmeyin. Gün gelir tüm bilgilerinizi yahudilere sağlamak zorunda bile kalabilir. Threema da aynı şekilde.

Kısacası hiçbir servise güvenmeyin. Bilgilerinizi paylaşmadıklarına dair bir garanti yok. Her zaman tehlike vardır.

Eskiden mobil cihazlar için bir mesajlaşma uygulaması vardı. İki cihaz arasında sunucu oluşturuyordu, böylece cihazı ele geçirmeden mesajlara erişmek imkansız hale geliyordu. Serbest profil özelliği de vardı. Birisi sizi hükümete bildirdiğinde ya da cihaz ele geçirildiğinde o kişinin siz olduğu da saptanamıyordu.

Sonuç: Büyük ihtimalle uygulama mağazadan kaldırıldı. Yahudilerin işine gelmeyecek düzeyde bir uygulamaydı. Uygulama ile mağazada daha fazla karşılaşmadım.

Kuzenimle mesajlaşmak için kullandığımız bir uygulamaydı ve bu çeşit uygulamaların geliştiricilerini gerçekten de tebrik ederim. Uygulama o zamanlarda bana bir satanist tarafından oluşturulmuş izlenimi vermişti.
Muhtemelen p2p yani eşlerarası uygulama. Bu olayı Briar ve Tox çok iyi yapıyor. Arada sunucu yok sadece cihazlar var.

Bu arada Threema için kasıtlı olarak yazılımcılar zarar vermek istemezse sorun yok. Çünkü alınacak bir veri yok. Mesajlar ve her şey sunucudan anında siliniyor. XMPP ve Matrix de self host ise problem teşkil etmez. Tabii en kullanışsız ama en sağlamı p2p, tox ve briar iyi bu konuda.

Briar bu konuda İNANILMAZ. Tor kullanıyor ve araya girmek imkansız gibi bir şey.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Gerçekten de gizlilik konusunda çok bilgili olduğunuz anlaşılıyor. Sizin gibi bilgili birisinin burada bu değerli bilgileri paylaşması forumumuz adına da faydalı olmaktadır diye düşünmekteyim.

Briar ve bahsettiğiniz diğer uygulamalara kesinlikle göz atacağım. Açıkçası ben de bu tarz yazılımlar arıyordum. Değerli bilgileriniz sayesinde şu anda bu yazılımların varlığından haberdarım. Gerçekten çok teşekkürler.

Yahudiler ya da devletler, isteseler elbette herkesin verisini bulabilirler. Lakin yasalar içinde kaldığınız sürece endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Tanrıların korumaları da üzerimizde bulunuyor.

Yahudiler, Satanas'ın Sevinci'ne ve onun üyelerine karşı doğrudan bir harekete geçemezler. Bu Tanrıların tepkilerini körükler ve ayrıca bunu isteseler de Tanrılar izin vermedikçe yapamazlar.

Bize düşen şey, güvenlik önlemlerimizi olabildiğince almak ve yolumuzda ilerlemektir. Asıl güvenlik endişelerimiz, Yahudilerden ziyade onların uşakları ve fanatiklerine yöneliktir. Bu insanlar verilerinize ulaşamadığı sürece merak etmeyin, emniyetle ve huzur içinde kalabilirsiniz.

Yahudiler ya da devletler, isteseler elbette herkesin verisini bulabilirler. Lakin yasalar içinde kaldığınız sürece endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Tanrıların korumaları da üzerimizde bulunuyor.

Yahudiler, Satanas'ın Sevinci'ne ve onun üyelerine karşı doğrudan bir harekete geçemezler. Bu Tanrıların tepkilerini körükler ve ayrıca bunu isteseler de Tanrılar izin vermedikçe yapamazlar.

