eski şeyler neden +18 oldu onu anlamış değilim burda daha fazla bilgi olması lazım acaba çokca bilgiyi +18 oldu mu bunlara eskiden rahatça erişiyorduk yada ben karıştırıyor olmalıyım. Ama bence herkese açık yerde gizlendi kaldırıldı eski yöneticeden sonra muhtemelen bu arada bazı islamı kanal bazı bilgileri doğruluyor
birinci örnek ruhların yaşadığı gezegen
ikinci konu bunu anlatıyor reenkarnasyon
özellikle bu kanalı dinlediğim zaman ikili bilgilerin biraz oturduğunu fark ettim resmen iki taraf birbirine saldırıyor ve o kanalda dinlediğim bilgiler çok garip geldi, ikinci konu şu ben araştırma ve testler yapıyorum özellikle temizlik ve koruma aurası yaptıktan sonra test etmek amaçlı dua okudum ciddi anlamda garip titreme oluyor bir değil iki değil, bu arada dua etkisini görmüş biriyim özellikle zor zamanımda hemen işim halloldu bir kaç defa ve yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum, özellikle Zevism ve islam arasında gidip geliyordum, sonra ruhsal bunalım ve haksızlık beni yitirdi, ve ben içinde ismi azam olan bir dua okudum fiziksel anlamda haksızlığa uğramamam sanki bir güç tarafından engelleniyordu, ve ruh halim depresyona giremiyordu istesem bile ve bir olaya sabredemedim ve karar verdim Zevism atmak için adım atma kararı sanki bir güç geçmemi istemedi ve fiziksel olarak dolabı kitleyememe ondan sonra, parmağımı okuyan makine bu sefer ne hikmetse okumadı, sanki fiziksel güç bana bu yaptığımın hatalı olduğunu diyordu, o gün akşamı rüyamda bir bulunduğum şehiriri tanımamama rağmen bir eve gittim orda beni bir kadın odaya götürdü, orda kara bir varlık belirdi korkuyordum, bana sakın bidaha Allahın yolundan ayrılma dedi bende korku var ama o varlık sanki korkmamamı istiyordu ve en net hatırladığım rüyalardandı, ama ciddi anlamda fiziksel boyutta beni uğradığım haksızları sanki çeviriyordu bende bu sayede islama bağlı kaldım belli süre, ama işin garibi doktor ve hastalıkla geçmeyen bir şey özellikle koruma ve temizlik aurası yaptıktan sonra vücudumdan gitti ikisi arasında çok garip kaldım, şimdi karşıma bir kanal çıktı özellikle çok garip şeyler paylaşıyor şuan linki bulamadım, ama cidden inanç konusunda faydasını gördüm acaba koruma aurası bedenimize maddenin dörtüncü hali olan plazma olarak bedenimizdemi oluyor bu arada çok yazım yanlışı yaptım daha çok arasında kaldım ama rünler dehşet enerji veriyor, nasıl oluyor bilmiyorum, ama özellikle bu güçlü tanrılar neden duadan zarar etsin dicem manevi ordular var gökteki savaş yere yansıyor diyenler var özellikle islamı kötüleyen paylaşımlar ya muhammed ayşe üzerinden yada başka şeyler üzerinden ama muhammmed cidden bir yahudiyse bulunduğu çağa göre reform denecek şeyler getirmiş eski kaynaklara göre hüküm şeylere bakarsak özellikle ergen ateistlerin söylediği bir çok şeye oranla özellikle Zevism haksızlığa uğruyor diyorsunuz bakarsak doğu türkistanda müslümanlar filistinde müslümanlar özellikle hindista müslümanlar sorunu, ve avrupada bir çok yerde kurana saldırı ama baktımızda yahudilik özellikle çok daha kaba olmasına rağmen bu Zevism dışında yahudiliğe ve hristiyanlığa saldırı yok anlattıklarım saçma gelicek ama özellikle islamı kanalında şeytanın şuan baya noktada kazandığını diyordu ama özellikle bazı konular birleşiyor sirius gezegeni , ikinci merak ettiğim konu şu bu 3.gözümüz benzeri şeyler neden kapalı eğer tanrılar istese bunun için bir şey yapamaz mı yani doğuştan kapalıysa bir sebebi vardır dicem evrim ve magnum opus diceksiniz ancak özellikle bedensel olarak bu varlıkların enerjisini hissetmek neden kötü güneş yanığı gibi his ya tanrı dediğimiz varlıklara saygısızlık olmasın bizim enerjimizi çekiyorsa, bide bize gelip cinsel tatmin yapıcaklar forumda bunlar yazıyor sanki bu beni uzak tuttu. yazım yanlışı veya saygısızlık ettiysem tamamen özür dilerim
şu video benim kafamı karıştırdı şu son attığım videoyu bana açıklayın boşlukta kalmak çok kötü