Bize düşen şey, güvenlik önlemlerimizi olabildiğince almak ve yolumuzda ilerlemektir. Asıl güvenlik endişelerimiz, Yahudilerden ziyade onların uşakları ve fanatiklerine yöneliktir. Bu insanlar verilerinize ulaşamadığı sürece merak etmeyin, emniyetle ve huzur içinde kalabilirsiniz.
Evet, tamamen haklısınız. Tanrı/çalar bizleri koruyacaktır ve Tanrı/çaların koruması olduğu için gerçekten de çok şanslıyız.

Ayrıca, Spiritüel Satanizm'i araştıran bir arkadaşımın sorusunu burada sizlere sormamın bir sakıncası var mıdır? Konudan bağımsız bir soru ancak sorunun cevabının araştırma yapan arkadaşım için bilgilendirici olabileceğini düşünmekteyim.

Evet, tamamen haklısınız. Tanrı/çalar bizleri koruyacaktır ve Tanrı/çaların koruması olduğu için gerçekten de çok şanslıyız.

Ayrıca, Spiritüel Satanizm'i araştıran bir arkadaşımın sorusunu burada sizlere sormamın bir sakıncası var mıdır? Konudan bağımsız bir soru ancak sorunun cevabının araştırma yapan arkadaşım için bilgilendirici olabileceğini düşünmekteyim.

Forumlarda özgürce sorularınızı sorabilirsiniz.

Forumlarda özgürce sorularınızı sorabilirsiniz.
Arkadaşım adanma metninin doğrudan Tanrı/çalardan gelip gelmediğini ve insan metni olup olmadığını merak ediyor.

Arkadaşım bana başka dinden Spiritüel Satanizm'e geçecek olan bir bireyin daha henüz Spiritüel Satanizm'e geçmeden önce, önceki inancı hakkında olumsuz tabirler kullanılmasının Spiritüel Satanizm'e karşı bir itki oluşturacağından bahsetmişti.

Kokuşmuş ifadesinin ise Türk Dil Kurumu anlamında çok farklı anlamlara geldiğinden bahsetti.

İlginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşım adanma metninin doğrudan Tanrı/çalardan gelip gelmediğini ve insan metni olup olmadığını merak ediyor.

Arkadaşım bana başka dinden Spiritüel Satanizm'e geçecek olan bir bireyin daha henüz Spiritüel Satanizm'e geçmeden önce, önceki inancı hakkında olumsuz tabirler kullanılmasının Spiritüel Satanizm'e karşı bir itki oluşturacağından bahsetmişti.

Kokuşmuş ifadesinin ise Türk Dil Kurumu anlamında çok farklı anlamlara geldiğinden bahsetti.

İlginiz için teşekkür ederim.

Bilgim dahilinde değil. Lakin, Yüksek Rahibe Maxine [Ki şu anda Kahraman olmuştur], bunu yazdığında en gelişmiş insan olarak, eğer kendisi hazırladıysa dahi eminim ki pek çok okült detaya dikkat etmiştir. Bu konuda endişelenmeyin zira "tanrıça" olmasa bile yaklaşık 15-20 yıl sonra "tanrıça" olmuş birisinin elinden çıkmış olacaktır ve bu aradaki fark çok az, belli belirsizdir ve yazan kişi ise çoktan "ilahi" diyebileceğimiz birisidir.

Bu ritüeli, bilgisel olarak "kemale ermiş" kişilerin yapması beklendiği için, arkadaşınız sadece olmaması gereken duygusal bağlara takılıyor demektir. Öncelikle, kişinin delüzyonlarını kırıp Tanrılara "tam" değilse bile "büyük bir güvenle" ilerlemesi ve adım atması gerekmektedir.

Böylelikle herhangi bir "endişe"ye mahal oluşmaz.

Son olarak, burada takıldığı şeyi anlamlandıramadım. Bir kelimenin elbette birden fazla anlamı olabilir, eğer bir insan öne çıkan anlama değil de böyle bir şeye takılıyorsa, zaten en başta iletişim dahi kurmaması gerekir çünkü dilin yapısı gereği kullandığımız her kelimenin binbir çeşit anlamı vardır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back